- Reaksiyon puanı
- 2,122
Şu an dinliyorum. Fena değil.
Şu an dinliyorum. Fena değil.
Popüler oldukça şımarıyor bunlar. İnsanda Underground kitle için bir şeyler yapar. O bile yok. Ayrıca yaptıkları Suicidal Black Metalle eş değer gözümde. Aradaki fark şu: Biri Black metali itici kılar. Bunlar rap müziği. Birde öyle saçma sapan sözleri var ki... :blink:bu işlerden elini çek adlı parçayı dinle mutlaka , rezalet ya Disstortion ep den sonra bu parça rezalet yani , seviyelerini yükselticeklerine , düşürmüşler .
Diğer parçalarda orta düzey , ama bu kadar undergrand rapperdan sonra Sago sarmıyo açıkçası , 2 sene veya senede bir albüm yapması falan , üretken olmayan biri ne kadar dinlenebilir ki .
kolera twitterdan parası olmayan bizi dinlemesi yazmış , bu ne demek ya . Bu kadar para hırsı bürümüş bunları . Egoları kaf dağına ulaşmış o ayrı konu , bendeki sen i tl ile almasaydım keşke diyorum şimdi . Değmezmiş
Popüler oldukça şımarıyor bunlar. İnsanda Underground kitle için bir şeyler yapar. O bile yok. Ayrıca yaptıkları Suicidal Black Metalle eş değer gözümde. Aradaki fark şu: Biri Black metali itici kılar. Bunlar rap müziği. Birde öyle saçma sapan sözleri var ki... :blink:
Hangisini istersin? Sonuçta hepsinin teması birbirinin aynısı olunca ve buradan para kazanınca saçma sapan oluyor.saçma sapan sözlerden bi kaçtane yazarmısın
Hangisini istersin? Sonuçta hepsinin teması birbirinin aynısı olunca ve buradan para kazanınca saçma sapan oluyor.
Tamamdır.yaz işte bitane
Giy ateşten gömlekleri bir bir yansın üzerin!
Tamamdır.Giy ateşten gömlekleri bir bir yansın üzerin!
Ahahahaha. Bırakın bu kadar da yapmayın. Neresi saçma? Şarkının ne için yazıldığını biliyor musunuz?
Albüme gelince. Alamayacağım için indirdim. Şahsen albümü sevdim. Ama daha ağır bir albüm bekliyordum. Bir daha Ateşten gömlek tarzı parçalar yapamaz sanırım. Diss cidden olmamış
Takip etmediğinizi çok belli ediyorsunuz diss hakkında, aslında bu gerçek yaptığı diss değil, sözleri çok ağır olduğu için değiştirdiler sanırım son hafta yapmıştı bunu.Değiştirdiği için biraz kötü olmuş olabilir keşke ağır olarak koysaydı.Verdiğim parayı sonuna kadar hak etmiş.Zaten herkes beğenecek diye yapmıyor.Bu arada ekmek parası kazandığı yere laf edenler olmuş albüm alınması hakkında, düşünün şöyle bir siz albüm yapıyorsunuz ve o satışlardan paranızı kazanıyorsunuz + konserler, tamam diyelim albümünüzü kimse almadı, konsere kimse geldi ama herkes netten indirip beğendi ve bi gram para kazanamadınız.O zaman da şuan yaptığınız yorumu yapardınız değil mi? Bu arada şuna da değinmek istiyorum, albüm alarak arşiv yaparak adamların yazdığı sözlere ilham mı oluyorsunuz da katkınız bulunuyor ve laf söyleme hakkı kazanıyorsunuz? O zaman alayım bütün albümleri saydırayım ona buna.Kimse kimseye zorla dinlettirmiyor, beğenenler dinler beğenmeyenlere zaten lafı yok.
Bir sanatçı helede Sagopa gibi biri , sadece konser yaparak 1 turnesinde kendine 5 6 tane ev alabilecek para kazanıyor merak etme
Merak etmiyorum biliyorum zaten.Ama bu para kazanma isteğini bitirecek bir şey değil.İleriyi düşünmek diye bir şey var.Sen şimdi para kazanıyorsun diye ekstra gelirleri bırakırsın değil mi?
Bu arada diss'i sago mu başlatmış? Direk örnek vereyim şu geçenlerde 37 kişi mi ne toplanıp sagoya tek tek bir albüm de diss atmışlar bunu biliyor musunuz ? Ya da diğerlerinin yaptıklarını ?
Yani korsanı savunuyorsun sen onu açıkca söylemeye getirmişsin.O albümün amacı belli bir kere, o konuda lafa gerek yok.Sagoyu öven kaç kişi var? bir elin parmaklarını geçmez sanırım.Maneviyata yöneldi diye millet yobaz dedi, doğru ya Maneviyata yönelmek günah, pis işler yaparak Cennet'e giriliyor değil mi ? Affedersiniz ama karı kızlı şarkılar yapıp erotik klipler mi çekecek? yanlış bir şey yapıyorsa söyleyin.Şuan tatildeyim, kendi bilgisayarım ankara da ben dönünce kendi bilgisayarımdan videolardan falan güzel örnekler falan sunarım şimdilik selametle..
Maneviyata yöneldi diye laf yapmadım ben , sözün banaysa yanlış anlaşılma olmuş . Ben sadece bu albüm tl ile verilip almaya değmez diyorum o kadar , oda benim görüşüm tabi Yanlış anlaşılma olmasın
Takip etmediğinizi çok belli ediyorsunuz diss hakkında, aslında bu gerçek yaptığı diss değil, sözleri çok ağır olduğu için değiştirdiler sanırım son hafta yapmıştı bunu.Değiştirdiği için biraz kötü olmuş olabilir keşke ağır olarak koysaydı.Verdiğim parayı sonuna kadar hak etmiş.Zaten herkes beğenecek diye yapmıyor.Bu arada ekmek parası kazandığı yere laf edenler olmuş albüm alınması hakkında, düşünün şöyle bir siz albüm yapıyorsunuz ve o satışlardan paranızı kazanıyorsunuz + konserler, tamam diyelim albümünüzü kimse almadı, konsere kimse geldi ama herkes netten indirip beğendi ve bi gram para kazanamadınız.O zaman da şuan yaptığınız yorumu yapardınız değil mi? Bu arada şuna da değinmek istiyorum, albüm alarak arşiv yaparak adamların yazdığı sözlere ilham mı oluyorsunuz da katkınız bulunuyor ve laf söyleme hakkı kazanıyorsunuz? O zaman alayım bütün albümleri saydırayım ona buna.Kimse kimseye zorla dinlettirmiyor, beğenenler dinler beğenmeyenlere zaten lafı yok.
O en alttan üçüncüde gördüğüm de Sultana mı yoksa? Kuşu kalkmaz!
Sizi bilmem de, rap benim sayemde de çok gelişti. Herkese laf söyleme hakkı görüyorum kendimde