Samanyolu Haber

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dnzz

Asistan
Reaksiyon puanı
0
dnzz dedi ki:
yarın ıkımızde gıdıp cumhurıyet gazetesı alalım. sen yalan haberlerı soyle ben sana dogruluugunu ıspat edeyım baska kaynaklardan...

finallerıme hazırladıgım ıcın anında cvplayamam ama mutlaka cvplayaacagım.

yarın ıcınde gecerlı

alpkop

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sen git önce derslerini iyice çalış, okulunu bitir öyle gel. sonrada bana ispatlarsın.

dnzz dedi ki:
yarın ıkımızde gıdıp cumhurıyet gazetesı alalım. sen yalan haberlerı soyle ben sana dogruluugunu ıspat edeyım baska kaynaklardan...

alpkop

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
okuduğun o garip müsvetteyi kaç kişi okuyor bugün biliyormusun? kapanmaması için biryerlerden sübvanse ediyorlar.
koca toplumda 10 parmak kadar kaldınız, hala diretiyorsunuz. ben size ne desemki? önyargılardan, tabulardan ve bencillikten kurtulun artık gençler.

cazyyy dedi ki:
alpkop dedi ki:
dnzz dedi ki:
bu olayı bır kaynaga dayandırabılır mısın

kaynağa gerek varmı? şu an bu keçi olayından 100 kat fazla yalan haber yapıyor bu gazete müsvettesi. hatta artık yalan bitti, iftira, yalan şahitlik, kutsal değerle saldırı ve hakaret vs. vs. keşke keçi çaldı deyip kalsaydı.

ne günlere geldik be, şu hale bak.

asıl gazete müsvettesi akit gazetesidir. o ********* değil mi asker ve hakimleri terör örgütlerine hedef gösteren daha neyin savunmasını yapıyorsunuz. o gazetenin yalan dolan olduğu yazarlarının isimlerinin düzmece olmasından belli

Not: Hakaret içeren kelimeler kullanmayınız.
cems

cazyyy

Asistan
Reaksiyon puanı
0
alpkop dedi ki:
Sen git önce derslerini iyice çalış, okulunu bitir öyle gel. sonrada bana ispatlarsın.

dnzz dedi ki:

insanoğlu işte işin içinden çıkamyaınca verecek bir cevabı olmayınca bu şekilde basit kaçamak ve gereksiz cevaplar verebiliyor ne yapalım

cazyyy

Asistan
Reaksiyon puanı
0
alpkop dedi ki:
okuduğun o garip müsvetteyi kaç kişi okuyor bugün biliyormusun? kapanmaması için biryerlerden sübvanse ediyorlar.
koca toplumda 10 parmak kadar kaldınız, hala diretiyorsunuz. ben size ne desemki? önyargılardan, tabulardan ve bencillikten kurtulun artık gençler.
[/quote]
öncelikle yazdığın yazılara dikkat et sizli bizli bölücülük yapma diyecem ama bu sen ve senin gibilerin tarzı oldu zaten. herkes senin gibi düşünmek zorunda değil
sonrasında 1o kişide kalsak sen ve senin gibi milyonlara yeteriz o beyninin bir köşesine iyice kazı bunu benden sana tavsiye

Cem

Profesör
Reaksiyon puanı
0
cazyyy dedi ki:
insanoğlu işte işin içinden çıkamyaınca verecek bir cevabı olmayınca bu şekilde basit kaçamak ve gereksiz cevaplar verebiliyor ne yapalım
Bunu söyleyen sen misin cazzy? Yanlış hatırlamıyorsam din konusuyla ilgili bir mevzuda cevap veremeyip ağır hakaretler ettiğin için yasaklanmıştın. Daha trajikomiği derhal başka bir kullanıcı adı alıp aynı konuya girip kendine başka birisiymiş gibi destek vermiştin. IP'in ele vermişti seni de bir daha gık diyememiştin.
O yüzden evet sana katılıyorum, insan köşeye sıkıştığında garip şeyler yapabiliyor, saçmalayabiliyor. Hoş sizde bu hal daha bi süreklilik halinde vuku buluyor. Sanırım korku psikolojisi ile beslenmenin getirdiği bir hal bu...

dnzz

Asistan
Reaksiyon puanı
0
alpkop dedi ki:

dnzz dedi ki:

sende adam ol sonra gel

janissary.ihg

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar tek taraflı düşünmeyin lütfen.Cumhuriyet gazetesi bu ülkenin milli ve dini değerlerine karşı haberler yapmakta zaten bugünde çizeri Tan Oral'ı kovdular yeni şafak gazetesine röpörtaj verdiği için.Adamın söz aynen şöyle "Kızların yaptıkları başkaldırı değil baş eğmeme. Başörtülüler ne zaman üniversiteye girse birileri rahatsız oldu" şimdi banada dinci gerici kartını yapıştırmayın.Teşekkürler...

alpkop

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ha evet hiç birşeyim kalmadı çocuğa karşı nutkum kitlendi. :-)
cazyyy dedi ki:
alpkop dedi ki:

dnzz dedi ki:

alpkop

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şu verdiğin cevapta bile bir kompleks yatıyor. 10 taneniz zaten yıllardır bu milyonları mahvetti. halada nahvedecez diye debeleniyorlar. siz ve biz'in en güzel örneklerini "sizinkiler" zaten verdi ve veriyor hala. toplumu kaplaştırdınız. inançlı insanlara türkiye zencileri diye isim takıldı. yurt dışındaki yabancı insanlar artık sırıtarak izlemeyi bıraktı bukadarda olmaz artık diyerek yorum yapmaya kalktılar. sizin gazeteler ise 40 yıllık çizerine kapıyı gösterdi. siz ve biz'in ötesinde bir bizcilik var ortada.
sende sanırım finallerine çalışamıyorsun bu aralar, gitte sınavlarını çalış :-)

cazyyy dedi ki:
alpkop dedi ki:
öncelikle yazdığın yazılara dikkat et sizli bizli bölücülük yapma diyecem ama bu sen ve senin gibilerin tarzı oldu zaten. herkes senin gibi düşünmek zorunda değil
sonrasında 1o kişide kalsak sen ve senin gibi milyonlara yeteriz o beyninin bir köşesine iyice kazı bunu benden sana tavsiye
[/quote]

dnzz

Asistan
Reaksiyon puanı
0
sınavlarıma calısıyorum merak etmeyın benı dusundugun ıcın tesekkurler.. bu arada aklında olsun bu ulke laık kalacak....1o kişide kalsak sen ve senin gibi milyonlara yeteriz o beyninin bir köşesine iyice kazı bunu benden sana tavsiye(alıntı cazyyy)

cazyyy

Asistan
Reaksiyon puanı
0
alpkop dedi ki:
Şu verdiğin cevapta bile bir kompleks yatıyor. 10 taneniz zaten yıllardır bu milyonları mahvetti. halada nahvedecez diye debeleniyorlar. siz ve biz'in en güzel örneklerini "sizinkiler" zaten verdi ve veriyor hala. toplumu kaplaştırdınız. inançlı insanlara türkiye zencileri diye isim takıldı. yurt dışındaki yabancı insanlar artık sırıtarak izlemeyi bıraktı bukadarda olmaz artık diyerek yorum yapmaya kalktılar. sizin gazeteler ise 40 yıllık çizerine kapıyı gösterdi. siz ve biz'in ötesinde bir bizcilik var ortada.
sende sanırım finallerine çalışamıyorsun bu aralar, gitte sınavlarını çalış :-)

cazyyy dedi ki:
alpkop dedi ki:
[/quote]

Şu aşamada debelenen birileri varsa oda sizlersiniz.yabancı insanlar sizin için ne kadarda önemliymiş böyle inan ki şaşırdım. fazla takmayın siz yabancıları nede olsa onlar sizin tabiribizle batılı gavurlar. aslında finaller değilde çalışılacak daha farklı şeyler varda buradan acıklamak pek yakısık almaz. ayrıca dnzz adlı arkadaş senin gibi körü körüne vatan millet sakarya mantığını gütmememk için okuyor finallerine hazırlanıyor. keske senınde fırsatın olsada bir seyler yapabilsen memleket adına sevınırız.

enesce

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şu yanlıştan bir türlü kurtulamıyoruz. Bir kanalın olumlu olumsuz yanlarını mı söylüyorusn tamam. söyleyebilirsin, kişiseldir.. ama başkalarını neden katıyorsunuz işin içine... akp yanlısı imiş... neden, illa bir kanalın tarafsız olabilmesi için Müslümanların inançlarına küfretmesi mi gerekiyor, haberleri verirken illa da insanların her yanının kasılması mı gerekiyor,...

akp yanlılığına gelince, bu bir adettir. iktidar kimse medya da genel itibariyle onun arkasındadır. güçlü kimse onun yanındadır yani...

Bunu stv haricindekiler yaparsa eyvallah stv tu kaka öyle mi...

Lütfen biraz geniş düşünün. Ha düşünme boyutunu da harekete geniş bakışlarla yansıtın.. Güldürmeyin kendinize, .....
(bu sözüm sahiplerinedir. Tutarlı,bilinçli insanların üzerine alması kesinlikle yasaktır :))

cazyyy

Asistan
Reaksiyon puanı
0
intibah dedi ki:
Alkop google'de "müftü keçi çaldı" diye arattım ve 9590 sonuç çıktı :) Bu bir cumhuriyet klasiği :)

http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q=müftü+keçi+çaldı&btnG=Ara&meta=

Bu arada sevgili yönetici .... kullanarak hakaret edebiliyor muyuz? Ayrıca hakaret eden üyeler yasaklanmıyor mu? Eğer öyleyse iyiymiş....

oradadaki yıldızların altında yazılı bir şeyler vardı aslında ancak modumuz uygun görmediği için mesajı sınırlandırdı. ancak ben yine sözümnün arkasındayım hala.
Yazdığım yazıya o mantıkla bakmak yerine bir cvp verende nedense cıkmadı. yine soruyorum buradan akit gaztesi değil miydi askerlerle hakimlari manşetlere taşıyıp boy hedefi haline getiren

talha38

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar maalesef çok abartmışsınız.

intibah

Asistan
Reaksiyon puanı
6
İyi de cazyyy Cumhuriyet Vakit'in yaptığından farklı mı yapıyor? Yok birbirinden farkları manşet konusunda. Benin gördüğüm tek fark şu ki Vakit yılda bir tekzip yerken Cumhuriyet haftada bir hatta iki kez tekzip yiyor. Bu kadar kör olmayın.

Ayrıca halkın seçtiklerine müdahale eden, demokrasiye müdahale eden askeri kim manşete attıysa helal olsun. Bu ülkede diktatörlük olmadığı gibi cunta da olamaz. Manşetten hedef gösterildi dediğin 28 Şubat paşaları batık bankaların yönetimindeydi. Tüyü bitmemiş yetimin 40 katrilyonu iç edilirken Vakit sorumluları manşete attı diye suçlandı. Cumhuriyet hortumları ve sorumları manşete attı mı? ne gezer.
Çünkü cumhuriyetciler hortumcular Atatürkçüyüm Laikçiyim dedi mi sesini çıkaramıyor. Sahte ile gerçeği ayıramıyor.

Cumhuriyete saldırı olayında suçlu olarak radikal dinciler yaptı dediler ne oldu. Yapanlar derin devletin adamı ulusalcılar çıkmadı mı? İşi gücü iftira yalan dolan ve tekzip yemek olan bir gazete işte tiraj olarakta yerlerde sürünüyor. Bundan sonra da bu millet yüzüne bakmaz boşuna çırpınmayın....

Turab Garip

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
181
Doğru söyleyeni sevmezler bizim ülkemizde intibah. :)

Turab Garip

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
181
Madalyon önden parlak görünüyor, arkadan bakmaya cesaret eden yok.

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
yer6 dedi ki:
apeiron13 dedi ki:
www.samanyoluhaber.com

ben taraflı site gördüm ama bu site kadar taraflısını hayatımda görmedim.

Eklenen tüm haberler akp yanlısı.öyle bir hava verilmiş ki sanki akp melek,he ryaptığı mükemmel,ülke süper,hükümet harika,herşey iyi gidiyor.İzlanda ya da İsviçre gibi bir ülkede yaşıyoruz.Herkesin hali vakti yerinde,hepimiz 40 bin dolar yıllık gelire sahibiz.

Akp dışındaki tüm partiler berbat,tek amaçları istikrarı bozmak,ülkeyi krize sokmak,iyi gidişi engellemek.

Böyle bir site habercilik adına büyük kirlilik.İnsan en azından biraz tarafsız olur.Gerçekleri verir.bir daha hayatta girmem.

akp yanlısı olduğum düşünülmesin ama bence senin yazdığın çok taraflı bi haber.bu siteyede çok fazla girmediğin belli.iki tane yorum yapmışsın bugüne kadar.akp karşıtı olduğun için bu haberler rahatsız etmiş seni.bende giriyorum o siteye ama senin dediğin gibi birşey yok.tamamiyle abartma yapmışsın.istersen yarın çıkıcak haberler için bi değerlendirme yapabiliriz.yanlış yaptığını görürsün.
Elmacik ın dediği daha doğru geldi bana.taraflılar ama akp tarafı diil.
nedenini bilmiyorum ama yorumun beni rahatsız etti heralde saçma olduğundandır...

katılıyorum

intibah

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Buyrun bir Cumhuriyet klasiği daha yerseniz tabi:

Cumhuriyet Gazetesi'nin televizyonlarda dönmeye başlayan "türban-çarşaf" reklamı araklama çıktı. Üstelik İlhan Selçuk'un nefret ettiği Amerika'dan..

Hasan Kaçan/Star

Seni arakçı Cumhuriyet seniii...Siyah beyaz bir fon.Güzelce bir genç kız duruyor fonun önünde.

Sonra fon kararmaya başlıyor. Gergin ve korkutucu bir müzik başlıyor, 'Voıııınnnnn... Voııııınnnnn' diye.

Ekranda, o siyah beyaz fonda gördüğümüz güzel kızımızın başında kara bir örtü beliriyor. Bir anda o zavallı güzel kız, kara çarşaflı bir 'öcü' ye dönüşüyor.

Sonra konuşmaya başlıyor. Kızın ağzından kart bir erkek sesi çıkıyor.

'Ne istediğime tabii ki ben karar veriyorum' Sonra o karanlık, o korkutucu sahnenin üzerine bir dış ses düşüyor. 'Cumhuriyet kadını yok ediliyor... Artık Cumhuriyetinize sahip çıkın!' Cumhuriyet gazetesi'nin son televizyon reklamı bu. 'Dünya Kadınlar Günü' münasebetiyle ekranlarımızda 'dönmeye' başladı.

* * *

Allah için... Nereden bakarsanız güzel ve parlak bir fikir. Kadının ağzından erkeğin konuşması çok etkili. Gelgelelim ben bu reklamı seyredeli on seneden fazla oluyor. 'Olur mu canım, yeni çekilen bir reklam filmini on sene önce nasıl seyrettin?' diye sorarsanız hemen söyleyeyim;

Bu reklam 'arak' da ondan. Yani çalıntı. Yani hırsızlık. Yani 'cebellezi edilmiş' bir fikir. On küsur yıl önce çekilmiş, yabancı bir reklam filmi bu. Amerika'da seçmenleri oy kullanmaya teşvik eden bir sosyal film. Yani başkasının fikri. O filmde de bir kadın'ın ağzından bir erkek konuşuyordu. 'Ne istediğime tabii ki ben karar veriyorum!'

Dış ses, 'Başkaları sizin ağzınızdan konuşmasın oyunuzu kullanın!' idi. 'Cumhuriyet'çiler bu filmi ayen almışlar, bi kara çarşaf eklemişler, başkasının filmini millete satıyorlar. İnternet sitelerinde 'Cumhuriyet gazetesi'nin son reklam filmi çok konuşulacak' deniyor. Doğru... Çok konuşulacak...

Hırsızlık olmasıyla çok konuşulacak... Araklama olmasıyla çok konuşulacak... Cebellezi' olmasıyla çok konuşulacak...

[youtube=425,350]wfbygWnBTqo&feature=related[/youtube]

serkanaltay

Asistan
Reaksiyon puanı
0
eee basın hep böyle zaten.örneğin CHP ile karnı doyan kanaltürk sürekli AKP yi eleştiriyor.ve en iyi parti CHP yi gösteriyor.vede milliyetçileri kötüleyip kominisleri övüyor.benim gördüğüm en taraflı kanal...
basından nefret ettiğim kadar hiç birşeyden nefret etmem.bakınız... hirant dink öldü hepimiz hirantız dediler.ermeni öldü hepmizi ermeniyiz dediler.papaz ölüyor papazız diyorlar.ama o kadar şehit verdik hiçbiri hepimiz şehidiz Türküz mehmetiz demediler.lanet olsun böyle basına...

janissary.ihg

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
valla bende nefret ediyorum bu basından.Hele şu doğan holdingin gazeteleri ve tvlerinden.

janissary.ihg

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ayrıca cumhuriyet gazetesi,kanaltürk açıktan bizi kültürümüzden soyutlamaya çalşıyor...hürriyet,vatan,posta,kanald,star tv,show tv de örtülü olarak yapıyor bu işi.Din,islam kelimelerine tahammülleri yok yani :L
Bide arkadaşlar o milliyetin fotoğraf galerisi ne öyle ya yeni gördümde şaşırdım nerede çıplak kadın var ,hoş bir başlık atarak toplamışlar siteye. :S
Sanki haber sitesi deil ... yani :*.Bende diyorum epey kişi milliyete giriyor anladım şimdi. ^^DİKKAT BÖYLE SİTELERE !!! !!! !!!

spider_9600

Asistan
Reaksiyon puanı
0
apeiron13 dedi ki:
www.samanyoluhaber.com

ben taraflı site gördüm ama bu site kadar taraflısını hayatımda görmedim.

Eklenen tüm haberler akp yanlısı.öyle bir hava verilmiş ki sanki akp melek,he ryaptığı mükemmel,ülke süper,hükümet harika,herşey iyi gidiyor.İzlanda ya da İsviçre gibi bir ülkede yaşıyoruz.Herkesin hali vakti yerinde,hepimiz 40 bin dolar yıllık gelire sahibiz.

Akp dışındaki tüm partiler berbat,tek amaçları istikrarı bozmak,ülkeyi krize sokmak,iyi gidişi engellemek.

Böyle bir site habercilik adına büyük kirlilik.İnsan en azından biraz tarafsız olur.Gerçekleri verir.bir daha hayatta girmem.
kardeş başa chp veya diğer bir partiler gelseydi sence T.C hali ne olurdu?Chp ye bakarsan çocuk gibi herşeye müdahale ediyor

intibah

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Vatan bayrak suistimalcileri yıllardır vatana millete zerre kadar faydaları olmamış. Nerde gereksiz iş var onlarla meşguller. Sözde yerli olan bu kanallar yaptıkları yayınlarla gençliğin ahlakını bozmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Sonra da artan suç oranlarından şikayet ediyorlar. Ahlaksız düzenbazlar....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...