Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar iphone 4s kullanıyorum. Usb kablom kayıp bir süredir çakma kabloyla şarj ediyorum. Sanki şarjım daha az gidiyo gibi geliyo. Benim kuruntummudur aslı varmıdır? Bilgilendirirseniz memnun olurum
Ben de iphone 3g kullanıcısıyım bilgisayardan yaptığım şarj ile adaptörden yaptığım şarj arasında fark oluşuyor. Adaptör ile yaptığım şarj daha uzun süre gidiyor. Nedenini bir türlü anlayamadım. Belki sizin anlattığınız durum da aynı nedendendir..
Kalitesiz aksesuarlar bazen cihaza zarar verebilirler. Hele ki şarj konusunda. iPhone un pil ömrü 2 yıldır. 2 yıl sonra eninde sonunda cihazın pilinin değişmesi gerekir. Benim kullandığım eski iPhone lar sarj %100 deyken 10 dakika oyun oynayınca %20 olup düşük pil uyarısı veriyorlardı. Zaten 2 yıl dayanabilen pilin ömrünü çakma sarj kablosu filan kullanıp iyice kısaltmanızı tavsiye etmem.