omeralbayram
Öğrenci
arkadaşlar steam üzerinden gta 5 te sabit 60 fps alıyorum ne kadar araştırdıysam düzgün bilgiye ulaşamadım , bilen varsa yardımcı olurmu ? (işletim sistemi windows 10, ekran kartı amd rx5700,)
kapalıVsync Açıkmı? açıksa kapatın.
olmuyo bro ya ne yapcam bilmiyorumÇerçevesiz pencereye alırmısın oyunu?
olmuyo bro ya ne yapcam bilmiyorum
oyunu 3 hafta önce aldım zaten hatırlamıyorum ki bence alakası yokWindows Update yaptıktan sonramı oldu peki?
+
Donanımını Yazarmısın.
grafik kartı arayüzü varBilgisayarının kendi sistem uygulaması var mı, mesela Monster Control Center gibisinden. Ya da grafik kartı arayüzü falan?
Hangi arayüzü adını yazabilir misin?grafik kartı arayüzü var
Gta 5 oynuyorsa tabikide vardır.
orada herhangi bir seçenek yok mu ss atabilir misin?amd işte radeon
ben sana şöyle bişey atıym belki anlarsınız bişeylerorada herhangi bir seçenek yok mu ss atabilir misin?
Kusura bakma tekrar yazıyorum tüm ayarların ss ini atar mısın sisteme falan da girip arayüzdenBende aynısını kullanıyorum arayüzü böyle;
Ekli dosyayı görüntüle 87310
Ekli dosyayı görüntüle 87311
Ekli dosyayı görüntüle 87312
Kusura bakma tekrar yazıyorum tüm ayarların ss ini atar mısın sisteme falan da girip arayüzden
performans seçeneği yokkiEkran Kartları bölümüne Gelip Performansa alırmısın ?
herzamanki gibi olmadı seni tutmuym knk yapcak bişey yokOyuna alın ozaman![]()
eyw zaman ayırman yeterdi iyi akşamlarBaşka çözüm yolu bilmiyorum şahsen.
bildiğim kadarıyla steamda sabit fps diye bir ayar vardı yerini tam olarak bilmiyorum. Msi afterburner kullanıyorsan onun yanında rivatuner denen uygulamadada fps sabitlemesi vardı ben rivatuneri kullanıyorum fakat kendi kendine sabitleyeceğini sanmıyorum benim aklıma gelenler bunlar umarım sorununuz çözülür.arkadaşlar steam üzerinden gta 5 te sabit 60 fps alıyorum ne kadar araştırdıysam düzgün bilgiye ulaşamadım , bilen varsa yardımcı olurmu ? (işletim sistemi windows 10, ekran kartı amd rx5700,)