Sağ Alt Taraftaki Sorunum (Win7)

BuGRaHaN_1989

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selam arkadaşlar merhaba benim bir türlü kurtulamadığım bir sorunum var görev çubuğunda sağ alt tarafta bakın arkadaşlar sağ tıklıyorum hiç birşey çıkmıyor kapatmak istesemde olmuyor ama oda olsa yapmam ben bunu kaldırmak istiyorum silmek istiyorum ama yapamadım bulamadım hiçbir yerde yok yaa bana lütfen yardım edermisiniz bu sorundaki resimlerdir arkadaşlar yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim arkadaşlar

Creative

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
17,382
AdwCleaner kullanarak temizleme yapabilirsiniz.

BuGRaHaN_1989

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende Ccleaner ve Wise Care 365 var ama bunlarda silmiyorki bu gösterdiğimi hiç istemiyorum bu gösterdiğimi kaldıramadım gerçekten c: arama yaptım yazdım adını Search Protect ama hiç birşey çıkmadı yaa nasıl yapıcam arkadaşlar lütfen yardım edin yaa

Minona

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu bela benimde başıma geldi ne yaptıysam kurtulamadaım en sonunda sistem geri yükleme ile kurtuldum

BthnYlmz09

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Bakmışsınızdır belki ama program ekle veya kaldırda toolbar veya searcher gibi programlar varsa kaldırın..

leanardo

Profesör
Reaksiyon puanı
9
görev yöneticisinden o programı sonlandır program ekle kaldırdan kaldır işlem tamam

Reaksiyon puanı
2,148
msconfig'den otomatik başlayanlara bak, konumunu tespit edip sil

BuGRaHaN_1989

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
msconfig'den otomatik başlayanlara bak, konumunu tespit edip sil

Bakmışsınızdır belki ama program ekle veya kaldırda toolbar veya searcher gibi programlar varsa kaldırın..

msconfig'de yok baktım ben orada yok sonra program ekle kaldırdada yok ben bu sorunu c: de arama yaptırdım yine çıkmadı hiç birşey nasıl bunu kaldırıcam arkadaşlar lütfen yarım edermisiniz anlayanlar varsa lütfen şu sorun hakkında yardım istedim inşallah çözeriz

Reaksiyon puanı
2,148
Konumunu eğer görev yöneticisinde gözüküyorsa oradan da bulabilirsin.

iboona

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bilgisayar im yönet bölümünden görev yöneticisi ne bak orda aktif olarak sen her kapattığında otomatik olarak tekrar çalışıyordur

qadszeroseven

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Program ekle kaldirdan baska isimle kayitlidir ya "Search Conduit". Yada sadece conduit diye arattir sildikten sonra kullandigin browserdanda ad on kaldirman lazimm iyi geceler