keyloger
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 237
Şahan'ın filminden daha düşük puan'a sahip bütün filmlere 10 puanı bastım, bence sonunculuk çok yakışacak kendisine 

Birincilik demek istedin herhaldeŞahan'ın filminden daha düşük puan'a sahip bütün filmlere 10 puanı bastım, bence sonunculuk çok yakışacak kendisine![]()
Şahan'ın filminden daha düşük puan'a sahip bütün filmlere 10 puanı bastım, bence sonunculuk çok yakışacak kendisine![]()
2006da vefat ettiği söyleniyorBu çocuk sokaklarda yaşıyor yav, gördüğümde çok üzülmüştüm. İBB'de futbol oynarken bizim antrenmanlara gelip izlerdi. yemek veriyorlardı. genelde Alisamiyen stadı çevresinde de çok görürdüm. tam bir galatasaray delisi olmuş.
Ben sinemaya imdb puanı ile gitmem, sadece filmleri iMDB puanına göre indiririm.tanıdıklara da 1 puan verdiriyorum.çok pis kaşındın şahan.
o imdb'ye göre ben gibi film izleyen çok insan var.
2006da vefat ettiği söyleniyor
http://www.sinematurk.com/kisi/6463-senol-coskun/
aynı dönemde aynı ilkokulda beraber okuduğumuz mazlum, sevimli bazen de kabul edilebilir dengesizlikleri olan bir arkadaşımızdı. bilemediğim bir rahatsızlığı vardı bu nedenle hem anatomik hemde zeka olarak bir çocuk gibiydi. 15-16 yaşlarında rol aldığı zıpçıktı filminde herkes onu 7-8 yaşında bir çocuk olduğunu düşündü ama o malesef rahatsızlığı sebebiyle yarı yaşıtları gibiydi.
yaşamını yitidiğini yeni öğrendim, hemen çocukluğumuzda yan arsada beraber top oynadığımız zamanlar geldi aklıma.
allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.
çok çekmişti çocukluğunda, ebediyette mutlu olur inşallah.
bayrampaşa'da istanbulspor maçlarına gelir amigoluk yapmaya çalışırdı. bir iki çoşturur, sonra tribündeki abileri tarafından dalga geçilirdi.
Ben sinemaya imdb puanı ile gitmem, sadece filmleri iMDB puanına göre indiririm.
20 tane 10 vermek yorucu oldu ama bakıyorum oy sayıları 10 dk dır sabit, imdb toplu mu güncelliyor?
@samilcan
sen kendinde misin? bir gurup mal dediğin, bu konudaki herkes oluyor. ya haddini bil, ya da git şahan babanın yanına. bu arada inci sözlükle ne alakası var? diğer filmleri imdb'de çok mu puan almış? ayrıca elalemin filmini çalıp milyon dolarlar kazanmak ne zamandan beri emek olmuş?
Kimsenin bana haddimi öğretemez. Nerede ne konuşacağımı gayet iyi bilirim. Bir grup maldan kastım inci sözlüğün bu gereksiz hareketi. Adam çıkıp film yapıyor para harcıyor böyle çocukca saçma sapan hareketlerle film karalanmak istiyor. Bakıyorum da herkes bu adamın başarısını kıskanır olmuş. Ayrıca attığı tweetler gittiği yerlerin seviyesine gayet uygun. Ve ayrıca hukuki bir işlem var mı ? Film yasaklandı mı ? Çatır çatır film oynuyorsa kimse bana çalıntı muhabbeti yapmasın. Çok sevdiğimden değil ama böyle gereksiz işlere tepkim bu benim. Hadi şuna 1 verelim diğer filmlere 10 verelim. Bu ne Allah aşkına. Kim çocuk acaba ? Bir dönüp bakın yaptıklarınıza.
Bir hollywood filmi istediğin gibi araklayıp film yapabilirsin, hiç bir hukuki durum söz konusu olmaz. cezasını biz izleyiceler keseriz ancak. hem madem isteyen istediğini yapar, o halde bu hiddet niye? isteyen istediği gibi organize olup, istediğine basar sıfırı. sen neden gaza geldin ki?
Yazacak çok şey var da gece gece tartışmaya gerek yok sadece yapılan hareketi son derece gereksiz ve çocukça bulduğumu belirtip ben kaçarım..
böyle durumlarda hep bi' akıllı çıkar.İnci sözlük gibi gereksiz insanlar topluluğunun yaptığı bir olaya karşılık seviyeli bir cevap mı bekliyordunuz acaba ? Adam emek verip birşeyler başarmaya çalışıyor birileri de çıkıp filmin oylarını düşürüyor. Çok zekice ya. İnci sözlük kafasındakilerde kendini belli ediyor...
http://blog.cezmikalorifer.com/inci-sozlukten-celal-ile-ceren-operasyonu.html