Sağlık Bölümü Açılsın mı ?

Sağlık Bölümü Açılsınmı

• Evet

Kullanılan: 63 50.0%
  • Hayır

Kullanılan: 63 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    126
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

UndyingDarkness

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Cıvıttınız ama.. Yok sağlık bölümü yok kadın bölümü yok kişisel gelişim bölümü yok alışveriş bölümü. Gidin egonuzu 1895 kategorisi olan ne ararsan var forumlarında tatmin edin. Sırf boş işlerle uğraşıyorsunuz. =)

quasimodo

Profesör
Reaksiyon puanı
57
Cıvıttınız ama.. Yok sağlık bölümü yok kadın bölümü yok kişisel gelişim bölümü yok alışveriş bölümü. Gidin egonuzu 1895 kategorisi olan ne ararsan var forumlarında tatmin edin. Sırf boş işlerle uğraşıyorsunuz. =)

bunun egoyla ilişkisi yok
ülkemizin en büyük bilişim&forum sitesinde değişik bölümlerin yer almasını istiyoruz bununla ilgili bir deneme konusu açtık zararlımı oldu
kullandığın kelime yakışmadı:hammer:

calvaria

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Saygısızlığın lüzumu yok git sen bu şekil saygısızlıklarını Bi teşekkürür çok görmeyin forumlarında yap. Sen kim oluyorsunki insanların boş işlerle uğraştığını söylicek cesareti kendinde buluyorsun. :hammer:

UndyingDarkness

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Sen kim oluyorsun da oraya git buraya git diyorsun. Ben sizin saçma isteklerinize karşı çıktım sen benim ne saçma isteğimi gördün?

calvaria

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Cıvıttınız ama.. Gidin egonuzu 1895 kategorisi olan ne ararsan var forumlarında tatmin edin.

Sen kim oluyorsun da oraya git buraya git diyorsun. Ben sizin saçma isteklerinize karşı çıktım sen benim ne saçma isteğimi gördün?

Yukardaki yazıyı babanmı yazdı senin hesabından, benim kimseye git yada kal diyemeyeceğim gibi seninde kimseye git deme hakkın yok, üstüne üstelik kaç günlük SDN li sin, yaşın kaç, umrumda değil ama insanlar yıllardır aile gibi benimsedikleri forumlarında kendi arzuları doğrultusunda değişiklik yapılmasını isterken sen gölgelerin gücü adına çıkıp nasıl olurda bu cümleleri kurabiliyorsun ? Bu cesareti gölgelerin gücünden mi aldın ?

UndyingDarkness

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Baba falan karıştırma iyi olmaz senin için. Senden eskiyim merak etme. (Senden yeni olsam da bunu öne süremezsin annen kurmadı ya shiftdelete'i)
Ben sadece bu isteğe değil bunla beraber tüm istekler saçma dedim.
Alıntı yapıyorsun ama gözlüğünü takmadın anlaşılan Sağlık bunlar içinde en mantıklısı olsa da bir sürü diğer gereksiz öneriyi de belirttim.
Bir daha diyorum ki baba karıştırma kendini yakma.
Sakinim tamam sakinim...

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Sağlık bölümü açılsın ve sanal sivilcelerle nasıl başa çıkılacağı konusu açılsın...çok yararlı olur.

calvaria

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Baba falan karıştırma iyi olmaz senin için. Senden eskiyim merak etme. (Senden yeni olsam da bunu öne süremezsin annen kurmadı ya shiftdelete'i)
Ben sadece bu isteğe değil bunla beraber tüm istekler saçma dedim.
Alıntı yapıyorsun ama gözlüğünü takmadın anlaşılan Sağlık bunlar içinde en mantıklısı olsa da bir sürü diğer gereksiz öneriyi de belirttim.
Bir daha diyorum ki baba karıştırma kendini yakma.
Sakinim tamam sakinim...

Belli eski olduğun kovulup banlanıp geri geldin heralde şamar oğlanı gibi taktıkca kanatlarını yolup gerimi indin :)

Baba felan karıştırma derken ben babanız beyfendiye kötü birşey söylemedim aynı bilgisayarı kullandığınız her hangi bir kişi sizin hesabınızdan mesaj atmış olabilir, benimde ilk aklıma gelen babandı ki öyle olmasa ne olacak şimdi anlayamadım ? :4:

UndyingDarkness

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Kardeş forumun huzurun kaçırmayalım. Bunları herkes okuyor. Bak diyorum ki aile karıştırma. Özür borçlusun bana özelden halledelim yada istediğin bir şekilde site dışında halledelim. Burada ne sen rezil ol ne ben olayım. Ne sen ceza al ne ben alayım. Tamam mı istediğin gibi çözelim. He tabiki insanca çözmekten yanayım, adımlarını bekliyorum ;)

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Yazdıklarınıza dikkat edin. Konu dışına çıkmayın.

calvaria

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Kardeş forumun huzurun kaçırmayalım. Bunları herkes okuyor. Bak diyorum ki aile karıştırma. Özür borçlusun bana özelden halledelim yada istediğin bir şekilde site dışında halledelim. Burada ne sen rezil ol ne ben olayım. Ne sen ceza al ne ben alayım. Tamam mı istediğin gibi çözelim. He tabiki insanca çözmekten yanayım, adımlarını bekliyorum ;)
Ben rezil olacak bişi yaptığımı düşünmüyorum ki birilerine özür dilemesi gereken biri varsa oda cıvıttığı belli olan birisidir. Ben yazdığım her kelimenin arkasındayım ve bundan dolayı da ceza alacağımı sanmıyorum, Ama egolarını tatmin etmek için kendi verdiğin tavsiyeye uyabilirsin.

UndyingDarkness

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Bende yazdıklarımın arkasındayım

Cıvıttınız ama.. Yok sağlık bölümü yok kadın bölümü yok kişisel gelişim bölümü yok alışveriş bölümü.

Bu yazdıklarıma bir de sağlık bölümü önerisi eklenince cıvık öneriler oluyor. Ki kabul gören mantıklı istekler olsaydı yönetim ilgili bölümleri açardı. Benim cıvıttığım yok. Tamam mı arkadaşım? :wink:

calvaria

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Bende yazdıklarımın arkasındayım

Bu yazdıklarıma bir de sağlık bölümü önerisi eklenince cıvık öneriler oluyor. Ki kabul gören mantıklı istekler olsaydı yönetim ilgili bölümleri açardı. Benim cıvıttığım yok. Tamam mı arkadaşım? :wink:
Kesinlikle tamam değil arkadaşım, Dediğin gibi bu konuda kesinlikle son söz site sahibinin, tabiki herkes yorum yapma özgürlüğüne sahip isteyip istemediğini bildirebilir lakin kimse kimsenin cıvıttığını, yada hangi konunun gerekli olup olmadığına karışamaz, hala bunu idrak edememen üzücü :glare:

Alemci_Dayı

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Arkidişlar SAKİN OLALIM .

Aranızda olan konuyu özelden konuşsanız da ceza almasanız :)

tugbagaleri

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
47
forum güvenlik görevlilerini çağrıyorum şimdi arama yaparken soyuyorlar bak benden demesi hoyyt

karcx

Profesör
Reaksiyon puanı
39
55 Evet
54 Hayır
Demek ki açılma ihtimali çok düşük:D:D
Ayrıca forumda çok fazla kabadayı var:D:D

Pesimistyle!

Profesör
Reaksiyon puanı
50
En son yorum yaptığımdan 23 Gün geçti ve 23 gündür takip ediyorum bu konuyu fakat herkes birbirine taş atmakta.
Ankette 2 Seçenek verilmiş Evet ya da Hayır cevabınızı belirtin.Neden hala olayı başka yere çekiyorsunuz arkadaşlar.

Moderatör arkadaşlar olaya el atarlarsa iyi olucak sanırım yoksa hala kalpler kırmaya devam edecek bazıları..:wink:

quasimodo

Profesör
Reaksiyon puanı
57
kalb kıracak bir şey yok
bazı kardeşlerimiz bilgi denizinde boğulacaklarını zannediyor
halbuki çırpınacaklarına kendilerini suya bıraksalarda bu niğmetlerden faydalansalar
korkmayın kimsenin buraga bilgiçlik taslayacağı ahkam keseceği doktorluk taslayacağı yok niye korkuyorsunuzki

ANNE

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
75
Bugün bu konuyu açtıktan sonra bu bölümün gerekliliğini her geçen gün daha iyi hissediyorum. Sağlık, eğitim, faydalı bilgiler vs. gibi konu başlıklarının içerikleri gündem bölümünün anlamıyla tam örtüşmüyor. Bu türdeki başlıklar gündemdeki diğer konular sebebiyle kaynayıp, diğer sayfalara taşınıyor. Fayda istenen düzeyde sağlanamıyor.

Halbuki; buna özel bir kategori olursa konular kısa sürede sıcaklığını kaybetmeyecek ve toplu şekilde bu konu başlıklarına ulaşabilecektir. Kullanıcıları gündem bölümü sayfaları arasında dolaştırıp bu tür haberleri araması zahmetini de verilmeyecektir.

Bu sağlık bölümüne belli kurallarda konulur. Sağlık danışmanlığı yapılması engellenebilir. Eğer yönetimin böyle bir çekincesi varsa... Bu kurallara uyularak konular açılır. Çok rahatda takip edilir.

Yönetimin bunu görmesi gerekiyor. Bu kategorinin açılmasını rica ediyorum.

Saygılar.

emrcnd

Asistan
Reaksiyon puanı
1
oyum "hayır"dan yana forum amaçı bu değildi herhalde açılırken ???

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Bence açılmasın çünki sağlık konusunun şakası yok verilebilecek yanlış bir bilgi dönüşü olmayan sorunlara sebep olabilir.

sağlık konusu pc tamır etmeye benzemez yada yeniden sistem kurmaya (windows linux) malesef format atınca düzelen insanlar henüz yok daha doğmadılar...

ANNE

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
75
oyum "hayır"dan yana forum amaçı bu değildi herhalde açılırken ???

SDN anasayfa teknoloji yayıncılığı yapan sitedir. Ancak forumunun tamamen teknolojiyi hedefleyen bir amacı yoktur. İlk açılışda böyleydi. Sizin mantığınızdan hareket edersek teknoloji dışındaki tüm kategorileri kaldıralım mı?

Bence bu konu yeterince doğru anlatılmadı.Yanlış anlaşılıyor. Bu sebeple hayır oyu verilmektedir.

Benim amacım şu; gündem bölümüne açılan sağlık, eğitim, faydalı bilgiler vs. gibi başlıklar ayrı bir şekilde kategorilendirilsin. Üyeler bu konulara daha rahat ulaşsın. Gündemdeki konular yüzünden bu başlıklar kaynamasın.

İlla bu kategorinin ismi Sağlık olsun demiyorum. Başka bir isimde verilebilir. Tek amaç; gündem bölümüne Türkiye ve dünya gündemi ile ilgili konular paylaştırılsın. Diğer başlıkları buraya aktarılmasın. Örneğin; bu konunun gündem ile ne alakası olabilir? Haksız mıyım?

Bence konu yanlış anlatılıyor?

---------- saat 20:26 eklendi ---------- önceki mesaj saat 20:23 eklenmişti ----------

Bence açılmasın çünki sağlık konusunun şakası yok verilebilecek yanlış bir bilgi dönüşü olmayan sorunlara sebep olabilir.

sağlık konusu pc tamır etmeye benzemez yada yeniden sistem kurmaya (windows linux) malesef format atınca düzelen insanlar henüz yok daha doğmadılar...

Hassasiyetinizi anlıyorum. Zaten onun için üyeler karşılar.

Benim amacım; gündem bölümüne açılan sağlık, eğitim, faydalı bilgiler vs. gibi başlıklar ayrı bir şekilde kategorilendirilsin. Üyeler bu konulara daha rahat ulaşsın. Gündemdeki konular yüzünden bu başlıklar kaynamasın.

Gündem bölümüne güdenm ile ilgili konular açılsın.

Sizce böyle bir istek için ayrı bir başlık mı, açayım? Burası isteğimi yanlış mı, gösteriyor? Ne dersiniz?

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Bence bu konu yeterince doğru anlatılmadı.Yanlış anlaşılıyor. Bu sebeple hayır oyu verilmektedir.

Benim amacım şu; gündem bölümüne açılan sağlık, eğitim, faydalı bilgiler vs. gibi başlıklar ayrı bir şekilde kategorilendirilsin. Üyeler bu konulara daha rahat ulaşsın. Gündemdeki konular yüzünden bu başlıklar kaynamasın.

bu olabilir tabiki ama genel bir sağlık bölümünün açılmasının pek doğru olmayacağı kanatindeyim.

arif 34

Asistan
Reaksiyon puanı
4
açılsın arkadaşım .herşeyin başı sglık kardeşim.sağlık konusunda tecrübeli ve deneyimli arkadaşların faydalı olacağı kanatindeyim.birbirimize faydalı olacağını düşünüyorum..

Regionella

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Ne gereksiz insanlar var yahu. Bu kafayla zor gelişir bu millet.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...