Şu federasyon işini hiç bir takıma karıştırmayalım.sivas kaç haftadır lider galatasaraylılar yinde biz sampiyon oluruz dio anlamıyorum![]()
federasyondan torpillimisiniznedir bu güven
![]()
Bugüne kadar yaptığımız aptalca puan kayıpları yüzünden Sivas lider.Bundan sonra o tür puan kayıpları yapacağımızı sanmıyorum.Çünkü gamsız Skibbe gitti,yerine omzu çıktığında bile mücadeleyi bırakmayan büyük kaptan Bülent Korkmaz geldi ve bu ligin en iyi kadrosu bizde,ama mücadele ruhu eksikti.Bilmem anlatabildim mi,Galatasaray'a neden güvendiğimizi?sivas kaç haftadır lider galatasaraylılar yinde biz sampiyon oluruz dio anlamıyorum![]()
![]()
hadi bakalım ben pek birşeyin değişeceğini düşünmüyorum. bülent korkmaz harcanmaz inş.Bugüne kadar yaptığımız aptalca puan kayıpları yüzünden Sivas lider.Bundan sonra o tür puan kayıpları yapacağımızı sanmıyorum.Çünkü gamsız Skibbe gitti,yerine omzu çıktığında bile mücadeleyi bırakmayan büyük kaptan Bülent Korkmaz geldi ve bu ligin en iyi kadrosu bizde,ama mücadele ruhu eksikti.Bilmem anlatabildim mi,Galatasaray'a neden güvendiğimizi?
hadi bakalım ben pek birşeyin değişeceğini düşünmüyorum. bülent korkmaz harcanmaz inş.h34r:
Yürü be Aslanım Trabzon
kim tutar seni
sivas kaç haftadır lider galatasaraylılar yinde biz sampiyon oluruz dio anlamıyorum![]()
![]()
1. Sivasspor 46
2. Beşiktaş 45
3. Trabzonspor 45
4. Fenerbahçe 43
5. Galatasaray 43
Son durum bu. Şampiyonluğa en yakın takım kim?