Sahte mi acaba galaxy s3'üm :S

Aderans

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaslar

2 gün önce yenigalaxys3.com adlı siteden bir adet S3 satın aldım 800 TL'ye. Telefonda çin malı mı diye israrla sorduğumda hayır değil orjinal kendi ithalatımız diye cevap aldım cuma günü telefonum kapıda ödeme seçeneğiyle gelecek acaba hiç almasam mı bu işte bi pürüz çıkar mı bilemedim :S
konuyu bilen arkadaşlarım lütfen bana yardım edebilir mi kararsızım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Eğer Kapıda kontrol edebilme şansın var ise kontrol et öyle al fakat kontrol ettirmiyorlarsa bilki sahtedir benim başıma geldi . ve senden gelişmeleri bekliyoruz . Eğer orjinalse bizde alırız.

muratveb

Profesör
Reaksiyon puanı
56
Böyle çakma sitelerden uzan durmalısınız arkadaşlar. 800 yada 499Tl'ye bu cihazı almanız mümkün değil çünkü. Ya hırsızlık malıdır yada çakmasıdır. Android olması sizi yanıltmasın. Aman dikkatli olun derim.

BthnYlmz09

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Geldigi gibi geri gonderin sakin almayin. Fakat anlayabilecekseniz bi bakin yinede orjinal olabilir..

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Beyin bedava.

Karar sizin.

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
Birde 2 yıl yerinde kvk garantisi yazmışlar siteye :)

emregunay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sahtedir almayın. acip işlemcisini falan kontrol edemeyeceginize göre anca android sürümünü kontrol edebilirsiniz. e onuda yapmak kolay. iyi bir replica olabilir ama gerçek olamaz. Her marka tel için veya bazı laptop lar için o tarz siteler gördüm. almadım ama orjinal olmadigindan %99 eminim. kvk yi arayip sorabilirsin. O fiyata almak varken neden insanlar gidip minimum 1500 tl versinler? mantıklı mi?

wolkhy1903

Profesör
Reaksiyon puanı
79
arkadasların dedıgı gıbı bence hıc almayın orjınal olacagını sanmıyorum....

El Padrino

Dekan
Reaksiyon puanı
70
Tabi ki sahtededir.Kutusunu açıp içine bakmaya bile gerek yok.Direk kutunun kendisine bakman yeterli.Orjinal kutusu taş gibi.Google'dan bak orjinal kutusunun resimlerine.Eğer benzemiyorsa direk geri gönder.Eğer benziyorsa kutuyu aç içi boş mu dolu mu bak.İçi doluysa cihazı al eline.Eğer biraz aklın varsa zaten eline bile almadan orjinal olup olmadığını anlarsın ve zaten %99,99999 sahtedir.O yüzden fazla ümitlenme...

yusuf6260

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sana sahte olduguna garanti veririm ben aldım ptt subesinde kontrol ettirmediler geri gonderdim müsteri hizmetleri diye telpa bilişim aş diye arıyorlar ama arka tarafta küfür sesleri geliyor sakın ödeme yapmayın sipariş verin geri gönderin kargo paraları cepten gitsin insanları kandırmak cok kolay sanki....

telefonfirsatlari.net sitesine bakın hep aynı

Mg.

Profesör
Reaksiyon puanı
24
almadan yolla gitsin

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Akıllı ol kardeşim bu kadar para ödeyenler enayimi bu fiyata bu cihaz satılırmı?

BLacK+

Profesör
Reaksiyon puanı
18
sana sahte olduguna garanti veririm ben aldım ptt subesinde kontrol ettirmediler geri gonderdim müsteri hizmetleri diye telpa bilişim aş diye arıyorlar ama arka tarafta küfür sesleri geliyor sakın ödeme yapmayın sipariş verin geri gönderin kargo paraları cepten gitsin insanları kandırmak cok kolay sanki....

telefonfirsatlari.net sitesine bakın hep aynı

belirttiğin sitede zaten bu fiyata orjinal ürün yoktur, ürünler 1.sınıf replikadır (benzer) diye yazmışlar.. Sadece okumadan alanlar orjinal olacağını düşünebilir.. bu ürünlerin hepsi, taklit ürünlerdir.. ama bazıları cidden kaliteli sahtelerden..belki bire bir s3 yada 4s özelliği vermesede kimse anlayamayacağı için bu fiyata hava atmakta biraz tuzlu sayılır :)

fırsat biriş süreside bozuk zaten ileri sarıyor :D

Naaa

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Ya kardeşim allah size akil fikir versin ne diyeyim ya.... Bak ne yap biliyomusun 5 liramidir 10 liramidir nedir adama kargo parasini ver ve geri gönder --alma--.

Aderans

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Telefon geldi bugun yurtiçikargo ile ve subeye gidip kontrol etmek istediğimi söledim onlarda bana en doğal hakkınız tabi dediler açtım faturası var içinde samsung galaxy s3 diye yazıyor bi tane hediye paketine sarmışlar telefon kutusunu bi açtım iphone 4s kutusu ve kutu o kadar dandik ki o anda içindekinin çin malı oldugunu anladım içini açtım ve içinde çakma iphone 4 bitane nokia bataryası bitanede kulaklık ayrıca da telefonun arkası harita gibi çizik doluydu direk geri yolladım ne kargo parası verdim ne de başka birşey kurtuldum
Adamlar tamamen dolandırıymış bunuda çok şükür bir bedel ödemeden öğrenmiş oldum ve sizlerle de paylaşmak istedim.. Tüm yorum yhazan arkadaslarıma da teşekkürü bir borç bilirim :D

Hafiye

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Arkadaşlar Telefon geldi bugun yurtiçikargo ile ve subeye gidip kontrol etmek istediğimi söledim onlarda bana en doğal hakkınız tabi dediler açtım faturası var içinde samsung galaxy s3 diye yazıyor bi tane hediye paketine sarmışlar telefon kutusunu bi açtım iphone 4s kutusu ve kutu o kadar dandik ki o anda içindekinin çin malı oldugunu anladım içini açtım ve içinde çakma iphone 4 bitane nokia bataryası bitanede kulaklık ayrıca da telefonun arkası harita gibi çizik doluydu direk geri yolladım ne kargo parası verdim ne de başka birşey kurtuldum
Adamlar tamamen dolandırıymış bunuda çok şükür bir bedel ödemeden öğrenmiş oldum ve sizlerle de paylaşmak istedim.. Tüm yorum yhazan arkadaslarıma da teşekkürü bir borç bilirim :D

Çöpten ne bulmuşlarsa kutunun içine doldurmuşlar yani :D

ulash

Doçent
Reaksiyon puanı
10
vay canına sayın seyirciler. Demek eleman kargoya gelince kontrol etmeden heyecandan parayı ödeyip eve gidince kontrol ederim diye ürünü alıp gitse kazığın alasını yiyecek. Bu işi yapan adamları tespit edip odunla tanıştırmak lazım aslında :)

BthnYlmz09

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Bide boyle saticilik yapmak suc degil ne yazik ki..

phoenixx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
adamlara parayı ödemeden ürünü gönderiyorlar mı?
parayı nasıl geri aldın?

emregunay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Adamlar 300_500 yazsalar herkes şüphelenir. Ama 800 yazinca bu fiyata taklit satamaz heralde diye düşünulecek.. Kuyumculukta da uygulanan bir taktiktir.

fersan56

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
slm kardeş dün bende sıpaiş verdim ozelikle kvk diyor ıstediğin yere götur kontrol edebilrisiniz güvendim sipariş verdim senin ürün geldimi