Şahan Imdb'de Çakıldı

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
dibe vurdun oğlum dibe neyin kafasını yaşıyorsun ağzımı bozduracak bana ya...

ahmetfx

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Yasal işlemmiş. Filme istediğim puanı veririz ona ne oluyor ki? Hani çok da tın, çok da fifi idi? Madem öyle bırak sondan 1. olsun film..

cobra11

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
bu yapılanların filme karşı değil şahana karşı yapıldığını hala anlayamamışlar...

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
o değil de arkadaşlar durum ortada ağlıyor herif.
asıl konu bundan sonra ben ve benim gibiler çektiği filme gitmez.netten İNDİRİR anca.

dadaş27

Profesör
Reaksiyon puanı
7
İşin Açıkçası Filmi izlemedim Ama Şahan Gökbakar'ın Tarzını ve Recep İvedik Gibi Filmlerini Bildiğim için Az Çok Tahmin Ediyorum

Pek Absürt Komedi Denilmeyecek Tarzda Daha Çok Kendi Yarattığı Karakter Üzerinden Gidilmiş Pis Adam Tiplemesi

Ama Filmi İzlemeden Not Veren Arkadaşlarda Var Şahan'ın Tweet Lerine (Uyuz) olup En Düşük Puan Verenlerde .
Ben Pek Hoş Bir Davranış Olarak Görmüyorum Hatta Çok Mesnetsiz . Filmi İzleyin Kaç Puan Hakettiğini düşünüyorsanız O Puanı Verin Sonuçta Şahan Bunun Farkında Olmasada IMDB Tüm Dünya Tarafından Takip Edilen Bir Platform Bottom 100 'de Bırakın 1 'inci Sırayı İlk 100 de dahi Türk Filmi Olması Hoş Olmaz Heleki Böyle Bir Karalama Kampanyası Yapılıp o Seviyeye Getirilmişse

Filmde Sadece Şahan Oynamıyor Diğer Oyuncu Arkadaşlar Set Ekibi ve Daha Bir Çok kişiyide Bu Düşüncesiz Kampanyaya Dahil Ettiğinizi Unutmayın Dostlar .

Filmi İzlemedim Ama Sadece Emek (Tabi Burdaki "Emek" Kelimesini Para Kazanmak için Yapıldı Diye Düşenebilirsiniz Ben Şahan Dışındakilerden Bahsediyorum ) için 2 Türk Filmi Olmasıyla 1 En Az Vereceğim Puan 3 tür . Tabi Hiç Beğenmessem Filmi

Kişisel Fikrimdir.
saygı duyarım, ama 2 haftada yapılan bir film ile bu şekilde ortaya çıkmak, sence izleyiciyle dalga geçmek değil midir?
Çok boş işlerle uğraşıyorsunuz ! Bizde ergenlik yaşadık ama böylesine boş işlerle uğraşmadık.Gece çıkıp milletin camına yumurta atın, okulda kavga edin, top oynayın, kız peşinde koşun.En kötü oturun dersinizi çalışın adam olun.
Togan sen misin..?

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
Planlı ve örgütlü sekilde kamuoyu fikrini yanıltmaya teşebbüs eden ve ticari itibarımızı zedelemeye çalışan, henüz kimlikleri belirsiz kişiler ve bu tip saldırı planlarına ev sahipliği yapan Internet siteleri imtiyaz sahipleri ve yöneticileri hakkında gerekli yasal islemler başlatılmıştır. Bu tip örgütlü hareketler, Internet üzerinde yapılmış olsa dahi, organize suç niteleği taşıdıkları bir gerçektir.

bir de aba altından sopa göstermişler. :)

film şimdilik bottom 100 listesinden çıkartılmış olabilir ama puanı hala 1,6... o ne olacak peki? :)

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
bir de aba altından sopa göstermişler. :)

film şimdilik bottom 100 listesinden çıkartılmış olabilir ama puanı hala 1,6... o ne olacak peki? :)

itibarı varmış gibi bir de zedelenmesinden şikayetçi olmuş. attığı twitt'lerden ne kadar itibar sahibi olduğu anlaşılıyor. inşallah dersini almıştır diyeceğim ama o adamdan bu kadar çok şey beklemek yanlış olur. yarın çıkar yine höt höt çeker. evlat olsa eldivenle sevilmez.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bir türk olarak bir türk filmini imdb gibi sitede sonuncu yapmaya çalışıyoz. bunu niye yaptığını bile bilmiyo yapanlar. maksat vakit öldürmek. işi gücü yok işte.
evet bizim milletimizle dalga geçseler yeridir.

mdkbet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
89
bir türk olarak bir türk filmini imdb gibi sitede sonuncu yapmaya çalışıyoz. bunu niye yaptığını bile bilmiyo yapanlar. maksat vakit öldürmek. işi gücü yok işte.

kendimizi aptal yerine koydurmayalım
gözlerimizi açalım, paramızı sömürüp üzerine bizimle dalga geçen insanlara,
elimizden geldiğince haddini bildirelim.
boşa vakit geçirmek hiçbişey yapmamaktır, koyun olmaktır.
bu arkadaş gibi olmamak lazım

bizim oralarda bi laf vardır tekrar yeri gelmişken söylemek istedim.
"Alçak eşşeğe semer vuran çok olur"
herkesin önünde eğilmeyin.

dadaş27

Profesör
Reaksiyon puanı
7

Bunun türklükle bir alakası yok.
Kafatasçılık yapmamalısın.

401288_10150489965712885_219592922884_8813261_611041212_n.jpg

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
[h=4]'Celal ile Ceren''in yapım şirketi, IMDB'de filme 1 puan verenleri mahkemeye vereceğini açıkladı...[/h]
Şahan Gökbakar'ın son filmi "Celal ile Ceren"'in yapım şirketi, filme 10 üzerinden 1 puan vererek IMDB son sıraya yerleştiren kullanıcılar hakkında yasal işlem başlattı. Filme 1 puan verenleri Türkiye'ye ihanet etmekle suçlayan şirket, dava gerekçesi olarak "planlı ve örgütlü sekilde kamuoyu fikrini yanıltmaya teşebbüs ve ticari itibarımızı zedeleme" iddiasında bulundu. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?

Kaynak ve devamı için tıkla

dadaş27

Profesör
Reaksiyon puanı
7
[h=4]'Celal ile Ceren''in yapım şirketi, IMDB'de filme 1 puan verenleri mahkemeye vereceğini açıkladı...[/h]
Şahan Gökbakar'ın son filmi "Celal ile Ceren"'in yapım şirketi, filme 10 üzerinden 1 puan vererek IMDB son sıraya yerleştiren kullanıcılar hakkında yasal işlem başlattı. Filme 1 puan verenleri Türkiye'ye ihanet etmekle suçlayan şirket, dava gerekçesi olarak "planlı ve örgütlü sekilde kamuoyu fikrini yanıltmaya teşebbüs ve ticari itibarımızı zedeleme" iddiasında bulundu. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?

Zaytung'daki bu haber eğer gerçekte şunu söyliyim ;
Kamuoyu dediği her ne ise o zaten biz değil miyiz..? :)

mdkbet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
89
'Celal ile Ceren''in yapım şirketi, IMDB'de filme 1 puan verenleri mahkemeye vereceğini açıkladı...

dava açacaklarmış diyince sevinmiştim
hevesim kursağımda kaldı [MENTION=39818]Mai Nai[/MENTION]

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Üsteki link zaytunga ait olduğundan yine makara yapıyorlar sanmıştım.

Bir önceki sayfada şu haber var. Görünce cidden şaşırdım.

Talihsiz açıklamalara aynen devam edilmiş.
Böyle birinin bu şekilde davranması cidden üzücü.

Hafiye

Profesör
Reaksiyon puanı
14
"Filme ben de 1 puan verdim ve şu an çok pişmanım. TC vatandaşı olarak nasılsa bir gün örgütlü suçtan yargılancaktım ama sebep Şahan Gökbakar filmi olmamalıydı. Kendimi yaktım resmen..." :D

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Olmazsa avrupa insan haklari mahkemesine sikayet etsinler. Anca gidersiniz anam.

mdkbet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
89
Üsteki link zaytunga ait olduğundan yine makara yapıyorlar sanmıştım.

Bir önceki sayfada şu haber var. Görünce cidden şaşırdım.

Talihsiz açıklamalara aynen devam edilmiş.
Böyle birinin bu şekilde davranması cidden üzücü.
bende zaytungu görünce sahte zannettim ama demekki gerçekmiş

şahan ne oldu? hani imdb çokta fifiydi

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Demek ki neymis? Büyük lokma ye ama büyük konusma. Yaa sahan aga adami böyle fifi'lerler artist seni.

seckyn

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Dava kabul edilirse yaşadık çünkü beğenmediğiniz filmleri bizde dava edebiliriz o zaman :mrgreen:

q0kh4y

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Şahan kendini rekor kırdığı için avutuyor olabilir. Bende izledim filmi birkaç komik sahne dışında filmin konusu çok basitti.Şahandan Recep İvedik Serisinden sonra o basit espirileri beklemezdim.Yeni bir karakter oluşturmaya çalışmış ama çoğu anlar bana recep ivediği hatırlattı. Kısacası Film sanki biraz aceleye gelmiş gibi geldi. Şahan ın bukadar gişe yapması ise Başarılı olduğu Recep İvedik Serilerinden kaynaklanıyor bence.

dadaş27

Profesör
Reaksiyon puanı
7
O değil de süper oldu l.n :D :D
Adam haklı bile olsa, filmiyle değil de film sonrasıyla iyi güldürdü bizi :D

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
'Celal ile Ceren''in yapım şirketi, IMDB'de filme 1 puan verenleri mahkemeye vereceğini açıkladı...

yorumlardan biri: :D

o değilde hapiste ne fiyakamız olur l*n
-abi sen neden geldin
+celal ile ceren yüzünden
-oo abimizin iki leşi var sülo kap bize 2 çay

Enisor

Doçent
Reaksiyon puanı
0
puan verenlerin hepsi filmi izlemiş mi acaba?tamam müthiş bir film değil ama de değil oyunculukları konusunda şahan ve ezgi hariç diğerleri pek tatmin edici değildi

EropaKING

Profesör
Reaksiyon puanı
17
Yorumlara bakıyorum da, herkes bir kişinin peşinden kuyuya taş atma derdine düşmüş...

Gidip gülmediyseniz, amenna...Sinema'nın bir EĞLENCE yeri de olabileceğini unutanlar, kendilerini "SANAT YOK, ORJINALLIK YOK, FALAN YOK FILAN YOK"lara vermişler..

Bi ALLAH'ın kulu da çıkıp "Ya Ağa, Şahan'dan ne bekliyorsun ki...Sen oraya GÜLMEYE EĞLENMEYE gitmedin mi?" demiyor...
Gidip güldünüz mü, eğlendiniz mi? O zaman gerisi boş..Ben gittim eğlendim ve gayet de fazlasıyla güldüm. Hatta sinemadakilere bakılırsa onlarda bir hayli eğlenmişlerdi. Bir ara seyirciler olarak, filmi bırakıp gülmekten kendini kaybeden bir kadına gülmeye başladık...

Diyelim ki, gittiniz ve hiç gülmediniz...Verdiğiniz para boşa gitti diye düşünüyorsunuz. O zaman, adamın bir sonraki filmine gitmezsiniz, tavsiye etmezsiniz ve IMDB puanına 1 verirsiniz olur biter... Şahan kendi konumuna yakışmayan bir çocukluk ve hatta hayvanlık yapmış olabilir ama organize olup FİLMİ DAHİ İZLEMEDEN sırf Şahan'a inat 1 puan vermek daha beter bir çocukluktur.

Bu arada sürekli FELEKTEN BİR GECE (HANGOVER) çakması deyip duranlar görüyorum. Senaryonun felekten bir gece ile alakası yok. İlk başta izlerken bende öyle düşündüm ama o sadece karakter benzetmeleri. Özellikle benzetilmek istenen Alan (Zach Galifianakis) karakteri göze çarpıyor. Fiziksel benzetmeleri dışında elemanların konu ile hiçbir benzeşmesi yok.

Bana kalırsa, sinemaya gidersin eğlenirsin ve evine gülmüş biri olarak geri dönersin. Sinema budur...Sanat arıyorsanız bol bol Fransız sineması mevcut. Efekt arıyorsanız Hollywood elinizin altında...Güzel kızlar görmek istiyorsanız Bollywood var... Kimse sizi Şahan'ın filmlerine zorla yollamıyor.

Bu arada Şahan'ı günahım kadar da sevmediğimi belirteyim. Ama filmleri bana komik geliyor...Size gelmeyebilir tabi..Saygı duyarım.
Hepinize iyi seyirler.