turoksin0
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1
şu an araştırma safhasında olabilirler
bide forumu takip eden hristyanlar okuyomuş sırf kıllığına bişey bulalım diye sonra okuyup müslüman oluyolarmış 
+1bdco dedi ki:şu an araştırma safhasında olabilirlerbide forumu takip eden hristyanlar okuyomuş sırf kıllığına bişey bulalım diye sonra okuyup müslüman oluyolarmış
![]()
Güzel düşünce.bdco dedi ki:şu an araştırma safhasında olabilirlerbide forumu takip eden hristyanlar okuyomuş sırf kıllığına bişey bulalım diye sonra okuyup müslüman oluyolarmış
![]()
byhasanbey dedi ki:uçmuş bir konu. saçma bir konu. konunun başında ''yasir'' ''ben de Atatürk karşıtı yazılar koysam....'' diye devam etmiş. neden? sen bu ülkeyi kuran kişiye düşman mısın? değilsen ne diye ona karşıtlğı dile getirebiliyorsun?
said ne idi? hatırlayamadım sonrasını. bu insanın yazdığı kitapları okuyanlar! hanginiz açıpta Atatürk`ü okudunuz? ha bi de birisi bu adamdan ''din lideri'' diye söz ediyordu. din lideri? Mevlana, Yunus Emre, Hacı Bektaş-ı Veli, Ahmet Yesevi,... niceleri. asıl din liderlerini hiç okudun mu?
okumazsın tabii. tanımazsın ki okuyasın. adını bilmek yetmeez.
said bilmem ne? kim bu adam? son zamanların devlet adamı falan mı? halk aydınlatıcısı falan mı?(halk aydınlatıcısı değil maalesef. öyle olsaydı bilirdik.)şimdi size soruyorum. bu fethullah dediğiniz(ben fetiş diyorum)ne idi belirsiz kişi ABD köpekliği yapıp, Türkiye Cumhuriyeti Devleti`ni yıkmaya çalışan; rte`yi, gül`ü(nakşi köpeklerini) yetiştiren adamın başında bulunduğu tarikatın kurucusu kim?
katılıyorum Kraydn sana ama her iki tarafta aynı dinin mensubuysa ayeti kerime kim için? Birlik olayım olmasına ama karşımdaki ben başka dine mensubum demeyip, aynı dinin büyüklerini karalıyor. nasıl birlik olacağız? tartışarak olacağız ancak susarak değil. Tartışmadan kasıt kavga deil tabi. ama bedevi akıllıya kılıçla, medeni akıllıya kelamla anlatılmalı.kraydn dedi ki:Hani bi ayet vardır ya: "Senin dinin sana, benim dinim bana". bi grup said nursici diğer grup Karşıtı. Bizim bunları tartışmamız değil bu Vatan için birlik olup ülkülerimize ulaşmamız lâzım. Lütfen böyle tatışmalar içerisinde bulunmayalım.
bu arada kendime katılıyorum belirtmek istedimbdco dedi ki:güzel cevap fakat kraydn şöyle bir fark var ki büyük bir fark
bir taraf bilmediği bir şeyi kötülüyor diğer taraf yanlışını bildiriyor kısaca saldıran taraf gene bu taraf değil uyarıyı öteki tarafa yap yoksa bu gidişle bilmeden din büyüklerine atıp tutarak öteki tarafa öteki tarafta uyarı gelecek![]()
bak merak ettim şimdi ama söyleme bana süpriz olsunbdco dedi ki:tabiiki ya işin komiği her yeni gelen aynı telden çalıyo bide asıl beklediğim kişi gelirse iş karışır![]()
![]()
sen tanımayabilirsin
merak ve heyecanla bekliyorumbdco dedi ki:olsun gelince ben sana gösteririm onuama bu aralar pek takılmıyo buralara
http://hanifislam.com/H_Aiberg/Siyonist_Fethullah.htmmehmet1101 dedi ki:hayırlı akşamlar arkadaşlar!
benim anlamadığım ve anlatamadığım bir mesele:
yahu bir kişi çıkıpta said nursi'nin eserlerinde vatanın ve milletin nasıl bölüneceğini anlatan bir yazı ve paragraf gösteremiyor mu?
mehmet1101 dedi ki:hayırlı akşamlar arkadaşlar!
yahu bir kişi çıkıpta said nursi'nin eserlerinde vatanın ve milletin nasıl bölüneceğini anlatan bir yazı ve paragraf gösteremiyor mu?
mehmet1101 dedi ki:hayırlı akşamlar arkadaşlar!
Arkadaşlar bu doğrumu ???PcMaSTeR dedi ki:Alper Kut dedi ki:Alper Kut dedi ki:Vay anasını ne çok taraftarı varmış adamın burda yav
SDN forum değil de sanki SaiD-i Nursi forum
Haklıymışım
SDN değil
Vay be Çaktılar... Zaten "SDN" 'nin Açılımıda [size=13pt]S[/size]ai[size=13pt]D[/size] [size=13pt]N[/size]ursi
![]()
![]()
arkadaşım fethullah gülen savunulmadı onun hakkında bişeyde söylenmedi fakat saidi nursiyi ne kadar tanıyorsunda bu kadar kızdın gelip burada afrikadan birini yazayım şöyle böyle kötüleyim sende bana inan sonrada her duyduğunda o ismi bu adam şöyle böyle de olurmu yavzeynepbozok dedi ki:Arkadaşlar bu doğrumu ???PcMaSTeR dedi ki:Alper Kut dedi ki:Alper Kut dedi ki:Vay anasını ne çok taraftarı varmış adamın burda yav
SDN forum değil de sanki SaiD-i Nursi forum
Haklıymışım
SDN değil
Vay be Çaktılar... Zaten "SDN" 'nin Açılımıda [size=13pt]S[/size]ai[size=13pt]D[/size] [size=13pt]N[/size]ursi
![]()
![]()
Çünkü bu kadarçok dini konu açılması ve Sayın Fethullah Gülen ve Said-i Nursi hakkında bu kadar savunma yapılması beni kuşkulandırdı !!!
Anlayacağınız tadım kaçtı:S :O
zeynepbozok dedi ki:ayy sanane yamehmet1101 dedi ki:zeynepbozok dedi ki:Ay çok komiksin TroyTroy dedi ki:zeynepbozok,
eğer öyle olsaydı, bu forumda aşağıdaki başlık olmazdı
http://forum.shiftdelete.net/flickrdaki-gizli-guzel-kate-18-t11271.0.html
Kız arkadaşın var mı ???
Lütfen konuyu dağıtmadan paylaşımlarımızı sürdürelim.
Bence çok merak ediyorsanız özel mesaj ile sorarsınız.
saygılar
bdco dedi ki:Çok sevdiğim bir söz var Yenişehirli Avni'den "Cehlimi bilmeyecek mertebede cahil değilim.Bilirim rütbe-i noksanımı kamil değilim" herkes bu söze uysa iyi olur ben şahsen bilmiyorsam susar yanlış biliyorsamda doğrusunu öğrenirim![]()