Samsung A5 2016

Harun Akkaya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar 1 hafta önce A5 2016 aldım zil sesi yani hoperlör sesi tatmin etmedi beni yani zil ses seviyesi full ama zil sesi over the horizon da cihazı duymuyorum acaba bu seri böylemi bilgisi olan varmi

Nadal23

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende dün aldım sesi biraz düşük gibi değilmi youtube'dan video falan açıyorum son ses çok düşük çalıyor
Benim önceki külüstür telefonum bile daha fazla ses veriyordu?

Harun Akkaya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Nadal demekki bu modeller böyle ben yazilimsal olduğunu falan düşünmüştüm hepsi böyleyse sıkıntı yok

Nadal23

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Nadal demekki bu modeller böyle ben yazilimsal olduğunu falan düşünmüştüm hepsi böyleyse sıkıntı yok
Bende bunu anlamıyorum ses kısık Android 6.0 yok birde 2016 telefonu olacak? HTC mi alsaydım gidip
İnşallah paramı boşa harcamamışımdır daha geri veremem

Nadal23

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Birde ben birşey sorabilirmiyim
Sizin ön kameranızda da selfie çekerken görüntünün üstü pütürleniyor mu? Ben biraz içine giriyorum çekerken bakıyorum
Ama net almıyor gibi resimleri sanki
Arka kamera da sorun yok ama ön kamera da karıncalanma var hani sıcak bir günde asfalt yoğunlaşır ya öyle yapıyor :(
Götürdüm birşey yok dediler

Harun Akkaya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aynen kardeşim on kamera dediğin gibi oluyor napalim kullanicam bir süre başka cihaz alacak durumum yok ama iyi ya fena değil

Harun Akkaya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ya aslında vereceksin parayı amiral serisinden note üst seviye falan alcan ama işte imkan meselesi

hüseyin hüseyin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
merhaba a5 2016 en son gelen güncellemeden sonra kafayı yedi wifi yi açmadı müzük çalarken dondu kendi kendine kapandı açılırken geç açıldı pil tüketimi arttı en sonda garantiye gönderdim siz de de bu sorunalr oldu mu

Harun Akkaya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yok Hüseyin öyle bişey olmadı benim cihazda büyük ihtimal güncellemeden olmuştur

Nadal23

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aynen kardeşim on kamera dediğin gibi oluyor napalim kullanicam bir süre başka cihaz alacak durumum yok ama iyi ya fena değil
Valla açıkcası başkasında da olduğunu duyunca içim rahatladı yanlış anlamayın
Ama hiç olmazsa sadece bende olmuyormuş. Benimde başka bir telefon alacak durumum yok şuanda hem zaten bunu daha yeni aldım hemen alamam başka.
Neyse teşekkürler iyi akşamlar

hüseyin hüseyin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
telefonun en sevmediğim yanı ekran, kırılmaz cam film taktım tam kaplamıyor güzel durmuyor siz kırılmaz cam film kullanıyormusunuz ?

Harun Akkaya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet kullanıyorum ekran kasa birleşimi oval olduğu için cam filmi tam oturmuyor

hüseyin hüseyin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
benim a5 garantiden geldi 6 aylık cihzadı daha ana kart değişmiş 6 aylık telefonun anakartına ne olurda değişir ya sizce