- Reaksiyon puanı
- 493
dibe vurdun oğlum dibe neyin kafasını yaşıyorsun ağzımı bozduracak bana ya...
saygı duyarım, ama 2 haftada yapılan bir film ile bu şekilde ortaya çıkmak, sence izleyiciyle dalga geçmek değil midir?İşin Açıkçası Filmi izlemedim Ama Şahan Gökbakar'ın Tarzını ve Recep İvedik Gibi Filmlerini Bildiğim için Az Çok Tahmin Ediyorum
Pek Absürt Komedi Denilmeyecek Tarzda Daha Çok Kendi Yarattığı Karakter Üzerinden Gidilmiş Pis Adam Tiplemesi
Ama Filmi İzlemeden Not Veren Arkadaşlarda Var Şahan'ın Tweet Lerine (Uyuz) olup En Düşük Puan Verenlerde .
Ben Pek Hoş Bir Davranış Olarak Görmüyorum Hatta Çok Mesnetsiz . Filmi İzleyin Kaç Puan Hakettiğini düşünüyorsanız O Puanı Verin Sonuçta Şahan Bunun Farkında Olmasada IMDB Tüm Dünya Tarafından Takip Edilen Bir Platform Bottom 100 'de Bırakın 1 'inci Sırayı İlk 100 de dahi Türk Filmi Olması Hoş Olmaz Heleki Böyle Bir Karalama Kampanyası Yapılıp o Seviyeye Getirilmişse
Filmde Sadece Şahan Oynamıyor Diğer Oyuncu Arkadaşlar Set Ekibi ve Daha Bir Çok kişiyide Bu Düşüncesiz Kampanyaya Dahil Ettiğinizi Unutmayın Dostlar .
Filmi İzlemedim Ama Sadece Emek (Tabi Burdaki "Emek" Kelimesini Para Kazanmak için Yapıldı Diye Düşenebilirsiniz Ben Şahan Dışındakilerden Bahsediyorum ) için 2 Türk Filmi Olmasıyla 1 En Az Vereceğim Puan 3 tür . Tabi Hiç Beğenmessem Filmi
Kişisel Fikrimdir.
Togan sen misin..?Çok boş işlerle uğraşıyorsunuz ! Bizde ergenlik yaşadık ama böylesine boş işlerle uğraşmadık.Gece çıkıp milletin camına yumurta atın, okulda kavga edin, top oynayın, kız peşinde koşun.En kötü oturun dersinizi çalışın adam olun.
Planlı ve örgütlü sekilde kamuoyu fikrini yanıltmaya teşebbüs eden ve ticari itibarımızı zedelemeye çalışan, henüz kimlikleri belirsiz kişiler ve bu tip saldırı planlarına ev sahipliği yapan Internet siteleri imtiyaz sahipleri ve yöneticileri hakkında gerekli yasal islemler başlatılmıştır. Bu tip örgütlü hareketler, Internet üzerinde yapılmış olsa dahi, organize suç niteleği taşıdıkları bir gerçektir.
saygı duyarım, ama 2 haftada yapılan bir film ile bu şekilde ortaya çıkmak, sence izleyiciyle dalga geçmek değil midir?
Togan sen misin..?
Boş adam.Yazık ...
bir türk olarak bir türk filmini imdb gibi sitede sonuncu yapmaya çalışıyoz. bunu niye yaptığını bile bilmiyo yapanlar. maksat vakit öldürmek. işi gücü yok işte.
evet bizim milletimizle dalga geçseler yeridir.
bir türk olarak bir türk filmini imdb gibi sitede sonuncu yapmaya çalışıyoz. bunu niye yaptığını bile bilmiyo yapanlar. maksat vakit öldürmek. işi gücü yok işte.
evet bizim milletimizle dalga geçseler yeridir.
[h=4]'Celal ile Ceren''in yapım şirketi, IMDB'de filme 1 puan verenleri mahkemeye vereceğini açıkladı...[/h]Şahan Gökbakar'ın son filmi "Celal ile Ceren"'in yapım şirketi, filme 10 üzerinden 1 puan vererek IMDB son sıraya yerleştiren kullanıcılar hakkında yasal işlem başlattı. Filme 1 puan verenleri Türkiye'ye ihanet etmekle suçlayan şirket, dava gerekçesi olarak "planlı ve örgütlü sekilde kamuoyu fikrini yanıltmaya teşebbüs ve ticari itibarımızı zedeleme" iddiasında bulundu. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Kaynak ve devamı için tıkla
dava açacaklarmış diyince sevinmiştim'Celal ile Ceren''in yapım şirketi, IMDB'de filme 1 puan verenleri mahkemeye vereceğini açıkladı...
Şahan Gökbakar'ın son filmi "Celal ile Ceren"'in yapım şirketi, filme 10 üzerinden 1 puan vererek IMDB son sıraya yerleştiren kullanıcılar hakkında yasal işlem başlattı. Filme 1 puan verenleri Türkiye'ye ihanet etmekle suçlayan şirket, dava gerekçesi olarak "planlı ve örgütlü sekilde kamuoyu fikrini yanıltmaya teşebbüs ve ticari itibarımızı zedeleme" iddiasında bulundu. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
bende zaytungu görünce sahte zannettim ama demekki gerçekmişÜsteki link zaytunga ait olduğundan yine makara yapıyorlar sanmıştım.
Bir önceki sayfada şu haber var. Görünce cidden şaşırdım.
Talihsiz açıklamalara aynen devam edilmiş.
Böyle birinin bu şekilde davranması cidden üzücü.
yorumlardan biri:'Celal ile Ceren''in yapım şirketi, IMDB'de filme 1 puan verenleri mahkemeye vereceğini açıkladı...
Şahan Gökbakar'ın son filmi "Celal ile Ceren"'in yapım şirketi, filme 10 üzerinden 1 puan vererek IMDB son sıraya yerleştiren kullanıcılar hakkında yasal işlem başlattı. Filme 1 puan verenleri Türkiye'ye ihanet etmekle suçlayan şirket, dava gerekçesi olarak "planlı ve örgütlü sekilde kamuoyu fikrini yanıltmaya teşebbüs ve ticari itibarımızı zedeleme" iddiasında bulundu. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?