Şaka Virüsü Arıyorum Yardımcı Olabilir misiniz?

genxcop

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar arkadaşımı şakalamak için bir virüs arıyordum ve altta özelliklerini kopyaladıgım virüsü buldum daha gogrusu bulamadım gördüğüm linklerin en sonuncusu 2007 yılına aitti bu virüsü elinde bulunduran paylaşırsa yada başka şaka virüsü tavsiye edecek arkadaşlarımız olursa çok sevinirim

Şaka Virüsümüzün İşlevine Gelirsek ;

* Hiçbir Antivirüse Takılmıyor ! Böylece Karşıdaki Şüphelenmiyor
smile.gif

* Herkez kendi şaka Virüsünü hazırlayabiliyor. Yani Kendinize Özel Mesajınızı Kurbanınıza Gösterebilirsiniz
smile.gif

* Sizin şaka Virüsünüzü başkası Kullanamıyor
smile.gif
[ Cimriler İçin
tongue.gif
]

* Şaka Virüsü Açıldığı anda Ekran Siyah Oluyor Ve Üstünde Sizin Yazdığınız Mesajınız yer Alıyor !!!

* Aynı Siyah Ekranda Altta Kurbanınınz IP Numarası Gözüküyor ve yanında IP ve Mail Şifrelerinin Mail Adresinize Yolandığı yazıyor
smile.gif
Kurbanımız Kendi IP sini Görünce Büyük Bir Şoka Giriyor
smile.gif

* 10 Saniye Boyunca o siyah Ekranda kalıyor ve Sizin mesajınızı Defalarca Okuması gerekiyor
smile.gif

* 10 Saniye Sonunda Siyah Ekran Kapanıyor ve Virüsümüz Diğer İşlevlerine Geçiyor ve MSN Messengerı Kapatıyor !

* Daha Sonra Bir hata Mesajı veriyor Ve MSN Messengerdan Bir Virüs Bulaştığını Yazıyor ve Olan Oluyor.

* Ekrana Ratsgele Çizgiler Çizilmeye Başlıyor ve Ekranını sol üst Köşesinde Sizin Mesajınız Yer Alıyor !

* Bu Arada Cdroom Açılıp Kapanıyor !

* Daha Sonra Sırayla Saat ve başlat Butonları kayboluyor. Bu Arada Kurbana hata Mesajları yağıyor
smile.gif

* Daha sonra Alttaki taskbar tamamen siliniyor ve masaüstü öğleri Siliniyor

* Ardından masaüstü resmi değşiyor ve mavi bir resim ekrana kaplanıyor !

* Ve Ekran tamamen Boşalıyor Sadece mavi Ekran Üstünde hata mesajları gelmeye Devam Ediyor.

* Bu Arda Cdroom Bir Kez daha Açılıyor ve Bilgisayarın Tüm İşlevlerini kaybettiğini yazan Bir hata Mesajı Geliyor

* Ardından Bilgisayarın Formatlandığı ve Birdaha Açılmayacağı Yazıyor
smile.gif

* Son Olarak Sizin Mesajınız hata Mesajı Olarak tekrar Kurbanımıza Gösteriliyor ve Bilgisayar Kendini otomatik Olarak kapatıyor .

* Bu Arada Dikkat Açık Olan Cdroom kapanmıyor ve Bilgisayar kapandığında da Cdroom Açık Kalıyor
smile.gif

* Kurbanımız Bütün Bunları Bi Anda yaşadıktan Sonra Eğer Şoktan Kurtulabilirse Bilgisayarı Yeniden Açıyor Ama Sanmıyorum En Az 5 Dakika Bilgisayara Baka Kalıyor İnsan
smile.gif

stajer

Profesör
Reaksiyon puanı
20
merak ettim şimdi bu programı, harun abiyi bi korkutma zamanı gelmişti :D

genxcop

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Birçok kişi korkutma zamanı geldi,hatta eçiyor bile ama programı bulamıyoruım tavsiyeleriyle şakalarımız yönlenriderecek bilge insanlar nerdesiniz duyun sesimizi:lol::lol:

Neotiger

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Arkadaşlar arkadaşımı şakalamak için bir virüs arıyordum ve altta özelliklerini kopyaladıgım virüsü buldum daha gogrusu bulamadım gördüğüm linklerin en sonuncusu 2007 yılına aitti bu virüsü elinde bulunduran paylaşırsa yada başka şaka virüsü tavsiye edecek arkadaşlarımız olursa çok sevinirim

Şaka Virüsümüzün İşlevine Gelirsek ;

* Hiçbir Antivirüse Takılmıyor ! Böylece Karşıdaki Şüphelenmiyor
smile.gif

* Herkez kendi şaka Virüsünü hazırlayabiliyor. Yani Kendinize Özel Mesajınızı Kurbanınıza Gösterebilirsiniz
smile.gif

* Sizin şaka Virüsünüzü başkası Kullanamıyor
smile.gif
[ Cimriler İçin
tongue.gif
]

* Şaka Virüsü Açıldığı anda Ekran Siyah Oluyor Ve Üstünde Sizin Yazdığınız Mesajınız yer Alıyor !!!

* Aynı Siyah Ekranda Altta Kurbanınınz IP Numarası Gözüküyor ve yanında IP ve Mail Şifrelerinin Mail Adresinize Yolandığı yazıyor
smile.gif
Kurbanımız Kendi IP sini Görünce Büyük Bir Şoka Giriyor
smile.gif

* 10 Saniye Boyunca o siyah Ekranda kalıyor ve Sizin mesajınızı Defalarca Okuması gerekiyor
smile.gif

* 10 Saniye Sonunda Siyah Ekran Kapanıyor ve Virüsümüz Diğer İşlevlerine Geçiyor ve MSN Messengerı Kapatıyor !

* Daha Sonra Bir hata Mesajı veriyor Ve MSN Messengerdan Bir Virüs Bulaştığını Yazıyor ve Olan Oluyor.

* Ekrana Ratsgele Çizgiler Çizilmeye Başlıyor ve Ekranını sol üst Köşesinde Sizin Mesajınız Yer Alıyor !

* Bu Arada Cdroom Açılıp Kapanıyor !

* Daha Sonra Sırayla Saat ve başlat Butonları kayboluyor. Bu Arada Kurbana hata Mesajları yağıyor
smile.gif

* Daha sonra Alttaki taskbar tamamen siliniyor ve masaüstü öğleri Siliniyor

* Ardından masaüstü resmi değşiyor ve mavi bir resim ekrana kaplanıyor !

* Ve Ekran tamamen Boşalıyor Sadece mavi Ekran Üstünde hata mesajları gelmeye Devam Ediyor.

* Bu Arda Cdroom Bir Kez daha Açılıyor ve Bilgisayarın Tüm İşlevlerini kaybettiğini yazan Bir hata Mesajı Geliyor

* Ardından Bilgisayarın Formatlandığı ve Birdaha Açılmayacağı Yazıyor
smile.gif

* Son Olarak Sizin Mesajınız hata Mesajı Olarak tekrar Kurbanımıza Gösteriliyor ve Bilgisayar Kendini otomatik Olarak kapatıyor .

* Bu Arada Dikkat Açık Olan Cdroom kapanmıyor ve Bilgisayar kapandığında da Cdroom Açık Kalıyor
smile.gif

* Kurbanımız Bütün Bunları Bi Anda yaşadıktan Sonra Eğer Şoktan Kurtulabilirse Bilgisayarı Yeniden Açıyor Ama Sanmıyorum En Az 5 Dakika Bilgisayara Baka Kalıyor İnsan
smile.gif

Böyle Bişey İmpossible (CD Rom'u Açıp Kapatan Virüs Daha Anasının Karnında Doğmamış)

genxcop

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yorumlara bakılırsa varmış arkadaşım. -mış diyorum çünkü tüm ulaştıgım linkler ölü hem buna doğmamış diyorsun bildigin doğmuşlardan önerebilecegin varmı ?*

geceyürüyen

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Böyle Bişey İmpossible (CD Rom'u Açıp Kapatan Virüs Daha Anasının Karnında Doğmamış)

İsterseniz sizinle paylaşabilirim bu programcığı. Benim arşivde mevcut. Bir tane daha var. O daha fena. Tüm programlarınızı silmiş gibi gösteriyor :D:D

sci3

Profesör
Reaksiyon puanı
1
şimdi bir yayacaksınız uşak devşeğe yalama olacak :D

geceyürüyen

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ne kadar hizli cevap gelmiş bea. Hemen paylaşıyorum. Fakat bu bir programcik. Virüs değil bunu bir dipnot geçelim. Yani sistem dosyalarina bulasip zarar vermiyor :)

0mrdr5

Profesör
Reaksiyon puanı
11
bende var birazdan eklerim ban yemezsem tabii:D

Neotiger

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Ve hiç bir antivirüse takılmadan :confused1:
:unsure: Yoo İmkansız... Yani Nasıl Bişey Bu??? CD-Room Bi Mekanizmaya Bağlı Bişey... Windows XP Veya Diğerlerininki Gibi İçte Çalışan Bir Program Değil Ki??? CD Room İptal Edilir.... Geri Takılabilir???:D İmkansız

sci3

Profesör
Reaksiyon puanı
1
genxcop flood yapmak, arka arkaya çift mesaj yazmak tasvip edilmez dikkat edelim :)

geceyürüyen

Asistan
Reaksiyon puanı
0

Neotiger

Profesör
Reaksiyon puanı
41
genxcop flood yapmak, arka arkaya çift mesaj yazmak tasvip edilmez dikkat edelim :)
Sanırım Bu Arkdaş Her Halinden Hacker'a Benziyor... Flood Yapması,Virüs İstemesi Falan Filan genxcop'ta Daha Ne Cevher Vardır Şimdi... Matryushka Gibi Açılan Tarzdan...:yes:

genxcop

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sanırım Bu Arkdaş Her Halinden Hacker'a Benziyor... Flood Yapması,Virüs İstemesi Falan Filan genxcop'ta Daha Ne Cevher Vardır Şimdi... Matryushka Gibi Açılan Tarzdan...:yes:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

genxcop

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

genxcop

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
BŞu an paylaştığım program kaldirma araci. Şaka amaçlı. Her programı kaldırmış gibi gösteriyor. Kaldırı tıklamadan programı kapatamiyorsunuz. Diğerini de paylaşacağım. Onu ariyorum şu an arşivde.
1.

RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting

2.si

3.sü ve senin aradiğin şaka programciği :D Sakin korkmayin acilinca :D:D

Hadi iyi şakalar.:devil:
Çokkk sağol ya sende olmasna ne yapardım ben :flowers::flowers::flowers::flowers: