Samanyolu Haber

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cazyyy

Asistan
Reaksiyon puanı
0
mavinok.ta dedi ki:
Hala sorumun cevabını alamadım... Alamayacağımıda biliyordum...

Fakat şaşırmıyorum, sadece suçlamak hiçbir kanıt sunamamak işin kolay kısmı...

Bu enteresan sohbet için teşekkürler size inandırıcı günler dilerim... ;)

bunun gibi niceleri var ama araştırmak işine gelmez ayrıca adabıda senden öğrenecek değilim birde sen benim soruma cevap versene
http://www.youtube.com/watch?v=_6yQ2RkjzWE&feature=related

Turab Garip

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
181
Cazzy, sen de diğerleri gibi joker kelimelere takılıp tartışmaları anlamsızlaştırıyorsun. Başkaları hakkında kendin fikir üretiyorsun. Sevmediğini sevmiyorum de, biz çekinmeden söylüyoruz. Yani herhangi birisinin adına komplo teorisi üretmene gerek yok.

Ayrıca şu Amerika muhabbetine de bir son verin. Ne zaman siyaset konuşulsa alakasız bir şekilde "Gülen neden Amerika'da" diye sorup "ahahah nasıl mort ettim" der gibi köşenize çekiliyorsunuz. Sana ne arkadaşım Gülen neden Amerikadaysa? Amerika'ya gidenler veya orada kalan bütün Türk vatandaşları Cumhuriyet düşmanı mı? Beni hiç ilgilendirmiyor Gülen'in ABD'de olması. "Ama niyeti böyle, ama şöyle" diye başlayan cümleler kurmayın çünkü niyeti de beni ilgilendirmiyor.

Bu konuşma da daha çok anlamsızlaşmadan kapansın, evet Samanyolu veya STV herneyse taraflı. Siz kendi tarafınızdasınız, sizin silahlarınız gibi başkalarının da silahi var. Demokratik ortam; rejime düşmanlığınız yoksa daha düzgün platformlarda görmek isteriz sizin gibi gençleri.

Lütfen bu mesajımı da hakaret veya aşağılama olarak algılamayın, sürekli şahıslardan konuşmanız çok ama çok rahatsızlık verici.. Artık sıkıldım Recep Tayyip Erdoğan ya da Fethullah Gülen muhabbetinden. Deliliniz varsa ortaya koyun madem "cahil" insanları bilgilendirmek istiyorsunuz. Delil olmadan konuşursanız bu sizin cahilliğinizi ortaya koyar.

cazyyy

Asistan
Reaksiyon puanı
0
elmacık
fetullah hakkında bir sürü delil var zaten bunu sende benım kadar bılıyorsun ancak hala kabullenemeyen veya arastırmayan arkadaslarada ben kızıyorum. fetullahın benım gozumde bocek kadar degerı yok ben bunu soyluyorum ve bu dusuncemde kendı ozgur dusuncem ancak arkadaslar zorla benım bu sahsı sevmemı beklıyolar kı bunun ıcın canımı almaları lazım bu kadar net

Turab Garip

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
181
Herşeyi geçelim o zaman, haklısın diyelim. Peki o halde sen neden zorla bazı şeyleri sevmemizi bekliyorsun? :) Hadi uzatmayalım artık, düşüncende özgürsün kimse sana zorla sev demiyor. Ama başkalarının üstelik de kitlelerin kendilerine lider seçtiği birisine saygı da duymasan hakaret etmemen gerekir. Senin delillerin olabilir, başkalarının da delilleri olabileceğini hesaba katmalısın. ;) Hem eğer daha düzgün bir üslup kullanırsan sevmediğin kişilerden bile saygı göreceğinden şüphen olmasın ;)

mavinok.ta

Dekan
Reaksiyon puanı
13
Elmacik dedi ki:
Deliliniz varsa ortaya koyun madem "cahil" insanları bilgilendirmek istiyorsunuz. Delil olmadan konuşursanız bu sizin cahilliğinizi ortaya koyar.
Sonuna kadar katılıyorum, başkada birşey demiyorum ben zaten görünrüğü üzere soruma cevap alamadığım için bu konuyu kendi nezdimde kapatmıştım... Saygılar...

cazyyy

Asistan
Reaksiyon puanı
0
sevmediğim insanların bana saygı duyması benım için hiçte önemli değil
sana sorunun cevabını verdim ancak sen sorumun cevabını veremediğin için kaçak oynadın ancak elmacık yorum yapınca elmacık adlı arkadaşın bir tabiri vardır "yürü be koçum " sen işte bu tabire cuk diye oturan bir hareketle kapattığını soyledıgın bir konuda yürü be koçum naraları atmaya başladın aferin sana

yine tekrarlıyorum atladığınız nokta bu arkadaşın TÜRKİYE CUMHURİYETİ diyememesi

Berkin Bozdoğan

Profesör
Reaksiyon puanı
39
Gerekli uyarı:

Arkadaşlar, bir önder veya değil, kişilere hakaret suçtur. Bu kadar. Ben her sevmediğim kişiye burada laf giydirsem, (lafın gelişi) ömrüm tazminatları ödemekle geçer. Ayrıca, kanıt olsun veya olmasın, kişiler hakkındaki vatana ihanet, anayasal düzeni değiştirmek, ülkenin kimyasını değiştirmek, matematiğin teoremlerini taciz etmek, fizik yasalarını delmek... gibi hareketlere de SDN forumu değil, mahkemeler bakıyor.

Konu başlığına dönün derim. Samanyolu'nun hede hödö hizmetini sevmiyor musunuz? Sevmiyorsunuz. Neden sevmiyorsunuz? Hede hödö kişisinin hebele hübele görüşüne hizmet ediyor. Bu kadar; yazın, devam edin. Konu tartışmadan çıkıyor artık, atıp tutmaya dönüyor. Gerçekliğine inandığım şeylerden şüphe duymaya başladım artık.

Kusura bakmayın ama insanların öğrenemediği birşey var: Birisi bir görüşe sıkı sıkıya bağlıysa onu o yoldan döndürmenin tek yolu bir mucize ummaktır. Çok kasmayın, nefesinizi boşa harcamayın. Klavyenizi daha güzel şeyler için eskitin.

Güzel günler dilerim.

Creed_06

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bu başlık nerelere varmış yahu :D
walla stv taraf tutuyor evet tıpkı doğan medya nın taraf tuttuğu gibi Her tv kanalı taraf tutuyor malesef
Tarafsız yayın yapan bulmak zor.
Ha bide trt de dikkatimi çeken bişey oldu Özel tv lerde sigara ve marka reklamı yapmak yasak Geçen trt de eski bi Kemal Sunal filmi izledim Rahmetli KEmal sunal pöfür pöfür tüttürüyodu. TRT ye bi ayrıcalıkmı varki? TV pek izlemediğim için bilmiyorumda

Turab Garip

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
181
Berkin hocam, senin konu üstündeki ağırlığın (yani hakimiyet anlamında :P ) bile yetmeyecek. Hergün böyle konular açılıyor artık. Çok sıkıcı ve rahatsızlık verici...

fidayda

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Elmacik dedi ki:
Berkin hocam, senin konu üstündeki ağırlığın (yani hakimiyet anlamında :P ) bile yetmeyecek. Hergün böyle konular açılıyor artık. Çok sıkıcı ve rahatsızlık verici...

elmacik
kanlı mı kansız mı olacak desene bari

Turab Garip

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
181
Acı acı güleceğim şimdi buna, ama acıdan yenmeyecek. Biz de "smiley" ile gülelim o zaman. :)

deryanur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Elmacik dedi ki:
Acı acı güleceğim şimdi buna, ama acıdan yenmeyecek. Biz de "smiley" ile gülelim o zaman. :)

Bence acı acı gülmeden önce şu cinayet lafını aydınlatsan
Belki bize domuz bağı ile ilgili ayrıntılar da verirsin de bizimde kültürümüz artar

Bir smiley de ben atayım yafff :]

Turab Garip

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
181
Bunu ikidir söylüyorum bu da üçüncü olsun;

Sanırım bu fikirde olan arkadaşlara, yani sizlere, "ağaç yaşken eğilir" denildiği zaman şöyle tepki veriyorsunuz: "hangi ağaç? şeftali ağacı eğilmez, eğersen kırılır.."

Gülsem mi ağlasam mı durumuna getirdiniz olayı.

amesfa

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
153
Arkadaşlar konu sanırım özünden sapmış atışmalara doğru gidiyor.

*SiRiNe*

Dekan
Reaksiyon puanı
2
Gerçek olan tek şey şu bence yayın organlarının çoğu çıkarları

doğrultusunda veya sahipleri doğrultusunda hareket ediyorlar(haber yapıyorlar)....!

filizbaki

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
*SiRiNe* dedi ki:
Gerçek olan tek şey şu bence yayın organlarının çoğu çıkarları

doğrultusunda veya sahipleri doğrultusunda hareket ediyorlar(haber yapıyorlar)....!

doru valla da herkeste alıp okuyo hani hala

alpkop

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Geçen gazetede bir manşet gördüm : azgın azınlık! hehehe, çok hoşuma gitti.
gerçektende öyle. bir grup vatandaş 70 yıldır elinde kırbaçla kamçılamaya ve mecra vermeye öyle alışmışki, doğal olarak elindeki imkanların alınmasına seyirci kalmaktan nefret ediyor, köpürüyor, saldırıyor, belden aşağı vuruyor, ve daha akla gelmeyen, akıl almayan hareketlerde bulunuyor. Tamam bazı kısım müthiş bir menfaat çemberi oluşturmuş, ellerinden kaçırmamak için takiyye ve istismar ediyor Atatürkü, ve laikliği. Tuncay özkan ve çoğu chp'liler gibi. Ama bu şer grubun bu oyun ve gazlarına kapılan vatandaşlara ne oluyor? neden bu akıma kapılıyorlar? sanki onların safsatası bu vatandaşlara bir karmı sağlıyor?

Atatürk ve lakiklik bize emanet diyenler, acaba bu emanete nasıl sahip çıkıyorlar? başkalarının özgürlüklerine ellerinde bira şişeleri, kollarında kızlarla meydanlara dökülerekmi? gece hayatlarından hiç ödün vermedenmi? Bumu Atatürkün sizden istediği?

Beyinler artık sulanmış, düşünemiyor, aynı tavuk kümesindeki binlerce tavuk gibi; bir ses duysalar ne olduğunu anlamadan feryata ve bağırmaya başlıyorlar, çatlarcasına, patlarcasına.

Kartel medyasının taraflı yayınlarına yıllarca tanık olup, yalanlarına şahit olup, soygunlarına göz yumup, alıp okuyorlar. ama ses yok.
STV yada Kanal7, yada vakit gazetesi, yada zaman gibi medyanın, doğrudan yana haberleri savundukları zaman, akp'li oluyor, gerici, yobaz, hedef gösterici vs. vs. oluyor.

bu ne densizliktir, bune kudurmuşluktur? bune hazımsızlıktır arkadaş?

Atatürk ve arkadaşları, bu vatanı ve değerlerini ellerinde biralar ve meydanlarda kahrolsun şeriat kahrolsun başörtüsü diyerek değil, gusül abdesti alarak, ve analarının kına yaktığı erleri ile savundular, kurtardılar. Şimdiki azgın azınlık ise, bu vatan ve laiklik bize emanet diyor utanmadan, sanki kendilerinde başka insan ve yurtsever yok burada?

Bakalım nreye kadar.

Turab Garip

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
181
Alıpkop, zehiri bile bile içmek ancak ahmakların yapacağı bir iştir (hadis). Sense iki türlü hal içinde kalmışsın; ya zehiri zorla içirmelerini bekleyeceksin, ya da doğruyu söylemek için ağzını açtığında zehiri çalacaklar yüzüne. Ne acı iki tercih arasında kalmışsın. :)

Bazı kişiler var, yukarıda dediğim gibi, "ağaç yaşken eğilir" desen "yoo şeftali ağacı eğilmez, eğersen kırılır" gibi cevaplar ve tepkiler veriyorlar.

Kendini o acı iki tercih arasında hissetmemen senin için belki de en iyisi olur. Çünkü yukarısı bıyık aşağısı sakaldan bile daha vahim bir durum bu.

cazyyy

Asistan
Reaksiyon puanı
0
alpkop dedi ki:
Kartel medyasının taraflı yayınlarına yıllarca tanık olup, yalanlarına şahit olup, soygunlarına göz yumup, alıp okuyorlar. ama ses yok.
STV yada Kanal7, yada vakit gazetesi, yada zaman gibi medyanın, doğrudan yana haberleri savundukları zaman, akp'li oluyor, gerici, yobaz, hedef gösterici vs. vs. oluyor.
saydığın gazeteler mi tarafsız güldürme beni ya
doğrudan yana haberleri yayınlıyormus vay be
vakitmidir nedir ne idüğü belirsiz adamların sacma sapan yazılar yazıp aydınları ve askerleri hedef göstermesi mi doğruluk yazıklar olsun

alpkop

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Elmacik dedi ki:
Kendini o acı iki tercih arasında hissetmemen senin için belki de en iyisi olur. Çünkü yukarısı bıyık aşağısı sakaldan bile daha vahim bir durum bu.

Yok kardeş ikilim içinde felan değilim ben. Duruma gayet iyi şekilde hakim durumdayım. Artık ilim ve bilgi çağında yaşıyoruz. isteyen hertürlü bilgiyi elde eder rahatça. yeterki önyargılı olmasın. Bugün gayri müslimler islama giriyor azıcık araştırarak. ama bizim müslüman geçinenler 1400 yıllık başörtüsüne bile çıkıpta dinde yok örtü deyip geçiyorlar.
"lekum dinüküm veliyedin" (ayet).

alpkop

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
saydığım gazeteler tabiki taraflı. tarafsız olmak yanlıştır. mutlaka bir taraf tutacaksınki, şahsiyetin olsun.
bu gazeteler sağ cenahı tutarlar. senin aydın dediğin adamlar bugün kız çocuklarının okuma hakkını elden almayı savunan bir avuç taş devri adamı.
git araştırma yap, hiç bir sömürgede bu tip iğrenç ve düşük bir hayata karışma olayı yaşanmamıştır. adam kestiler belki ama başörtüsü gibi işlerlere kafa yormadılar. senin aydınların ise nelerle uğraşıyor.
ayrıca askere saldıran, iftira atan, ve hertürlü şişirme haberi gazlayan gazeteler senin okuduğun gazetelerdir. vakit yada benzeri gazetelerdeki haberler ise askerin arasında çıkan arızaları çıkarır ortaya. çünkü onların derdi diğer kartel medyası gibi halkın inancı ve özgürlüğüne müdahele edip malı götürmek değil, birşeyleri paylaşmak ortaya çıkarmaktır. bugün en zıt kesimlerden bile insanlar bu gazeteleri okuyup doğru bilgi ediniyor.
sana tavsiyem sende oku, para vermesen bile web adresilerine bak. utanıyorsan, gece evde kimse görmeden gir.

cazyyy dedi ki:
alpkop dedi ki:
saydığın gazeteler mi tarafsız güldürme beni ya
doğrudan yana haberleri yayınlıyormus vay be
vakitmidir nedir ne idüğü belirsiz adamların sacma sapan yazılar yazıp aydınları ve askerleri hedef göstermesi mi doğruluk yazıklar olsun

intibah

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Bu ülkede taraf olmayan yayın kuruluşu yoktur. İdeolojisi için taraf olanlara saygı duyuyorum. Ama sahibinin cebini dol
durma amaçlı muhalefet eden, sahibinin hortumunu büyütmeyi amaçlayan bir kartel medyası var. İsim filan vermedim ama anlayan anlamıştır.

Tarafsızlıktan bahsedipte komik olmayın.

Ancak vatandaşa karşı devlet tarafsız olur, laik olur. Vatandaş asla tarafsız ve laik olamaz. Her vatandaşın bir zikri fikri vardır......

janissary.ihg

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
EN AZINDAN SAMANYOLU BÖYLE HABERLER YAPMAYA VE ÜLKEYİ KARIŞTIRMAYA ÇALIŞMIYOR...
YALAN 1: Amasya Kız Meslek Lisesi'nde okulun pansiyonunda kalan 4 öğrenci dini baskı gördüklerini için bu okuldan ayrıldılar.(AMAÇ BELLİ)

Doğrusu: H.D., G.D., Ş.Ç. ve Ş.D. isimli öğrencilerin 3'ü hiç pansiyonda kalmamış. Diğeri ise 1 hafta pansiyonda kaldıktan sonra köyüne yakın diye başka bir liseye kaydını yaptırmış.

Dini baskı gördükleri iddia edilen. H.D., G.D., Ş.Ç bir yakınlarının yanında kalmışlar ve bu yakınlarının iş sebebiyle Turhal'a taşınması sebebiyle okuldan nakillerini almışlar. Ayrıca haberin aksine hiçbir öğrenci yakınının resmi bir makama şikâyeti olmamış.

YALAN 2: Isparta'da bir öğretmen, öğrencilerine “Atatürk resimli tişört” giydirdi diye soruşturma açıldı.

Doğrusu: Soruşturma; öğretmenin, öğrencileri yönetmeliğe aykırı şekilde okul idaresinden izinsiz olarak şehir dışına Cumhuriyet mitingine götürdüğü için açılmış.

YALAN 3: Abdullah Gül'ün kızının düğününün yapıldığı kongre salonu için “3 bin davetliyi Allah korudu” manşeti yapıldı. Haberde, “düğünün” yapıldığı Kongre ve Gösteri Merkezi'nin taşıyıcı sistemlerinin her an çökebileceği ve Gül'ün binlerce kişinin hayatını tehlikeye attığı da öne sürüldü…

Doğrusu: Yetkililer salonun sağlam olduğunu ve uzun yıllar herhangi bir tehlike söz konusu olmadığını belirttiler. Ayrıca 27 Mayıs 2005 tarihinde aynı salonda düzenlenen geceye Doğan Holding'in 4500 çalışanı ve yakınlarının katıldığı ve “Ney Flames of Passion”ı izledikleri ortaya çıktı.

YALAN 4: AK Partili Kocaeli Milletvekili Muzaffer Baştopçu 29 Ekim kutlamalarına, eşsiz davet edildiği halde, başörtülü eşiyle gelerek kriz çıkardı.

Doğrusu: Hürriyet'in kriz umudu, milletvekilinin eşli davetiyesini basına faks etmesiyle boşa çıktı.

YALAN 5: Cumhurbaşkanı Gül, Çankaya Köşkü'nde verdiği, sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerini de davet ettiği resepsiyona, cumhuriyet mitinglerini düzenleyen derneklerin yöneticilerini davet etmedi.

Doğrusu: İddialar Kanal D'nin canlı yayınında yalanlandı ve Başdanışman Sever, Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Başkanı Şener Eruygur'a 5 Eylül günü için, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Genel Başkanı Prof. Dr. Türkan Saylan'a ise 7 Eylül günü için davetiye gönderildiğini söyledi. Kanal Türk Ankara Temsilcisi Hulki Cevizoğlu'na da davetiye gönderildiği ortaya çıktı.

YALAN 6: İftar vaktinde Başbakanlık korumaları yerinde yok. Manşet: "İftar Vaktinde Allah'a Emanet"

Doğrusu: Olay, başbakanlık güvenlik kameraları görüntüleriyle saniye saniye yalanladı.

YALAN 7: "Olmaz" denilen imamı müdür yaptılar, başlığıyla “Zonguldak'ta 10 yıldır imamlık yapan 34 yaşındaki Selahattin Çolak, Sağlık Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü'nün olumsuz görüş bildirmesine rağmen, aynı bakanlık tarafından Zonguldak İl Sağlık Müdür Yardımcısı olarak atandı.”

Doğrusu: Selahattin Çolak'ın, Zonguldak İl Sağlık Müdürlüğü emrinde memur kadrosunda 31.08.1993 tarihinden beri görev yaptığı ve imamlık yapmadığı tekzip edildi ve ortaya çıktı.

YALAN 8: Manşet: “Ağustos Böceği ile Karınca”. Melih Gökçek, Ankara'yı susuz bıraktı. DSP'li Eskişehir belediye başkanı Yılmaz Büyükerşen ise çok çalıştı Eskişehir'e baraj yaptı.

Doğrusu: Büyükerşen, baraj değil gölet yapmış. Ayrıca gölet, kano yarışları için yapılmış ve Eskişehir'e su falan verdiği yok. Su verse bile Eskişehir'in yalnızca 29 günlük su ihtiyacını karşılıyor.(Belediyenin kendi beyanı)

YALAN 9: "Töreden kaçtı" ve "Üvey oğlu tecavüz etti" "Sus öldürürüz! dediler" başlıklı bir manşet haber.

Doğrusu: Hürriyet'te yayınlana tekzip:”Haberde anlatılan olayların hiçbiri gerçekleşmemiş, Fadime Sarıtaş'a yönelik maddi, psikolojik veya cinsel bir baskı uygulanmamıştır.”

YILIN YALANI 10: "Konya'da kadın uzman, testis ultrasonu çekmedi"

Uğur Dündar - Mine Özbek imzalı haberde, çoban A.G. testislerinde şiddetli ağrı ve şişlik şikayetiyle Konya Numune Hastanesi'ne gitti. Acilen ultrasona gönderildi.

Tesettürlü kadın radyoloji uzmanı geri çevirdi. Ertesi gün yine ultrason çektirmeye gönderildi. Görevli olan ikinci tesettürlü kadın doktor da geri çevirdi. Başhekimlik devreye girdi. Hemen ameliyata alınan genç, bir testisini kaybetti.

Doğrusu: Olay tamamen yalan. Genel Yayın Yönetmeni Ertuğrul Özkök, uzun bir süre özür dilemeyi geciktirdi. Haftalar sonra haberin yalan olduğunu beyan edip köşe yazısında iki kadın görevliden özür diledi.(Bu arada milyonlarca Hürriyet okuruna, bir kere daha türbanlı kadınlara nefret pompalandı. Milyonlarca Hürriyet okuru olayın aslını tabi ki öğrenemedi.)

YALAN 11: "Üfürükçü hocanın sözüne kandı, katliam yaptı" Haberde Akın K.'nın üfürükçü hoca ile görüşmek için Muğla'ya gittiği ve üfürükçü hocanın talimatı ile dayısını öldürdüğü iddia ediliyor.

Doğrusu: Cinayetin zanlısı olan ve intihar ettiği için yoğun bakımda yaşam mücadelesi veren Akın K.'nın haberlerin aksine Muğla'ya yalnızca hastaneye gittiği tanıklarca ifade edildi.

YALAN 12: "Çukurova Grubu"nun Digiturk'te vergi usulsüzlüğü yaptığının kesinleştiğini ve grubun 300 milyon YTL ceza ödeyeceği" haberi yapıldı.

Doğrusu: DIGITURK, haberdeki iddiaları yalanladı. Haberlerin Aydın Doğan'ın Türkcell, digitürk ve Futbol Federasyonu Süper Lig Yayın Hakları konularındaki hıncı ve hırsı dolayısıyla yapıldığı açığa çıktı.

YALAN 13: Fatih Çekirge sürmanşetten 'Arka kapıdan gelen ziyaretçi' başlıklı haberde başörtülü olan Dışişleri Bakanı Abdullah Gül'ün eşi Hayrünisa Gül'ün GATA'ya 'arka kapıdan' ve 'özel izinle' eşini ziyaret edebildiği iddia edildi.

Doğrusu: Dışişleri Basın Sözcüsü Namık Tan, Dışişleri Bakanı Abdullah Gül'ün eşi Hayrünnisa Gül'ün hastaneye 'arka kapıdan' alındığı yönündeki haberin doğru olmadığını ve Gül'e yattıkları andan taburcu edilmelerine kadar geçen tedavi süresi boyunca Hayrunnisa Hanım'ın refakat ettiğini ve hastaneye 'arka kapıdan' alınmalarının söz konusu olmadığını açıkladı.

janissary.ihg

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yukarıyı okuyun arkadaşlar bunlar daha ne ki bu doğan holdigten Allah ülkemizi korusun :I bence 1 numaralı bölücüler pkkdan da bölücü bu doğan holding medyası(hürriyet posta vatan milliyet radikal kanald cnntürk star tv gazetesi değil)bunlar hatırladıklarım yaz yaz elim yoruldu :( Samanyolunu öpte başına koy. :)

intibah

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Sene 1970..

Sinop müftüsünün kurban bayramı öncesi aldığı kurbanlık keçisi çalınır.
Bütün gazeteler manşette yazar: Müftünün keçisi çalındı.
Fakat cumhuriyette aynı konu farklı bir şekilde yer alır.

"Müftü keçi çaldı." Cumhuriyet gazetesi

Böyle durumda hem samanyolu haberi hem de vakit haberi öpüp başımıza koymaktan başka çare kalmıyor.
:D

Phabio

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Kim ne derse desin...
Biraz televizyon izleyen Samanyolu'nun ne olduğunu bilir, ve "evet bunlar akp sempatizanı, taraflı haber yapıyorlar" diye içinden geçirir. Ama bazı arkadaşlar bunu dışına atamadıklarından(!) laf bi o tarafa gider, bi bu tarafa...

O yüzden uzatmaya gerek yok, konuyu kapatalım.

dnzz

Asistan
Reaksiyon puanı
0
intibah dedi ki:
Sene 1970..

Sinop müftüsünün kurban bayramı öncesi aldığı kurbanlık keçisi çalınır.
Bütün gazeteler manşette yazar: Müftünün keçisi çalındı.
Fakat cumhuriyette aynı konu farklı bir şekilde yer alır.

"Müftü keçi çaldı." Cumhuriyet gazetesi

Böyle durumda hem samanyolu haberi hem de vakit haberi öpüp başımıza koymaktan başka çare kalmıyor.
:D

bu olayı bır kaynaga dayandırabılır mısın

alpkop

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
dnzz dedi ki:

kaynağa gerek varmı? şu an bu keçi olayından 100 kat fazla yalan haber yapıyor bu gazete müsvettesi. hatta artık yalan bitti, iftira, yalan şahitlik, kutsal değerle saldırı ve hakaret vs. vs. keşke keçi çaldı deyip kalsaydı.

ne günlere geldik be, şu hale bak.

dnzz

Asistan
Reaksiyon puanı
0
yarın ıkımızde gıdıp cumhurıyet gazetesı alalım. sen yalan haberlerı soyle ben sana dogruluugunu ıspat edeyım baska kaynaklardan...

finallerıme hazırladıgım ıcın anında cvplayamam ama mutlaka cvplayaacagım.

cazyyy

Asistan
Reaksiyon puanı
0
alpkop dedi ki:
dnzz dedi ki:

kaynağa gerek varmı? şu an bu keçi olayından 100 kat fazla yalan haber yapıyor bu gazete müsvettesi. hatta artık yalan bitti, iftira, yalan şahitlik, kutsal değerle saldırı ve hakaret vs. vs. keşke keçi çaldı deyip kalsaydı.

ne günlere geldik be, şu hale bak.

asıl gazete müsvettesi akit gazetesidir. o ********* değil mi asker ve hakimleri terör örgütlerine hedef gösteren daha neyin savunmasını yapıyorsunuz. o gazetenin yalan dolan olduğu yazarlarının isimlerinin düzmece olmasından belli

Not: Hakaret içeren kelimeler kullanmayınız.
cems

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...