Samsung Galaxy A3(2016) Hakkında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bugter
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bugter

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sadece whatsapp,facebook,twitter vs. gibi programlar kullanıyorum sürekli. Oyun oynamam telefondan. Menü geçişleri filan hızlı mıdır ? Beni baya götürür mü ? Kasası filan nasıl ?

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Sadece whatsapp,facebook,twitter vs. gibi programlar kullanıyorum sürekli. Oyun oynamam telefondan. Menü geçişleri filan hızlı mıdır ? Beni baya götürür mü ? Kasası filan nasıl ?

Merhaba,

Sasung'un bu yeni 2016 model A serisi kasa, ekran, kamera, batarya konularında başarılı modeller. Fakat ürünlerin performansı etkileyen kısımları (işlemci-ram) baya kırpılmış. A3 modeli 1.5 gb ram'e sahip. Eğer ram kullanımı ve genel sistem stabilitesi soğru yapılmamışsa sorun yaşayabilirsiniz. A7 2016 için geçilen ukt'sinde bu konuya değiniliyor. A7 de bile böyleyse a3'ü siz düşünün. o fiyata daha güçlü cihazlar mevcut.

Reaksiyon puanı
16,128
Merhaba,

Sasung'un bu yeni 2016 model A serisi kasa, ekran, kamera, batarya konularında başarılı modeller. Fakat ürünlerin performansı etkileyen kısımları (işlemci-ram) baya kırpılmış. A3 modeli 1.5 gb ram'e sahip. Eğer ram kullanımı ve genel sistem stabilitesi soğru yapılmamışsa sorun yaşayabilirsiniz. A7 2016 için geçilen ukt'sinde bu konuya değiniliyor. A7 de bile böyleyse a3'ü siz düşünün. o fiyata daha güçlü cihazlar mevcut.
kimseyi hacklemicek oyun oynamıcak ki yeter bence bana yeterdi samsung bana versin göstereyim yeterli oluşunu.

kmurat

Dekan
Top Poster Of Month
Reaksiyon puanı
3,949
Ben beğendim. Çok şık bir telefon, ve hafif.

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
kimseyi hacklemicek oyun oynamıcak ki yeter bence bana yeterdi samsung bana versin göstereyim yeterli oluşunu.

Yani simdi soyle bir baktigimizda yetmesi gerekiyor aslinda. Ama o cihaz soyle bi standart facebook, twitter, instagram gibi bir kullanim duzeyine sahip bir kullanicida sorunsuz cakismasi gerekiyor. Ama o 1.5 gb ram ile bikere onbelleklemede sorun olur. Samsung icin birakin 1.5 gb ram'i 2 gb bile az. Cunku bu android ve buna birde samsung'un touchwiz'ini de ekledinmi sistemdeki ram kullanimi buyudukce buyuyor. Yani ben su a7 2016 modelini her konuda begendim sadece islemcisini begenmedim. Cihazi bi inceledim test ettim. Dedimki bu cihaz eski samsunglar gibi zamanla yavaslar takilir dedim. Sonra ukt si yayinlandi sdn'de. Bi baktim kullanan arkadas gundelik kullanimda bile takilmalar kasmalar yasadigini soyledi. Yani inceleme sonucuna gore dusuncem ukt de dogru cikti. Keske su a7 2016 yi 1700 1800 den degilde 2000 tl den satsaydi da islemci exynos 7420 olsaydi. O zaman iste 1 numara olurdu. Ama performans zayif. A3 2016 icin de bu sekilde dusunuyorum. Acikcasi gundelik kullanimda bile sorun yasatma meili a7 den bile yuksek olan bir modeli alin demeye dilim varmiyor. Tabi bu benim dusuncem. Isteyen tercih de edebilir. Onemli olan memnun kalinmasi alinan urununden..