Sağlık Bölümü Açılsın mı ?

Sağlık Bölümü Açılsınmı

• Evet

Kullanılan: 63 50.0%
  • Hayır

Kullanılan: 63 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    126
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,168
çoğunluk istiyor galiba.

bölümün açılmasında çoğunluğun istemesinin yanı sıra bu bölümü güncellemek isteyecek gönüllü askerlere de ihtiyaç var arkadaşlar.

quasimodo

Profesör
Reaksiyon puanı
57
Bende benzer bir konu açmıştım.Findukfaresi kardeşimiz konunun ehli olarak üstlenebilir konu açıldığında boş bırakmayız kardeşlerimizi destekleriz elimizde epey konu var besleyecek
müsadenle Findukfaresi kardeşim diyorum:clap::clap::clap:

ANNE

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
75
çoğunluk istiyor galiba.

bölümün açılmasında çoğunluğun istemesinin yanı sıra bu bölümü güncellemek isteyecek gönüllü askerlere de ihtiyaç var arkadaşlar.

Hakkı bey,

Açılacak konu kesinlikle " Sağlık " isimli olmasın. Suistimal edilebiliyor. 59 tane arkadaşımız " Sağlık " bölümünün açılmasını istemiyor. Çünkü; bazı endişeleri var. Bunu konu başlığında da ifade etmişlerdir.

Bence Gündem bölümü içinde bir alt özel kategori oluşturulsun, bu kategoriye eğitim, tarih, genel kültür ve sağlık ile ilgili konular aktarılsın.

Bu şekilde eğitim, tarih, genel kültür ve sağlık ile ilgili konular kısa sürede sıcaklığını kaybetmeyecek ve toplu şekilde bu konu başlıklarına ulaşabilecektir. Kullanıcıları gündem bölümü sayfaları arasında dolaştırıp bu tür haberleri araması zahmetide verilmeyecektir.

Ama burada en önemli mevzu bu kategoriye bazı kurallar ve kısıtlamaların getirilmesidir. Arkadaşların çekincelerini gidermek için.

Saygılarımla.

quasimodo

Profesör
Reaksiyon puanı
57
Hakkı bey,

Bence Gündem bölümü içinde bir alt özel kategori oluşturulsun, bu kategoriye eğitim, tarih, genel kültür ve sağlık ile ilgili konular aktarılsın.

.

Saygılarımla.
doğru bir tesbit anne kardeşimizden ama bunlarda gündem dışına alınırsa gündem bölümüne sadece hayvanlar ve bitkiker aleminden haberler kalır tabi kısıtlanmazsa
ciddi sitelerden tedavi veya teşhis amaçlı olmayan genel bilgiler özellikle çocukları hedefleyen bu konuda uzman bir siteden aktarma yapabiliriz tabi yorum getirmeden
yoksa kardeşimizin endişesi herkezin bu işe dahil olması bir anda yerli yersiz bilgilerin araştırılmadan dolmasıdır
eğer denetlenebilirse uygulamada problem olmadığını görduk

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Ne dengeli bir anket. Ne zaman baksam eşit.

aperon

Doçent
Reaksiyon puanı
11
kesinlikle açılmamalı....
cinsel olaylara sapar,dengesini yitirmiş arkadaşlar buda sağlık der, vs vs vs den aramızdan yeni haydar dümenler çıkarmaktan daha önemli şeyler var....
bunlar;
-telefonla-kamerayla-msn ile-mektupla vs vsle yani hekimle birebir ve muayene imkanı olmayan şekilde hekimin tanı-tedavi vs'i yasak...acaba niye???diyenlere cevap yok:)
-hiç bir hekim teste-filme-görmediği hastanın anlattığı hikayeye göre de tanı-tedavi yapmaz veremez vermez...

arada hekim adayı öğrenci arkadaşlar gaza gelmesin,karnı ağrıyana forumda gevşetici yada anti asit öneremezsiniz ya abd.aorta diseksiyonuysa:)dimi:)

tabi bizim milletin hepsi hem dr hem dişçi hem farmalog hem mühendis hem başbakan olduğu için bana kızacaklar olacaktır...bu msjı yazdıktan sonra buraya bakmam,yanlışım olduğunu düşünenler boşuna yazmasın...sağlık hakkınız Dr'un muayene odasında,forumda değil:)hem nasıl olacak pa ac filmini taratıp forumamı ekleyeceksiniz:)

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
bazı şeylerin olması için bölümün açılmasına gerek yok diyorum.

UndyingDarkness

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Açılmamalı bence, güvenoyu alamamış gibi yani :/ ahali çok kararsız.

Sağlık çok güzel doktorluk çok kutsal ama yeri burası değil :)

ANNE

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
75
bazı şeylerin olması için bölümün açılmasına gerek yok diyorum.

Önceden " Sağlık " bölümünün açılması taraftarıydım, sonra buna karşı çıkan arkadaşların görüşlerini irdelediğimde onların haklı olduğunu gördüm.

Evet, " tek başına " Sağlık bölümü açılmamalıdır. Bende karşıyım. :)

Buna karşılık eğitim, tarih, genel kültür ve sağlık konularının başlaşılacağı özel bir kategorinin gündem bölümünde olmasına ne dersiniz? Bu konuyu açtım.

Ancak bazı arkadaşlar özellikle bazı kategorilere günde 10'un üzerinde konu başlığı açıyorlar. Neyi görüyorlarsa, faydalı olup, olmadığını düşünmeden buraya aktarıyorlar. Bu da bilgi kirliliğinin oluşmasına ve karmaşaya yol açıyor.

Özellikle Din Kültürü bölümünde bu karışıklığa rastlayabiliyoruz. Eğer bu özel kategoride de bu alışkanlık devam edecekse ne " Sağlık " ne de başka kategorilerin açılmasına gönlüm razı olmaz. Yani; açılmasına karşıyım.

Saygılar.

metehan760

Asistan
Reaksiyon puanı
7
kesinlikle açılmamalı....
cinsel olaylara sapar,dengesini yitirmiş arkadaşlar buda sağlık der, vs vs vs den aramızdan yeni haydar dümenler çıkarmaktan daha önemli şeyler var....
bunlar;
-telefonla-kamerayla-msn ile-mektupla vs vsle yani hekimle birebir ve muayene imkanı olmayan şekilde hekimin tanı-tedavi vs'i yasak...acaba niye???diyenlere cevap yok:)
-hiç bir hekim teste-filme-görmediği hastanın anlattığı hikayeye göre de tanı-tedavi yapmaz veremez vermez...

arada hekim adayı öğrenci arkadaşlar gaza gelmesin,karnı ağrıyana forumda gevşetici yada anti asit öneremezsiniz ya abd.aorta diseksiyonuysa:)dimi:)

tabi bizim milletin hepsi hem dr hem dişçi hem farmalog hem mühendis hem başbakan olduğu için bana kızacaklar olacaktır...bu msjı yazdıktan sonra buraya bakmam,yanlışım olduğunu düşünenler boşuna yazmasın...sağlık hakkınız Dr'un muayene odasında,forumda değil:)hem nasıl olacak pa ac filmini taratıp forumamı ekleyeceksiniz:)

Bir olay nasıl çarpıtılır, en basit örneği bu yazıyı yazan arkadaş.
Bu ne abartı; aort disseksiyonu olan adamın burada ne işi var?
Sağlık köşesi deyince benim aklıma senin aklına gelenler gelmiyor. Zaten tersi düşünülemez, burada kimse ilaç öneremez, insanların sağlığıyla oynayacak önerilerde bulunamaz.
Konuyu örnekle açıklayalım;
Biz duygusal bir milletiz, kan görünce bizi bir telaş alır, kesin ambulans geç gelir (o kişiye öyle gelir), yardım etmek isterken hastaya zarar veririz, sağlık personeline baskı yaparak çalışmasını engelleriz.
işte bunların aşılması için bir sağlık bölümü açılmalı
yani verdiğim örnekten gidilecek olursa, insanlara;
ambulans nasıl çağırılır, hangi bilgiler verilir, ambulansı beklerken neler yapılır gibi bilgiler verilebilir.

Not: Bir öğrenci, adı üzerince öğrenci bu bölümün moderatörü olamaz.

quasimodo

Profesör
Reaksiyon puanı
57
Özellikle Din Kültürü bölümünde bu karışıklığa rastlayabiliyoruz. Eğer bu özel kategoride de bu alışkanlık devam edecekse ne " Sağlık " ne de başka kategorilerin açılmasına gönlüm razı olmaz. Yani; açılmasına karşıyım.

Saygılar.

konularımız rahatsız ettiyse bilemem maksat günlerce tazelenmeyen bir sayfa değil hergün defalarca tazelenen bir sayfa herkeze tek tek yazıyoruz konu açın diye sizede talepte bulunmuştuk
din kültüründe karışıklık yoktur zaten bölüm modu işin ehlidir buna izin vermez buyrun konu açın istifade edelim biliyorumki konuda ehilsiniz ve bölüme uğramıyorsunuz ilminizin zekatını veriniz

aperon

Doçent
Reaksiyon puanı
11
Bir olay nasıl çarpıtılır, en basit örneği bu yazıyı yazan arkadaş.
Bu ne abartı; aort disseksiyonu olan adamın burada ne işi var?
Sağlık köşesi deyince benim aklıma senin aklına gelenler gelmiyor. Zaten tersi düşünülemez, burada kimse ilaç öneremez, insanların sağlığıyla oynayacak önerilerde bulunamaz.
Konuyu örnekle açıklayalım;
Biz duygusal bir milletiz, kan görünce bizi bir telaş alır, kesin ambulans geç gelir (o kişiye öyle gelir), yardım etmek isterken hastaya zarar veririz, sağlık personeline baskı yaparak çalışmasını engelleriz.
işte bunların aşılması için bir sağlık bölümü açılmalı
yani verdiğim örnekten gidilecek olursa, insanlara;
ambulans nasıl çağırılır, hangi bilgiler verilir, ambulansı beklerken neler yapılır gibi bilgiler verilebilir.

Not: Bir öğrenci, adı üzerince öğrenci bu bölümün moderatörü olamaz.
tamamen haklısınız,evet bahsettiğim olay da abartı olmuş ama ama taktir edersiniz ki 2hafta apandisitle gezenler-sürünenler var...rahat30vakadan fazlasını gördüm doğuanadoluda...

ve dediğiniz gibi bilgiler-pratik bilgiler içeren,klavuz tarzı,başlık-konu açılması sadece uygun dökümanı hazırlamış kişilerce yapılan bir bölüm yapılabilir.ama bu kişilerin kesinlikle Dr. olmasını isterim.bu iş ancak bu sınırlar içinde faydalı olabilir...normal forum mantığı çerçevesinde soru-cevap mantığıyla olamaz bu iş...

ANNE

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
75
konularımız rahatsız ettiyse bilemem maksat günlerce tazelenmeyen bir sayfa değil hergün defalarca tazelenen bir sayfa herkeze tek tek yazıyoruz konu açın diye sizede talepte bulunmuştuk
din kültüründe karışıklık yoktur zaten bölüm modu işin ehlidir buna izin vermez buyrun konu açın istifade edelim biliyorumki konuda ehilsiniz ve bölüme uğramıyorsunuz ilminizin zekatını veriniz

O kategoriyi inceleyenler dini konuları açtığımı bilirler. İspat Bu konuda tartışmak istemem. O bölümü inceleyenlerin bana hak vereceğini biliyorum.

Sanırım ilmin zekatı; erotik videolarda paylaşmak olmasa gerek. :)

Saygılar.

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
quasimodo ile Anne gene ince ince tartışıyor bayılıyorum bu ikiliye:D:clover::flowers:

quasimodo

Profesör
Reaksiyon puanı
57
quasimodo ile Anne gene ince ince tartışıyor bayılıyorum bu ikiliye:D:clover::flowers:
yok tartışmak iyidir
kendisi dini konularda gerçekten ehildir ve bu özelliğiyle çevresini aydınlatması gerekir kendisi çok titiz göründende bir şey kaçmıyor olsun
:flowers:

ANNE

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
75
yok tartışmak iyidir
kendisi dini konularda gerçekten ehildir ve bu özelliğiyle çevresini aydınlatması gerekir kendisi çok titiz göründende bir şey kaçmıyor olsun

Quasimodo beyefendiye saygımız sonsuzdur. Çalışmaları içinde teşekkürlerimizi sunarız. Kesinlikle ne Quasiomodo'da ne de bende art niyet vardır. İkimizde birbirimizi iyilik namına bilgilendiririz.

Tabiki; elimize güzel, ilgi çekici ve gençlere yönelik yazılar geçerse bunu yayınlamaktan kıvanç duyarım.

Beyefendinin dediği gibi o konularda bir hassasım. Yayınlanmasına gönlüm razı olmuyor.

Saygılarımla.

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
yok tartışmak iyidir
Evet gerçektende çok titiz :) titiz olması hepimizin yararına bazen insanlar yanlışı doğru olarak gösterebiliyor heleki internet aleminde çokça rastlanan birşey :clover:
Quasimodo beyefendiye saygımız sonsuzdur. Çalışmaları içinde teşekkürlerimizi sunarız. Kesinlikle ne Quasiomodo'da ne de bende art niyet vardır. İkimizde birbirimizi iyilik namına bilgilendiririz.

Tabiki; elimize güzel, ilgi çekici ve gençlere yönelik yazılar geçerse bunu yayınlamaktan kıvanç duyarım.

Beyefendinin dediği gibi o konularda bir hassasım. Yayınlanmasına gönlüm razı olmuyor.

Saygılarımla.

Her ikinizin de Art niyetli olmadğını biliyorum ama ne yalan söyliyeyim ince tartışmalarınızda hoşuma gitmiyor değil :):clover:

Ayrıca sağlık bölümü konusunda hayır oyu kullanlarında hassasiyetlerine saygı gösterdiğiniz için ayrıca teşekkür ederim ben eve oyu kullanmıştım ama hayır oyu kullanan kişilerin hassasiyetlerininde olgunluk göstermeniz hoşuma gitti saygılarla :)

ANNE

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
75
Evet gerçektende çok titiz :) titiz olması hepimizin yararına bazen insanlar yanlışı doğru olarak gösterebiliyor heleki internet aleminde çokça rastlanan birşey :clover:

Her ikinizin de Art niyetli olmadğını biliyorum ama ne yalan söyliyeyim ince tartışmalarınızda hoşuma gitmiyor değil :):clover:

Ayrıca sağlık bölümü konusunda hayır oyu kullanlarında hassasiyetlerine saygı gösterdiğiniz için ayrıca teşekkür ederim ben eve oyu kullanmıştım ama hayır oyu kullanan kişilerin hassasiyetlerininde olgunluk göstermeniz hoşuma gitti saygılarla :)

Sizde çok nazik ve paylaşımcı birisisiniz. Bu sebeplede teşekkürlerimi iletirim.

Saygılarımla.

quasimodo

Profesör
Reaksiyon puanı
57
Anne gerçek bir dost yaptığımız bir hatayı düzelterek çalışmamıza yön verdi.Aynı hatayı tekrarlamamak için onlarca video izliyorum.
Meddahların ağzına toprak atınız[sadakaresulullah]Allah[cc)razı olsun kardeşim en doğrusunu yapıyor

braveheart.fb

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Sevili ANNE; "din bölümü" bir zamanlar bu forumda en aktif başlıklardan biriydi. Sonrasında çaktırmadan yapılan bir düzenlemeyle, yani bu başlıkta açılan konuların ana sayfada "forumda son başlıklar" kısmında yayınlanmasının yasaklanmasıyla ezici bir darbe aldı. Şimdilerde kaderine tek edilmiş durumda:) Ayrıca Siyaset yasağı nedeniyle “köşe yazısı” paylaşımı neredeyse sıfıra indi. Bu başlıkta kaderine terk edilmiş durumda:)

Velhasılım kelam söyleme çalıştığım şey; forumda bölüm sayısının fazlalığı değil,bu bölümlerin ne kadar yararlı kullanıldığıdır:)

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Şu Bölüm Açılsaydı O Kadar Çok Sorum Vardıki

Neyse Gerek Kalmadı Artık

quasimodo

Profesör
Reaksiyon puanı
57
Sevili ANNE; "din bölümü" bir zamanlar bu forumda en aktif başlıklardan biriydi. Sonrasında çaktırmadan yapılan bir düzenlemeyle, yani bu başlıkta açılan konuların ana sayfada "forumda son başlıklar" kısmında yayınlanmasının yasaklanmasıyla ezici bir darbe aldı. Şimdilerde kaderine tek edilmiş durumda:) Ayrıca Siyaset yasağı nedeniyle “köşe yazısı” paylaşımı neredeyse sıfıra indi. Bu başlıkta kaderine terk edilmiş durumda:)

Velhasılım kelam söyleme çalıştığım şey; forumda bölüm sayısının fazlalığı değil,bu bölümlerin ne kadar yararlı kullanıldığıdır:)
hamdolsun öyleydi kardeşlerimiz uğraştı didindi üzerimizde bir ebediyyen.biz kalmıştı cemaatimizin takıldığı bir siteyi bile geçmiştik

kardeşimiz tamamıyla haklı özellikle konu açmamızdan rahatsız olan BÜYÜKLERİMİZ yine bir hamle başlatmıştıkki 15 dakika öncesi itibarı ile yeni konu açmayı askıya aldım maksat kardeşlerimiz dert yapmasın üzülmesin hiddetlenmesin herhalde bizede bu yakışır

bu kafayla:hammer::hammer::hammer:

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,168
ermeni tasarısı gibi oldu oylama :D sonuçlar çok yakın.

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
ermeni tasarısı gibi oldu oylama :D sonuçlar çok yakın.

Hemen lobi faaliyetlerine başlanmalı :devil2:

Arkadaşlar saglık bölümü açıldığında Bel fıtığıyla ilgili kütükle vurdum düzeldi tarzı konular olmayacak.. :D

Ön yargılı davranmayalım sizin hassasiyetlerinizede saygı duyulacaktır sanırım aynı hassasiyetleri paylaşıyoruz..:clover:

findukfaresi

Dekan
Reaksiyon puanı
73
ama ciddi ciddi ben de endişelerin yersiz olduğunu düşünüyorum. kimsenin de sağlık kategorisinde ilaç yazacağını sanmıyorum

gündem bölümündeki sağlık haberleri bu kategoriye taşınabilir

quasimodo

Profesör
Reaksiyon puanı
57
ama ciddi ciddi ben de endişelerin yersiz olduğunu düşünüyorum. kimsenin de sağlık kategorisinde ilaç yazacağını sanmıyorum

gündem bölümündeki sağlık haberleri bu kategoriye taşınabilir
:thumbup::thumbup: reçeteleri bastırmıştım bile
katılıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...