Samsung galaxy gio S5660 kullananlar bilgi verebilir mi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan wako
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

blackmamba07

Profesör
Reaksiyon puanı
3
lg optimus black için 2.3'ü geciktirdiğinde çok sinirlenmiştim ilk etapta. fakat sonra oturup düşündüğümde yapılan açıklama 2.3'ün sorunluğu olduğu ve sorunların giderildikten sonra bizlere sunulacağı yönünde olduğundan adamlara hak verdim. şu anda android 2.2 froyo ile kullanıyorum smartphone'u memnunumda 2.3'ü istememdeki tek sebep merak denilebilir. demek istediğim şey şu adamlar samsung için 2.3'ü piyasaya sürüyor ve kullanıcıların hepsi şikayetçi. bunları gördükten sonra bir kez daha diyorum ki sorunlu bir 2.3 geleceğine sağlamı gelene kadar beklemeye razıyım. hatta sorun çıkartıp beni telefonumdan soğutacaksa hiç çıkmasın daha iyi.

61last

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
"Umaykut"Telefonu gold'an aldım dediniz.Garanti olarak genpa mı imzalı geldi .yada garantisi nasıl geldi .acill .

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar marketten ücretsiz oyun indirdim sonra nereye geldiğini bulamadım nereye geldiğini bilen varmı?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bu gio umaykut oyununu acıyormu acıyorsa bana yön verirmisiniz ben beceremedim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
telefonun okdr begenılmesınden sonra pişmanlık durumunda tek degılımısım telefon bataryası az dayanıo ve benım bıyere uye olmdgım halde sureklı bosa kontrum gıdıo

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşım gerçekten güzel bir telefon ama kullanması çok zor çok kurcalarsan çabuk bozulur nazik bir telefondur çok dikkatli olmalısın ve ayarlarıyla fazla oynamamalısın.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
msj sesini ayarlayamıyorum sadece kendi msj seslerini kullanıyo ne yapmalıyım