Şahan Imdb'de Çakıldı

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
Şahan'ın filminden daha düşük puan'a sahip bütün filmlere 10 puanı bastım, bence sonunculuk çok yakışacak kendisine :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
milleti harbi anlamıyorum. hakarette etmicem. cidden.
yahu iyice rakip olmuşsunuz. biri 10 veriyo habire (fan mış bunlar neyin fanıysa, "filmlan bu"), biri "arkadaşlar hadi 1 verek diğer filmlere 10 verek sonuncu olsun" diye akıl almaz taktik veriyor.
filmi gidin izleyince ona göre verin yada vermeyen. şahsen ben izledim bana göre 3 puanlık film verdimde. gidipde garez bağlamadım.

yada her neysee banane. işi gücü olmayan insanlar 1 verir 10 verir uğraşıp durular.
şahan parayı kırdı gerisi tefarruat. hahaha.

YEMEKTEYİZHASAN

Profesör
Reaksiyon puanı
1
''Imdb mi çok ta tin hahaha'' Bir sinemasever olarak soruyorum: Nasıl olur da IMDB puanı önemli olmaz!?

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
tanıdıklara da 1 puan verdiriyorum.çok pis kaşındın şahan.
o imdb'ye göre ben gibi film izleyen çok insan var.

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
tanıdıklara da 1 puan verdiriyorum.çok pis kaşındın şahan.
o imdb'ye göre ben gibi film izleyen çok insan var.
Ben sinemaya imdb puanı ile gitmem, sadece filmleri iMDB puanına göre indiririm.
20 tane 10 vermek yorucu oldu ama bakıyorum oy sayıları 10 dk dır sabit, imdb toplu mu güncelliyor?

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555

aynı dönemde aynı ilkokulda beraber okuduğumuz mazlum, sevimli bazen de kabul edilebilir dengesizlikleri olan bir arkadaşımızdı. bilemediğim bir rahatsızlığı vardı bu nedenle hem anatomik hemde zeka olarak bir çocuk gibiydi. 15-16 yaşlarında rol aldığı zıpçıktı filminde herkes onu 7-8 yaşında bir çocuk olduğunu düşündü ama o malesef rahatsızlığı sebebiyle yarı yaşıtları gibiydi.
yaşamını yitidiğini yeni öğrendim, hemen çocukluğumuzda yan arsada beraber top oynadığımız zamanlar geldi aklıma.
allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.
çok çekmişti çocukluğunda, ebediyette mutlu olur inşallah.

bayrampaşa'da istanbulspor maçlarına gelir amigoluk yapmaya çalışırdı. bir iki çoşturur, sonra tribündeki abileri tarafından dalga geçilirdi.

şimdi ekşide bunları okudum. çok yazık olmuş.

renas.kaya

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ne diyor bu yahu? Sen ki sinema işine girdin ve imdb'nin önemsiz olduğunu söylüyorsun öyle mi? Hah adama bak yahu! Bide üşenmeyip iyi yorumların hepsini Retweet lemiş twitter da. :D Neremle gülsem bilemedim. :D

Ben Kenobi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,156
Ben sinemaya imdb puanı ile gitmem, sadece filmleri iMDB puanına göre indiririm.
20 tane 10 vermek yorucu oldu ama bakıyorum oy sayıları 10 dk dır sabit, imdb toplu mu güncelliyor?

evet imdb toplu halde güncelliyor.
Şahan sayesinde diğer filmlerin puanları yükseldi.
3797inciy1045503.jpg

tanerkamber

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
askere gitmemek için kilo alan bi adamdan ne beklenir başka

rashoaga

Asistan
Reaksiyon puanı
2
1 bile çok böyle saygısız ve seviyesiz insana ama sıfır yok. Bastım 1'i, pişman değilim :)

ahmetfx

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Acaba bu Twitter hesabı gerçek mi? Bu kadarını da yapmaz diye düşünüyorum ama..

Rom.

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
177
hahah şimdi de düşük diğer filmlere 10 puan verip yükseltiyorlarmış :D

Ama bu açıklamalarından sonra müstahak bu adama.

Ben Kenobi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,156
Düzeltme: Yanlış konuya yazdım. :D

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
tv 8 zamanlarında oldukça başarılı bulduğum fakat son zamanlarda lakayit tavırlarıyla kendisinden nefret ettiğim şahısdır :) insan sormadan görme olmayacak aga ben onu bilir onu söylerim :)

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
19 filme 10 puan verdim, mutluyum.

5 yaşındaki çocuk zihniyetiyle mesaj atan birine az bile.

Felix Dzerjinski

Profesör
Reaksiyon puanı
5
O değilde, Paris Hilton filmlerine 10 vermek zorunda kaldım, iyi mi :D

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
İnci sözlük gibi gereksiz insanlar topluluğunun yaptığı bir olaya karşılık seviyeli bir cevap mı bekliyordunuz acaba ? Adam emek verip birşeyler başarmaya çalışıyor birileri de çıkıp filmin oylarını düşürüyor. Çok zekice ya. İnci sözlük kafasındakilerde kendini belli ediyor...

http://blog.cezmikalorifer.com/inci-sozlukten-celal-ile-ceren-operasyonu.html

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
@samilcan

sen kendinde misin? bir gurup mal dediğin, bu konudaki herkes oluyor. ya haddini bil, ya da git şahan babanın yanına. bu arada inci sözlükle ne alakası var? diğer filmleri imdb'de çok mu puan almış? ayrıca elalemin filmini çalıp milyon dolarlar kazanmak ne zamandan beri emek olmuş?

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
@samilcan

sen kendinde misin? bir gurup mal dediğin, bu konudaki herkes oluyor. ya haddini bil, ya da git şahan babanın yanına. bu arada inci sözlükle ne alakası var? diğer filmleri imdb'de çok mu puan almış? ayrıca elalemin filmini çalıp milyon dolarlar kazanmak ne zamandan beri emek olmuş?

Kimsenin bana haddimi öğretemez. Nerede ne konuşacağımı gayet iyi bilirim. Bir grup maldan kastım inci sözlüğün bu gereksiz hareketi. Adam çıkıp film yapıyor para harcıyor böyle çocukca saçma sapan hareketlerle film karalanmak istiyor. Bakıyorum da herkes bu adamın başarısını kıskanır olmuş. Ayrıca attığı tweetler gittiği yerlerin seviyesine gayet uygun. Ve ayrıca hukuki bir işlem var mı ? Film yasaklandı mı ? Çatır çatır film oynuyorsa kimse bana çalıntı muhabbeti yapmasın. Çok sevdiğimden değil ama böyle gereksiz işlere tepkim bu benim. Hadi şuna 1 verelim diğer filmlere 10 verelim. Bu ne Allah aşkına. Kim çocuk acaba ? Bir dönüp bakın yaptıklarınıza.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
Kimsenin bana haddimi öğretemez. Nerede ne konuşacağımı gayet iyi bilirim. Bir grup maldan kastım inci sözlüğün bu gereksiz hareketi. Adam çıkıp film yapıyor para harcıyor böyle çocukca saçma sapan hareketlerle film karalanmak istiyor. Bakıyorum da herkes bu adamın başarısını kıskanır olmuş. Ayrıca attığı tweetler gittiği yerlerin seviyesine gayet uygun. Ve ayrıca hukuki bir işlem var mı ? Film yasaklandı mı ? Çatır çatır film oynuyorsa kimse bana çalıntı muhabbeti yapmasın. Çok sevdiğimden değil ama böyle gereksiz işlere tepkim bu benim. Hadi şuna 1 verelim diğer filmlere 10 verelim. Bu ne Allah aşkına. Kim çocuk acaba ? Bir dönüp bakın yaptıklarınıza.

Bir hollywood filmini istediğin gibi araklayıp film yapabilirsin, hiç bir hukuki durum söz konusu olmaz. cezasını biz izleyiceler keseriz ancak. hem madem isteyen istediğini yapar, o halde bu hiddet niye? isteyen istediği gibi organize olup, istediğine basar sıfırı. sen neden gaza geldin ki?

Czmi

Doçent
Reaksiyon puanı
2
olaya incisozluk sahip cikti
en kotu 28 den 20. ye yukseldi
devam edecektir daha

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Bir hollywood filmi istediğin gibi araklayıp film yapabilirsin, hiç bir hukuki durum söz konusu olmaz. cezasını biz izleyiceler keseriz ancak. hem madem isteyen istediğini yapar, o halde bu hiddet niye? isteyen istediği gibi organize olup, istediğine basar sıfırı. sen neden gaza geldin ki?

Yazacak çok şey var da gece gece tartışmaya gerek yok sadece yapılan hareketi son derece gereksiz ve çocukça bulduğumu belirtip ben kaçarım..

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
Yazacak çok şey var da gece gece tartışmaya gerek yok sadece yapılan hareketi son derece gereksiz ve çocukça bulduğumu belirtip ben kaçarım..

Belirt belirt de bu üslupla değil. Buradaki onlarca kişi, sadece twiter üslubu yüzünden bu adamın filmine 1 verdi. isterse oscarlık film çeksin, bu iğrenç lisan sinemaya yakışmıyor.

mdkbet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
89
İnci sözlük gibi gereksiz insanlar topluluğunun yaptığı bir olaya karşılık seviyeli bir cevap mı bekliyordunuz acaba ? Adam emek verip birşeyler başarmaya çalışıyor birileri de çıkıp filmin oylarını düşürüyor. Çok zekice ya. İnci sözlük kafasındakilerde kendini belli ediyor...

http://blog.cezmikalorifer.com/inci-sozlukten-celal-ile-ceren-operasyonu.html
böyle durumlarda hep bi' akıllı çıkar.
şahan hepimizi enayi yerine koyuyor ancak halinden memnun olanları görmek beni daha çok üzüyor. (mesajın düzenlenmemiş halini düşünerek yazıyorum)

Reaksiyon puanı
189
IMDB Bottom'da 3. sırada şu an :) Az daha kasarlarsa 1. sıraya oturtacaklar :)