• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Şampiyon kim olur?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Şampiyon kim olur?

• Kullanılan toplam oy
    132
  • Anket kapatılmış .

boikot

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Galatasaray olsun bir beşiktaşlı olarak beşiktaşım isterse 1000 sene şampiyon olmasın yeterki gs nin şu an düştüğü duruma düşmesin onur gurur kalmadı hesi ayaklar altında bu kadar ağladıklarına göre geçmişte fakir fukara edebiyatı yaptılar şampiyon oldular şimdi de hakkımız yeniyo diye ağlıyorlar ama ne hikmetse hakkın yenen hep gs ama şampiyon olanda hep gs.

hta1905

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Galatasaray olsun bir beşiktaşlı olarak beşiktaşım isterse 1000 sene şampiyon olmasın yeterki gs nin şu an düştüğü duruma düşmesin onur gurur kalmadı hesi ayaklar altında bu kadar ağladıklarına göre geçmişte fakir fukara edebiyatı yaptılar şampiyon oldular şimdi de hakkımız yeniyo diye ağlıyorlar ama ne hikmetse hakkın yenen hep gs ama şampiyon olanda hep gs.
Ağlamak mı?Hakkını aramak,ağlamak olmuş,vay anasını sayın seyirciler.Biraz hafızanı zorlarsan,sizi 4-2 yendiğimiz maçtan sonra zırıl zırıl ağlayan bir tüpçü başkan vardı.Jimnastik kulübünün başkanı değil miydi o?

TazzzY

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
275

Bizim sizden tek farkımız ne biliyormusunuz Fenerbahçe ve beşiktaştan

Takım milyar dolarla borca sahip ve futbolcuların parası ödenemiyor Teknik direktör yok ve takım şampiyon oluyor işte asıl takım ruhu budur Herşey parayla dönmüyor Siz ise kaç yıldır paranız olduğu halde şampiyon olamıyorsunuz Tek nedeniz adam gibi bir takım olamayışınız isterse Ronaldinho gelsin yine oynuyamaz..

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
265
Beşiktaşlıyım en siyahından ve olaya beyaz bakıyorum.Diyorum k:Trabzonspor...

Frespo

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Şu an 1. kim ? Sivasspor., sene sonunda da böyle olacaktır.

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
265
Bir de dikkat edin soru:HaNGİ TAKIMLISINIZ DEĞİL...
Hangi takım şampiyon olur..BJK bu ankette de farkını belli ediyor....Anlayana..

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Haklısın, uyarın için teşekkürler. Spor bölümüne bakmam artık.

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
265
Haklısın, uyarın için teşekkürler. Spor bölümüne bakmam artık.

Pire için yorgan yakılmaz..:)Ayrıca Ne kadar güzel bir cümledir ''haklısın'' demek..Bu olgunluk isteyen bir davranıştır..Seni tebrik ediyorum..

Şimdi bana ''sen de haklısın'' deme sakın:D

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Spor olsa da olur olmasa da, ne yapayım. Güzel düşüncelerin için çok teşekkürler. Güzel gören, güzel düşünür derler. :)

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
Bu ne yaw. Bu forum Galatasaraylı dolu. Ben oynamıyorum :)

EnziM

Doçent
Reaksiyon puanı
17
Bu ne yaw. Bu forum Galatasaraylı dolu. Ben oynamıyorum :)

Yok yok bu forumda değil

Galatasaray'ın Avrupa çapında 9 milyon hayran ve taraftar kitlesiyle 15. sıraya yükseldiği belirtilerek, ilk 20 takım içinde yüzde 54 ile en çok kadın taraftar oranına sahip kulübün de Galatasaray olduğu bildirildi. Bayan taraftar sıralamasında Galatasaray'ı yüzde 50 ile Milan'ın izlediği kaydedildi.

Avrupada genelinde :stuart:

ibrahim77

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Only :F You
images

"Galatasaray"

aliihsangs12

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Oynanan futbola bakacak olursak Sivasspor zirveyi haketmiyor ve bana göre notmal şartlar altında şampiyon olması da pek mümkün değil.

Futbolun dışında başka etkenler söz konusu olmazsa şampiyonluk yarışı Trabzonspor ve Galatasaray arasında geçer. Şu an ki oluşturulan ortamla yine oyuncularımızın geçen senelerdeki gibi müthiş bir birlik ve beraberlikle ipi göğüsleyeceklerini düşünüyorum. Öyle olmazsa da düğüm kolay kolay çözülmez. Son haftadaki Trabzonspor-Fenerbahçe ve Galatasaray-Sivasspor maçlarının sonuçları şampiyonu belirler.

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
Fenerli Kardeşlerim Nerdesiniz Bea :D

annttiigs

Profesör
Reaksiyon puanı
24
her ne kadar Trabzonsporumun olmasını istesem de sene sonuna doğru bizans başlar, üç kızkardeşten birisi şampiyon olur..
Anlayacağınız bu ülkede üç hazımsızdan başkasına yedirmezler :(

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
265
Oynanan futbola bakacak olursak Sivasspor zirveyi haketmiyor .

Bu cümlenin altına imzamı atarım...maçları izleyen birisi olarak..Avrupa şamp. yunanistanın şampiyon oldugu turnuvayı hatırlayın..Hah işte sivas da tam olarak o sıkıcı futbolu oynuyor.Ayrıca mehmet yıldızı hiç begenmiyorum ben...Duruşu koşosu hiç forvet tipi değğil..

boikot

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ağlamak mı?Hakkını aramak,ağlamak olmuş,vay anasını sayın seyirciler.Biraz hafızanı zorlarsan,sizi 4-2 yendiğimiz maçtan sonra zırıl zırıl ağlayan bir tüpçü başkan vardı.Jimnastik kulübünün başkanı değil miydi o?

tüpçü başkanmış siz kendinize bakın bari bizim başkan sizin başkan gibi canlı yayınlarda zırlayarak para toplamadı .Hatırlatırım o maçta gs ye 2 penaltı ve beşiktaşa da 1 kırmızı kart gösterilmişti daha ikinci yarının başında siz bir kayserispora bile büyüklüğünüzü gösteremdiniz bir adamınız atıldı 1-0 öndesiniz ve son dakikada bir gol yiyosunuz kalecinin hatasıyla ve kıyamet kopuypr yok maç tekrar edilsin kayseri maçı neyse sivas maçını bile tekrar edilsin dediniz oh be gs bütün kaybettiği ve berabere kaldığı maşları tekrar edilsin. Yok casa gderiz yok kasa gideriz siz beşiktaşın yerinde olsanız kıyameti koparırsınız kimin büyük camia olduğu belli oluyo bizim başkanımız sizin kadar küşülmedi sadece hataları dile getirdi maç tekrar edilsin casa gideriz cart curt demedi bide gelmiş utanmdan savunuyonuz kendinizi yazık kayserinin emeklerine biz şimdiye kadar hangi maç için tekrar edilsin diye başvurduk Ki bizim maçlarda daha çok hatalar oldu attığımız goller verilmedi, bir çok pozisyon yanlış ofsayt diye kesildi yanlış fauller kartlar çalındı.

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
265
Yatın da uyuyun yav...Topunun canı cehenneme:D

içmeden sarhoşum yaaaa.......

(ben bunları ''tamam söyle rahatla''kısmına mı yazsaydım)

antilove

Profesör
Reaksiyon puanı
11
ya bizim takım heryerde birinci
ankete gerek yok artık

CZC

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Es es liyim. Renk ve forma benzeşmesi var diye BJK ye de sampatim var.
AMA İNŞALLAH SİVAS OLUR ŞAMPİYON.
TABİ 3 BÜYÜKLER KALLEŞLİK MEKANİZMASINI ÇALIŞTIRMAZSA :)