Samanyolu Haber

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

apeiron13

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yazıdaki kırmızı ve büyük yere dikkat edin.Bazılarının gerçek yüzünü anlatıyor çünkü.

[size=13pt]Rusya, Gülen cemaatinin okullarını kapatıyor...[/size]

ANKARA - Rusya Federasyonu, Nur Cemaati'nin faaliyetlerini mercek altına aldı. Moskova yönetiminin ''yeni güvenlik konsepti'' ni uygulamaya koyduğu 2001 yılından bu yana, Fethullah Gülen 'e ait 16 okulu kapattığı, 2003 yılında Başkurdistan'daki Gülen okullarında çalışan 10 öğretmeni sınır dışı ettiği, sınır dışı edilen öğretmen sayısının son bir yıl içinde 50'ye yaklaştığı öğrenildi.

Cumhuriyet'in ulaştığı bilgilere göre Moskova yönetimi yeni güvenlik konseptini 2001 yılında uygulamaya koydu. Bu tarihten sonra Rusya Federasyonu ve bağlı özerk cumhuriyetlerdeki Fethullah Gülen'e ait okullar yakın takibe alındı. Gülen'e ait okullardaki faaliyetleri dikkatle izleyen Rus gizli servisi FSB, bu okullarda Rusya Federasyonu'nun ulusal güvenliğine aykırı eğitim ve öğretim yapıldığını ortaya çıkardı. [size=11pt]Bu okullarda çalışan öğretmenlerin, ABD ve İngiltere adına ajanlık yaptığı[/size], Türk cumhuriyetlerinde bazı darbe girişimlerine karıştığı, yine bu ülkelerde patlak veren bazı iç karışıklıklarda rol oynadığını saptadı.

Bunun üzerine harekete geçen Rus yetkililer, Tataristan'da 8, Başkurdistan'da 4, Karaçay-Çerkes, Yakut-Saha, Astrahan ve Dağıstan'da birer okulu kapattı. 2003 yılında Başkurdistan'da, Gülen'in okullarında çalışan 10 öğretmen sınır dışı edildi.

SINIR DIŞI EDİLDİLER...
Yürütülen istihbarat faaliyeti sonucu, Rusya Federasyonu'nun güvenliği aleyhine faaliyette bulunduğu saptanan öğretmen sayısı son bir yıl içinde 50'ye yaklaştı ve bu öğretmenlerin tamamı sınır dışı edildi. Sınır dışı edilen öğretmenler arasında Türk pasaportu taşıyanların yanı sıra Kazakistan ve Kırgızistan pasaportu taşıyanların da olduğu öğrenildi.
Fethullah Gülen'in Rusya'daki temsilcisi Tolerans Vakfı Başkanı Mustafa Kemal Şirin'in de Eylül 2003 tarihinde Rusya Federasyonu'na girişi yasaklandı. Şirin'in, Rusya'ya girmek için geldiği Moskova'da havaalanından geri çevrildiği belirtildi.
Gülen'in okullarının kapatıldığı bilgisinin Ankara'ya ulaşmasından sonra, Dışişleri Bakanlığı bu uygulamanın gerekçesini sordu. Moskova yönetimi de ''Bizim eğitim sistemimizden farklı eğitim yaptıkları için kapattık'' gerekçesini Ankara'ya iletti. Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Putin 2004 yılında Türkiye'ye yaptığı ziyarette, bu konuyu en üst düzeyde gündeme getirdi ve duydukları rahatsızlığı bildirdi. Putin, Moskova yönetimi resmi ağızdan Gülen'e ait okulların, ''terör eğitimi verdiği, dinci örgütlere eleman yetiştirdiği'' yönünde açıklamalar yapmıştı.

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
bu haberler güncellenmedi sanırım. neden derseniz, söz konusu okullar ve yayınlar mahkeme kararı ile yeniden açıldı diye biliyorum ben en son. bir de açılması taraftarıyım. türk bayrağının ve türkçe'nin olduğu yeri kim istemez.

amisos61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bazılarının öyle bir katı,bağnaz ideoloji anlayışı var ki, Yabancı ülkelerde Türk okullarının kapatılmasından büyük bir sevinç duymaktalar.Yazık mı desem hayretmi desem, ne desem bilemiyorum.

""Fethullah Gülen'in okullarının mezunları Türk dilini o kadar iyi bilmiyor, İngilizce'yi biliyor. O zaman bu Türk okulu değil İngiliz okulu"".
Bu mantığa da normalde şaşırmam lazım ama şaşırmıyorum.

Turab Garip

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
181
Troy dedi ki:
bu haberler güncellenmedi sanırım. neden derseniz, söz konusu okullar ve yayınlar mahkeme kararı ile yeniden açıldı diye biliyorum ben en son. bir de açılması taraftarıyım. türk bayrağının ve türkçe'nin olduğu yeri kim istemez.

Samimi olmak gerekirse Fethullah Gülen'i hiç sevmiyorum.
Ama senin söylediğine ek olarak yorum yapmak gerekirse:
Nevada'da yapılan bir araştırmaya göre Nevada'daki araştırmaların %96'sı aslında yapılmamıştır. (Teşekkürler ShockHaber)

Yani sarı çizmeli ajan.. Bir kavle göre ajanmış bu öğretmenler, hem de İngilitere ve ABD adına.. İnsanların iç yüzlerini bilemeyiz ama bu tür hiç yapılmamış araştırmalara ve hiç olmayan belgelere de inanmamızı beklesin kimse.

Ajan oldukları saptanmış. Ne zaman? Kim tarafından, hangi belgeye dayanarak? Bu da aynı Posta gazetesinin bir haberi gibi; "Halk bu durumdan rahatsız", halbuki haberin yazarı rahatsız sadece, halkın olaydan haberi bile yok. Ya da şöyle bir haber: "uzmanlara göre Türkiye Irak'a girmemelidir." hangi uzman? Sarı çizmeli uzman.

wbmstr

Asistan
Reaksiyon puanı
3
apeiron13 dedi ki:
[size=10pt]Gerçekler Gün Yüzüne Çıkıyor ...[/size]

Azerbaycan, Samanyolu Tv'yi Kapatti
Azerbaycan devleti, Fethullah Gülen'in Samanyolu televizyonunu kapattı. Fethullah Gülen'e karşı Azerbaycan'da mücadele yürüten Yeni Çağ Gazetesi kurucusu ve başyazarı Akil Alesker, kararı doğru bulduklarını açıkladı.
Azerbaycan ulusal frekansı üzerinden yayın yapan Fethullah'ın Samanyolu televizyonu, 15 Eylül'de kapatıldı. Samanyolu yetkililerin yerine telefona cevap veren santral görevlisi ilerleyen günlerde konuyla ilgili basın açıklaması yapılacağını söyledi.Azerbaycan İlahiyatçılar Birliği Başkanı ve Yeni Çağ gazetesi başyazarı Akil Alesker, kararı doğru bulduklarını ancak, bir süredir Samanyolu televizyonunun Hazer televizyonu olarak yayına devam edeceği yönünde duyumlar aldıklarını söyledi.Akil Alesker, Fethullah Gülen'in Azerbaycan'daki faaliyetlerini ilk kez Ulusal Kanal'dan açıklamıştı. Fethullah Gülen'in müslüman olamayacağını belirten Alesker, Amerika'nın Türkiye'deki en büyük ortağının Fethullah Gülen olduğunu söyledi.
Alesker şöyle konuştu:"Kendisinin Hoşgörü ve Diyalog kitabına bakın. O kitabın siparişçisi kimdir? Ve aynı zamanda Fethullah Gülen'in Vatikan seferini organize eden grubun adı da Zaman gazetesinin yazdığı şekilde ADL, "yani Türkler soykırım yapmıştır" diyen Yahudi kuruluşu var. Diğer taraftan da Türk okulları adı altında Fethullah Gülen Azerbaycan'a geliyor.
Fethullah Gülen'in okullarının mezunları Türk dilini o kadar iyi bilmiyor, İngilizce'yi biliyor. O zaman bu Türk okulu değil İngiliz okulu".

Akil Alesker, Türk devleti eliyle Azerbaycan'a büyük paralar sokulduğunu ve Kafkas Medya Kurumu gibi medya kuruluşları vasıtasıyla da örgütlenmeye çalıştıklarını açıklamıştı.

kaynak: http://www.gazeteport.com

apeiron13 dedi ki:
Yazıdaki kırmızı ve büyük yere dikkat edin.Bazılarının gerçek yüzünü anlatıyor çünkü.

[size=13pt]Rusya, Gülen cemaatinin okullarını kapatıyor...[/size]

ANKARA - Rusya Federasyonu, Nur Cemaati'nin faaliyetlerini mercek altına aldı. Moskova yönetiminin ''yeni güvenlik konsepti'' ni uygulamaya koyduğu 2001 yılından bu yana, Fethullah Gülen 'e ait 16 okulu kapattığı, 2003 yılında Başkurdistan'daki Gülen okullarında çalışan 10 öğretmeni sınır dışı ettiği, sınır dışı edilen öğretmen sayısının son bir yıl içinde 50'ye yaklaştığı öğrenildi.

Cumhuriyet'in ulaştığı bilgilere göre Moskova yönetimi yeni güvenlik konseptini 2001 yılında uygulamaya koydu. Bu tarihten sonra Rusya Federasyonu ve bağlı özerk cumhuriyetlerdeki Fethullah Gülen'e ait okullar yakın takibe alındı. Gülen'e ait okullardaki faaliyetleri dikkatle izleyen Rus gizli servisi FSB, bu okullarda Rusya Federasyonu'nun ulusal güvenliğine aykırı eğitim ve öğretim yapıldığını ortaya çıkardı. [size=11pt]Bu okullarda çalışan öğretmenlerin, ABD ve İngiltere adına ajanlık yaptığı[/size], Türk cumhuriyetlerinde bazı darbe girişimlerine karıştığı, yine bu ülkelerde patlak veren bazı iç karışıklıklarda rol oynadığını saptadı.

Bunun üzerine harekete geçen Rus yetkililer, Tataristan'da 8, Başkurdistan'da 4, Karaçay-Çerkes, Yakut-Saha, Astrahan ve Dağıstan'da birer okulu kapattı. 2003 yılında Başkurdistan'da, Gülen'in okullarında çalışan 10 öğretmen sınır dışı edildi.

SINIR DIŞI EDİLDİLER...
Yürütülen istihbarat faaliyeti sonucu, Rusya Federasyonu'nun güvenliği aleyhine faaliyette bulunduğu saptanan öğretmen sayısı son bir yıl içinde 50'ye yaklaştı ve bu öğretmenlerin tamamı sınır dışı edildi. Sınır dışı edilen öğretmenler arasında Türk pasaportu taşıyanların yanı sıra Kazakistan ve Kırgızistan pasaportu taşıyanların da olduğu öğrenildi.
Fethullah Gülen'in Rusya'daki temsilcisi Tolerans Vakfı Başkanı Mustafa Kemal Şirin'in de Eylül 2003 tarihinde Rusya Federasyonu'na girişi yasaklandı. Şirin'in, Rusya'ya girmek için geldiği Moskova'da havaalanından geri çevrildiği belirtildi.
Gülen'in okullarının kapatıldığı bilgisinin Ankara'ya ulaşmasından sonra, Dışişleri Bakanlığı bu uygulamanın gerekçesini sordu. Moskova yönetimi de ''Bizim eğitim sistemimizden farklı eğitim yaptıkları için kapattık'' gerekçesini Ankara'ya iletti. Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Putin 2004 yılında Türkiye'ye yaptığı ziyarette, bu konuyu en üst düzeyde gündeme getirdi ve duydukları rahatsızlığı bildirdi. Putin, Moskova yönetimi resmi ağızdan Gülen'e ait okulların, ''terör eğitimi verdiği, dinci örgütlere eleman yetiştirdiği'' yönünde açıklamalar yapmıştı.

ya hala böyle yalan haberler çıkarmaktan bıkmadınız mı ya ben böyle saçma haberler görmekten bıktım insan bi kerede doğru yolu bulmaz mı ya yalancılıkla nereye kadar... :@ :@ :@

Berkin Bozdoğan

Profesör
Reaksiyon puanı
39
Selamlar,

Troy dedi ki:

Önemli olan bayrak veya dil değil zaten; oranın hangi fikrin "kışlası" olacağı önemli. Zaten dertlenenler de ondan dertleniyor. Memleketin müstakbel cumhurbaşkanının okulları onlar. :D Yaa yaa... Türk bayrağı altında neo-amerikan gençliği yetiştirmek, üzerine de lordların lorduna sadakati sağlayacak dozda konsantre din bağı serpiştirmek bize çok da faydalı birşey değil. Tabii, faydasını gören var ki bu oluşumlar var. :) O ayrı konu. Aşar beni.

Aşar (öşür) diye vergi varmış bir ara, %10 diye Cumhuriyet devriminde kaldırıldı. Şimdi tüm Evropa ahalisi gibi biz de %18-20 vergi ödüyoruz katma değer adı altında katma değeri olmayan şeylere. Ne iştir bu? Aklıma geldi birden.

Güzel günler.

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
Herkes bildikleri ile mesul. Yurtdisi gezilerinde okullari gorme sansim da oldu ve hemen hemen hepsinde de gururlandim ve duygulandim. Simdi cep telefonundan yaziyorum ama eve geldigimde bazi guzel videolar atacagim. Beni bu videolardan dolayi bir cemaat uyesi olarak degerlendirmeyin sakin. Zaten magazin bolumundeki performansim da buna pek musade etmez :)

apeiron13

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
komikmiyim..ha ha ha..asıl komik olan fethullahçılar.

bir de şu nursuza fethullah gülen hoca efendi hazretleri denilmiyor mu..

adamın ne olduğu belii.evini bile cia ajanları koruyor.Sürekli papazlarla fotoğraf çektiren,Amerikanın Türk ve İslam dünyasına sızmak için kullandığı bir truva atı.İslamı protestanlaştırmakla yükümlü bir misyoner uşağı.Ben ona yeni bir isim buldum.Gerçek adı.

Bu şahıs ve lideri olduğu nurcu ************** tarafından katleden değerli Türkçü ve Atatürkçü aydınımız,aynı Eşref Bitlis ve Uğur Mumcu gibi bir "kemal'in askeri" saygıdeğer profesör doktor Necip Hablemitoğlu'nun "köstebek -- Fethulahçı istihbaratçılar dosyası" kitabını okuyabilirsiniz.

Ayrıca bir site tavsiye dedyim **************

Hem Necip Hablemitoğlu'nun hem de ************** sitesi Kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri1nin tavsiyesidir.

Ayrıca Türk okulları falan değildir o okullar.Misyoner Amerikan okullarıdır.İngilizce zorunlu derstir.Türkçe ise "seçmeli".Efendileri öyle istemiş olmalı Fethullahtan.Köle,efendisine karşı çıkamaz ki.

Sonuçta Fethullah'ın ne tür bir ************** olduğu açıktır.Başta Kahraman Ordumuz Türk Sİlahlı Kuvertleri olmak üzere araştıran ve öğrenmek isteyen her Laik Cumhuriyet İnsanı bu gerçeği görebilir.Fethullahı biz çok iyi biliriz.Okuduğum harbiye'nin kütüphanesine bu konuda çok fazla kitap vardır.**************ustası "ben kürtlerin peygamberiyim" diyen bir deli olan S**************

Samanyolu da Zaman denen kağıt zararı da tıpkı benzerleri kanal 7 ve vakit ile yeni şafak gibi hak ettikleri muameleyi görecektir.Gün gelecek emperyalizmin tüm uşakları böcek gibi ezilecektir.

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
apeiron13, kişilere hakaretten dolayı 1 hafta ceza aldın. sitemizin mahkemelere düşmemesi için ise mesajını düzenlemek zorunda kaldım. küfür ve hakaretten ziyade fikirler tartışsın burda lütfen.

Jemand

Doçent
Reaksiyon puanı
3
yaw Troy iyice sapitti konu :) konu cemaate dincilige emperyalizmcilige geldi :) adam Samanyolu haberi tarafli yayin yapmaktan dolayi elestiriyo konuyu fetullah gülen`e getiriyo,hakkida alinti yapiyo, yaptigi anlinti cok tarafsizya :) derdi baska gerci belli oluyo yazdigi yazidanda anlasiliyo zaten

kumlukoz

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Troy dedi ki:
apeiron13, kişilere hakaretten dolayı 1 hafta ceza aldın. sitemizin mahkemelere düşmemesi için ise mesajını düzenlemek zorunda kaldım. küfür ve hakaretten ziyade fikirler tartışsın burda lütfen.

bence tüm yazisini kaldirin.

Turab Garip

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
181
Bence arkadaşın yazıları kaldırılmamalıdır. İnsanların gerçek niyetinin bilinmesi açısından. Kendisi Fethullah Gülen'in ABD'nin kölesi olarak onların emirlerine itaat ettiğini vs söylemiş ve "Samanyolu" haberlerini Fethullah Gülen'e bağlılığından dolayı taraflılıkla eleştirerek gereksiz hakaretler etmiş. Ancak kendisinin söylediğine bakalım: "okuduğum okulun kütüphanesinde bununla ilgili çok kitap var, biz biliriz Fethullah'ı". Anlaşılıyor ki kendisi de okuduğu okullardaki öğretmenlerinin kölesi. :)

Yani kendisi de misyonerlik faaliyetlerine kurban gitmiş farkında değil. Kendisi de, eleştirdiği olay da birbirinden tehlikeli iki vaziyet. Başkalarına "Türkçe" öğretiliyor gibi görünebilir. Ama ne zaman başka bir dil öğreten okul bizim ülkemizde açılsa ona ucube gözüyle bakarız, ya da kötü, kaka, misyoner deriz, def etmeye çalışırız. Ama başka ülkede Türkçe öğreten okul açılınca gurur duyuyoruz. Halbuki asıl amaç gerçekten Türkçe öğretmek değildir. Fikirsel ideolojiyi temellere yerleştirmektir. Türkçe öğretmek ise haksız bir gurur kaynağı olmakla beraber olayın meşrulaştırılmasında etkin bir role sahiptir.

Aslında temel olarak çok "şerefli" bir vazifedir. Aynen temelde askerliğin de çok "şerefli" bir vazife olması gibi. Ama ikisi de birbirinden tehlikeli duruma getirilmiştir çünkü kişisel ve iyi niyetli olmayan fikirlere/çıkarlara hizmet etmektedir.

Troy'cum, o videoları koyduğun zaman sen de cemaatçi etiketini yiyeceksin. Çünkü o kadar şeyi söylüyor olmama rağmen ben o etiketleri yiyorum; çünkü niyeti kötü olanlar çok rahat çarpıtıyorlar olayları. Örneğin "Kıbrıs Türk Cumhuriyeti bir devlet değildir diyenler bize haksızlık ederler" gibi bir cümle kursan bu cümlenin sadece ilk parçasını alıntılarlar ve senin KKTC'yi bir devlet olarak kabul etmediğini söyleyerek seni hain ilan ederler. :) Dediğim gibi başıma çok geldi.

Örneğin Berkin'in sözlerine katıldığımı söyleyeceğim, kim bilir ne manalar çıkaracaklar bundan. :) Berkin hocam gereksiz sert alaycılığa girmiş ama ortaya koyduğu şeyler malesef doğru.

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
Arattım ve çok video var.<br /><br />Bunlardan biri bu. Hem de rahmetli Barış abimizi de anmış oluruz.<br /><br />http://www.youtube.com/watch?v=WgrrjAw_iTs<br /><br />Söylediğim gibi cemaatçi değilim ve yakından tanıyanlar hatta tanımayıp da netten bilenler de bunu tahmin ederler :) ama gelin görün ki binlerce onbinlerce km uzaklıkta, içlerinden gelerek istiklal marşı okunan bir kurumu her zaman desteklerim ve bu okulların şu ana kadar bir fiyaskosunu da duymadım. Aksine, yukarıdaki videoda olduğu gibi çok hayrını duydum.

Berkin Bozdoğan

Profesör
Reaksiyon puanı
39
...ama işte soru şu ki, buherşeyi meşrulaştırır, iyileştirir mi? :) Diğer taraftan, görüntüler de Samanyolu TV'den. :D Biliriz ki cemaat sistemlerinde "iyilik" karşılıksız yapılır, ama nedense herkes (vallahi mahalle baskısı yok) bir şekilde daha fazla "iyilik" yapmaya zorlanır. Nereden bilirsin demeyin; insanın doğasını kullanmanın en basit yolu budur: Borçlu hissettirme.

Amerika Birleşik Devletleri bizim dostumuzdur örneğin. Marşal yardımı yapmıştır. Sonra Rus salatası Amerikan salatası olmuştur (yok yahu, kesinlikte Kıbrıs'taki kardeşlerimizi kurtardıktan sonra bize ambargo falan uygulamamışlardır, işgalci dememişlerdir. Yalan haber onlar).

Öyle bir yerde bir ayağımızın olması güzel velâkin salatanın adını değiştirecekse, tadını kaçıracaksa; kalsın.

Turab Garip

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
181
Meşrulaştırma olayını benim yazıma istinaden söylediysen, meşru göstermeye çalışmayı kast etmiştim. Örneğin ABD'nin "Irak'ta silah" var diyerek oraya saldırmayı meşrulaştırmaya çalışması gibi.

Sonra borçlu hissettirme olayı, meseleyi daha net açıklığa kavuşturuyor. Örneğini her zaman Samanyolu'nda izlediğimiz programlarda bulabiliriz. Her gidilen ülkede, röportaj yapılan kişi mutlaka ama mutlaka Osmanlı'yı özlediğini söylemektedir. Hatta öyle ki "neydi o günler" bile derler; halbuki yaşı kaç ki daha sanki Osmanlı'da yaşamış gibi.

Ama bunları bütün bir din kavramına yapıştırmak yanlış olur; çünkü bu olay dini aşmıştır. Öyle ki, kimisi Türkçe öğretilmesiyle, kimisi Osmanlı geçmişiyle, kimisi bayrağımızın başka ülkelerde okul yoluyla olsa bile dalgalanmasına, kimisi yabancıların milli marşımızı okumasıyla vb ile övünür. Halbuki hepsi meşru zemin hazırlamak için bir araçtır ve dikkatleri başka yöne çekmektir.

oxside

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
saamanyolu severek izlediğim bir haber kanalı senin dediğin kadar taraf yapmıyordur buna inanıyorum.

Ayrıca AK parti övülmeyi hak ediyor bence Türkiye en çok onların zamanında gelişti milli gelir arttı tabi kötü yanlarıda vardır o ayrı Türkiyenin kötülüğü istemzler

Birde CHP yi MHP yi ve daha bir çok partiyi öven kanallar ve siler bunlarını neden konu olarak açmıyosunda akp yi açıyosunnnnn

tonce

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
14
apeiron13 dedi ki:
kanal d yi falan öven kim.

Onlara cumhuriyet mitinglerinde en büyük tepikiyi gösterenlerin arasında ben de vardım.

Türkiyede gerçek haber kanalı varsa en tarafsızı Ntv dir.En taraflıları ise Stv ve Kanal 7 dir.

Gördük Cumhuriyet mitinglerindeki milyonları seçimlerde. :D :D
Siz Atatürk'ü seviyorsanız AKP daha çok seviyordur diye düşünüyorum. Konu hakketten çok sapmış daha fazla yazmaya gerek yok zihniyet soldan yana olunca yapacak birşey yok.

apachi

Asistan
Reaksiyon puanı
0
tonce dedi ki:
apeiron13 dedi ki:
kanal d yi falan öven kim.

Onlara cumhuriyet mitinglerinde en büyük tepikiyi gösterenlerin arasında ben de vardım.

Türkiyede gerçek haber kanalı varsa en tarafsızı Ntv dir.En taraflıları ise Stv ve Kanal 7 dir.

Gördük Cumhuriyet mitinglerindeki milyonları seçimlerde. :D :D
Siz Atatürk'ü seviyorsanız AKP daha çok seviyordur diye düşünüyorum. Konu hakketten çok sapmış daha fazla yazmaya gerek yok zihniyet soldan yana olunca yapacak birşey yok.

Katılıyorum

Antediluvian

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Samanyolu cok kaliteli haberler yapan bir kanal.. Cemaatci fethullahcı pek ayrım yapmam sonuçta hepsi.. bi yerlere bağlı hareket ediyor bence..kanal d doğanın kanal 7 samanyolu fethullah..vs uzar gider..
kaliteli kanallardaki ayrım...denk gelen ilgimi ceken ne varsa izlerim ya..
zaten tüm haber kanallarının genelde ilk 3 4 haberi gündemde ne varsa o gün önemli hangi olay gectiyse onu veriyorlar gerisi bu şunu kesti şu bunu biçti....

ademaktekin

Profesör
Reaksiyon puanı
1
evet benimde sürekli takip ettigim haber sitesi tavsiye ederim... >>

ylkn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaslar sınıflandırma yapıyosunuz ama bunu sizde cok iyi biliyosunuz ki her kanalın tuttuğu bi taraf desteklediği bi kavram var medyanın yabancılaşması bizim kendi değerlerimizi ve inanclarımızı kaybetmemizin baş rolu.

se7en

Profesör
Reaksiyon puanı
1
izlenmeye deger bi kanal...bende önyargılı olanlara tavsiye ederim..

amisos61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
apeiron13 dedi ki:
www.samanyoluhaber.com

ben taraflı site gördüm ama bu site kadar taraflısını hayatımda görmedim.

Eklenen tüm haberler akp yanlısı.öyle bir hava verilmiş ki sanki akp melek,he ryaptığı mükemmel,ülke süper,hükümet harika,herşey iyi gidiyor.İzlanda ya da İsviçre gibi bir ülkede yaşıyoruz.Herkesin hali vakti yerinde,hepimiz 40 bin dolar yıllık gelire sahibiz.

Akp dışındaki tüm partiler berbat,tek amaçları istikrarı bozmak,ülkeyi krize sokmak,iyi gidişi engellemek.

Böyle bir site habercilik adına büyük kirlilik.İnsan en azından biraz tarafsız olur.Gerçekleri verir.bir daha hayatta girmem.

Profil resminden de senin ne kadar tarafsız olduğun belli oluyor.
Sanki kanaltürk,cnntürk, ntv,habertürk tarafsız kanallar hemde acayip tarafsız

boraks51

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Samanyolu ya İnternet'den de girmiyorum Tv.sini de seyretmiyorum artık... bu kadar AKP yağcısı oldunmu ? İnsan haberlerin doğruluğundan da şüphe ediyor...

kumandan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar gundemı bıraz takıp edıyorsanız( kı bır cok ınsanın takıp etmedıgı cok acık bellı) kımın nekadar taraftar oldugunu cok rahat anlayabılırsınız Turkıyenın kaos ortamından beslenmeye calısanların yok Akmerkezde namaz kılındı yok bırılerı kısa etek gıyıyor dıye kezzapla cezalandırıldı.......gıbıyalan ve kendı kendılerının uydurdugu haberlere karsı STV bıraz karsı cıktı dıye tarflı bır sıtemı oldu yanı lutfen bıraz daha objektıf dusunun ve artık kalıplarınızı kırın

s7_300

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
NTV ye tarafsız diyen arkadaşıma gülümsüyerek soruyorum.NTV nin kökenini araştır bakalım ne çıkacak???

Pardus007

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sen taraflı tv kanalı görmemişsin. Ben uzun zamandır izlemiyorum ama en son bıraktığımda benim için taraflı kanal olan Kanaltürk tür. Şimdi tersinide söyleyenler olacaktır.

Denemesi bedava;
Her iki kanalın da sitelerine girin ve samanyolu'da akparti karşıtı Kanalturk'te AkParti yanlısı ya da onların aleyhine yorum yapın. Bakalım hangisi yayınlayacak yaptığınız yorumları.

http://www.kanalturk.com.tr/
http://www.samanyoluhaber.com/

TArafsız haber arıyorsan işin zor senin.

hakanotuken

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
konuyu açan arkadaş fethullah hocayı kötülemek amacıyla samanyoluhabere laf atmayı seçmiş ama nafile o cumhuriyet mitingleri sempatizanı tehlikenin farkındamısınız kafalı bir insan olarak elbette stv yi sevmeyebilir ama biz ak partili olarak seviyoruz beğeniyoruz evet yanlı yayın yapıyor hangi kanal yansız söylermisiniz herkesin bir dünya görüşü var o çerçevede yayın yapar kendi platformunu oluşturur.

Rusyadaki okul 2 gün sonra tekrar açıldı ve putin özür diledi sallama haber yapmayın lütfen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...