pumperking
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 3
çaktık biri 

Çok boş işlerle uğraşıyorsunuz ! Bizde ergenlik yaşadık ama böylesine boş işlerle uğraşmadık.Gece çıkıp milletin camına yumurta atın, okulda kavga edin, top oynayın, kız peşinde koşun.En kötü oturun dersinizi çalışın adam olun.
Ben mi göremiyorum yoksa listeden mi kaldırılmış?
Çok boş işlerle uğraşıyorsunuz ! Bizde ergenlik yaşadık ama böylesine boş işlerle uğraşmadık.Gece çıkıp milletin camına yumurta atın, okulda kavga edin, top oynayın, kız peşinde koşun.En kötü oturun dersinizi çalışın adam olun.
valla hocam siz hiç boş işlerle uğraşmamışsınız helal olsunÇok boş işlerle uğraşıyorsunuz ! Bizde ergenlik yaşadık ama böylesine boş işlerle uğraşmadık.Gece çıkıp milletin camına yumurta atın, okulda kavga edin, top oynayın, kız peşinde koşun.En kötü oturun dersinizi çalışın adam olun.
Doğru hocam ama oradaki tiplemeler çok iyi kurgulanmış. Türkiye henüz buna hazır değil![]()
bu nasil bi yorum kardesim. turkiye hazir degilmis. turkiye hazir olmasa buna sen big bang theory yada how i. m u mother tarzi dizilerden nerden haberin olacakti. bu millet bunlari izlemiyor mu. simdi sayin desem 50 tane yabanci kaliteli dizi sayar bu sitenin takipcileri. ozellikle genclerimiz. tamam bizim apacilerimiz var krolarimiz da var cahillerimizde var ama halkimiz hazir degil demek yanlis. belki oyunculugumuz hazir degil. belki senaristligimiz hazir degil ama izleyicinin hazir oldugunu sen kendi izledigin dizileri dusunerek anlayabilirsin. bu millet yabanci dizileri niye izliyor. turkler yapinca hazirliksiz yakalanmamak icin mi?
ayrica turkiyede kaliteli islerde var. benim favroi turk dizim seksenler. adabi olcusu esprisi hayata bakisi ve ifade edisi. kimseyi kirmadan kimseye vurmadan super bir komedi cikariyorlar.
Turk milleti her seyin en guzelini hak ediyor ve buna simdi degil binlerce yildir hazir. Milletimizi kucumsemeyi kim asilamissa bu millete... birseyler daha yazarim ama korkarim kirici olurum.
Töbe est. Ben bir Türk olarak katiyen bunu kastetmedim. Sanırım siz biraz yanlış anlamışsınız. Zira ben de milletimin en iyi yerlerde olmasını isterim ama Türkiye'nin sinema kültürü ortadadır. Yani sorun millette değil bence Türk sinemasının bu aşamaya gelmesi için biraz yol alması gerekmekte.
Töbe est. Ben bir Türk olarak katiyen bunu kastetmedim. Sanırım siz biraz yanlış anlamışsınız. Zira ben de milletimin en iyi yerlerde olmasını isterim ama Türkiye'nin sinema kültürü ortadadır. Yani sorun millette değil bence Türk sinemasının bu aşamaya gelmesi için biraz yol alması gerekmekte.
dizi sektöründe gerçekten iyi işler yapıyoruz, hakkını teslim etmek lazım ama sinema sektöründe malesef dibe demir atmış durumdayız. bir iran, ırak filmleri izliyorum ki ağzım açık kalıyor. avrupa hollywood ve uzakdoğu sineması zaten hepimizin malumu. bizden daha kötü film yapan bir ülke sanırım yok.
adamın olmadığı yerde adamsın misali şahan gibileri sinemacı oldu.
Bollywood'da bile şuan çok iyi filmler var,
O dalga geçilen Bollywood'da.
Tavsiye ederim : Barfi.
Ortalama 1.9 celal ile ceren 1.6 ya düşünce çıkardılar filmi listeden.Herkes 10 versin şimdi 1.9 yapacaz filmi hahah![]()
Bollywood'da bile şuan çok iyi filmler var,
O dalga geçilen Bollywood'da.
Tavsiye ederim : Barfi.
Bi ricam olack,baska bi Turk filminide top1e tasiyinda,iki birinci de bizden olsun.Yaparsiniz, agasiniz,pasasiniz, sozzzluk cocuklarisiniz.
Barfi 'ye bi baktımda , biraz Amelie filmini hatırlattı.[video=youtube;yZxrao3zou4]http://www.youtube.com/watch?v=yZxrao3zou4&hd=1[/video]
Hmm, o filmede ben bakmadım. :// Amelie.