antilove
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 11
kardeş ben diyorum biz bu hakem konusuna fazlaca takılırsak işimiz yaşsBugünkü yenilgiden sonra belki diğer takımlarda yükselişler olabilir.
kardeş ben diyorum biz bu hakem konusuna fazlaca takılırsak işimiz yaşsBugünkü yenilgiden sonra belki diğer takımlarda yükselişler olabilir.
Orası da öyle ama hadlerini bildirmek lazım artık onlara.kardeş ben diyorum biz bu hakem konusuna fazlaca takılırsak işimiz yaşs
yok abi yokOrası da öyle ama hadlerini bildirmek lazım artık onlara.
Bu arada ankette Trabzonspor iyi gidiyor.
Ne o fener bulmuş kiçik bir takıma gol olmuş yağmış tüm fenerliler ankete koşmuş farkı kapatmaya![]()
![]()
![]()
fenerli arkadaşlar boşuna sevinmeyin bu zamansız açan bir bahar çiçeği gibi soğu görünce tekrar dökülecektir...
Bugün Bursa tek kale oynadı,maalesef yenemedi Sivas'ı.Sivas bu futbolla şampiyon olacaksa futbol izlemeyi bırakalım.Oynanan futbola bakacak olursak Sivasspor zirveyi haketmiyor ve bana göre notmal şartlar altında şampiyon olması da pek mümkün değil.
Futbolun dışında başka etkenler söz konusu olmazsa şampiyonluk yarışı Trabzonspor ve Galatasaray arasında geçer. Şu an ki oluşturulan ortamla yine oyuncularımızın geçen senelerdeki gibi müthiş bir birlik ve beraberlikle ipi göğüsleyeceklerini düşünüyorum. Öyle olmazsa da düğüm kolay kolay çözülmez. Son haftadaki Trabzonspor-Fenerbahçe ve Galatasaray-Sivasspor maçlarının sonuçları şampiyonu belirler.
Adalatli bir şekilde kim şampiyon olursa tebrik ederiz.Söylediklerin hiç hoş değil.her ne kadar Trabzonsporumun olmasını istesem de sene sonuna doğru bizans başlar, üç kızkardeşten birisi şampiyon olur..
Anlayacağınız bu ülkede üç hazımsızdan başkasına yedirmezler![]()
Tek tek cevaplayalım.O para toplayan Canaydın'dı.Onu gönderdik çok şükür.Hala Galatasaray-Beşiktaş maçından bahsediyorsun.Penaltılara senden başka dil uzatan olmadı.Kırmızı kartı da gecikmeli olsa da gördü Delgado.Kayseri maçımızda da Lincoln'e kafasına göre 2 sarı kart gösteren Selçuk Dereli var.Kayseri'nin emeğine yazık da,Galatasaray'ın emeğine yazık değil,öyle mi???tüpçü başkanmış siz kendinize bakın bari bizim başkan sizin başkan gibi canlı yayınlarda zırlayarak para toplamadı .Hatırlatırım o maçta gs ye 2 penaltı ve beşiktaşa da 1 kırmızı kart gösterilmişti daha ikinci yarının başında siz bir kayserispora bile büyüklüğünüzü gösteremdiniz bir adamınız atıldı 1-0 öndesiniz ve son dakikada bir gol yiyosunuz kalecinin hatasıyla ve kıyamet kopuypr yok maç tekrar edilsin kayseri maçı neyse sivas maçını bile tekrar edilsin dediniz oh be gs bütün kaybettiği ve berabere kaldığı maşları tekrar edilsin. Yok casa gderiz yok kasa gideriz siz beşiktaşın yerinde olsanız kıyameti koparırsınız kimin büyük camia olduğu belli oluyo bizim başkanımız sizin kadar küşülmedi sadece hataları dile getirdi maç tekrar edilsin casa gideriz cart curt demedi bide gelmiş utanmdan savunuyonuz kendinizi yazık kayserinin emeklerine biz şimdiye kadar hangi maç için tekrar edilsin diye başvurduk Ki bizim maçlarda daha çok hatalar oldu attığımız goller verilmedi, bir çok pozisyon yanlış ofsayt diye kesildi yanlış fauller kartlar çalındı.
Cincon bu sene çuvalladı bu Sene Trabzonum bu işi götürecek
Cincon bu sene çuvalladı bu Sene Trabzonum bu işi götürecek
Ben de ben de.herkes duygusal davranmış bence bende dahil :mrgreen: