Sağlıkta 'E-Reçete' Dönemi Başlıyor

Bu konuyu okuyanlar

tugbagaleri

Müdavim
Katılım
13 Mayıs 2006
Mesajlar
2,224
Reaksiyon puanı
46
Puanları
48
E-reçete'ye Geçilmesi ile Birlikte, Hem Bürokratik Şartlardan Kaynaklanan Sıkıntıların Giderileceği, Hem de Hasta ile Eczacı Arasındaki Üzücü Olayların Önüne Geçileceği Belirtildi.

Ankara Eczacılar Odası Başkanı Hilmi Şener, e-reçete'ye geçilmesi ile birlikte, hem bürokratik şartlardan kaynaklanan sıkıntıların giderileceğini, hem de hasta ile eczacı arasında zaman zaman gerçekleşen üzücü olayların önüne geçileceğini söyledi.

Sağlık sektöründe işleri daha da hızlandıracak e-reçete için geri sayım hızlandı. Ankara Eczacılar Odası Başkanı Hilmi Şener, e-reçete'ye geçilmesi ile birlikte, hem bürokratik şartlardan kaynaklanan sıkıntıların giderileceğini, hem de hasta ile eczacı arasında zaman zaman gerçekleşen üzücü olayların önüne geçileceğini söyledi. Uygulamayla ilişkin bilgi veren Şener, "Bir kredi kartı gibi kartta hastanın bilgileri olacak. Hasta hekime bu kartla müracaat edecek. Hekim bunu bilgisayarına işleyecek. Karta

reçetesini yazacak, raporunu ekleyecek. Vatandaş bu kartla eczaneye gelecek. Kartı verecek, reçete ile uğraşmayacak" diye konuştu.



[sub]haberler.com[/sub]
 

amesfa

Müdavim
Emektar
Katılım
10 Eylül 2007
Mesajlar
9,863
Reaksiyon puanı
150
Puanları
63
İnşallah işe yarar bitsin şu reçete eziyeti çalışmaları akından takip etmeye devam ediyoruz
 

Ahmethz

Müdavim
Emektar
Katılım
7 Eylül 2006
Mesajlar
12,440
Reaksiyon puanı
398
Puanları
83
ilaçları da internetten indirelim isterseniz +(
 

emubaltaci

Müdavim
Emektar
Katılım
21 Kasım 2005
Mesajlar
18,862
Reaksiyon puanı
129
Puanları
63
Jojoba dedi ki:
ilaçları da internetten indirelim isterseniz +(
;D o kadarda degil

arkadaşlar bu sağlık sektöründe çok büyük paralar dönüyolar. ne yazıkkı Türkiye şartlarına göre çok ii para kazanan doktorlarımız hastalarla yeteri kadar ilgilenmiyor üstüne üstükte eczane,ilaç firmalarıyla yaptıkları yasa dışı anlaşmalarla halkı sömürüyolar, gereksiz kazanç sağlıyolar.. ssk ya cıkartılan faturalara inanamazsınız. hastanede calısan arkadaşlarım kendileri diyolar.. faturaları sürekli şişiriyolar sonrada Ssk paramızı ödemedi diyede SSK hastalarını almıyolar
 
Üst