- Reaksiyon puanı
- 6,404
sakın yapay tatlı vermeyin.Nane yedirmeye çalışsam az once bi tane elma dilimi verdim yedi ?
sakın yapay tatlı vermeyin.Nane yedirmeye çalışsam az once bi tane elma dilimi verdim yedi ?
Hadi ya tüh ?köpekler ve kediler şeker yiyemez şeker onları öldürür çünkü onların bağırsakları şekere karşı güçü yok.
Diş fırçasını yerse?Dişlerini fırçalayın ?
Vermiyceksin altı üstü, neden tüh diyorsun?Hadi ya tüh ?
Ben köpeklerde Husky cinsini seviyom nedense.? alakasi bile yok dedigin ile kopekler sevdiginde cok hos ve kiyamayacagin bir ses ciksrtirlar. demekki hic kopek sevmediniz...
nEHadi ya tüh [emoji17]
Mesaj otomatik birleştirildi:
Diş fırçasını yerse?
Bu pahalı bir köpek şansın varken sahiplen sonra istanbuldan geçen çinli görürse işler değişirBen hergün erkenden kalkan birisiyim,saat beşte felan kalkarım hava aydınlanmaya başladığı zaman yürüyüş yaparım. Fakat bugün evin ön bahçesinde bi köpek buldum tasması vs. yoktu cinsini falan araştırdım ona benzer köpeklere karşılaştım şimdi ben bu köpeği sahipleneyim mi?
Terk edilmiş olabileceğini düşünüyorum bakımsız çünkü ve biraz da kirli.
Ayrıca hayatımda 1 kezcik tek hayvanım oldu oda kediydi hiç köpek beslemedim yani nasıl bakılır hiç bilmiyorum köpek sahibi olan varsa bana yardımcı olur mu ?
Köpek:
O zaman sahiplen onu benceHiç sorun değil beraber dağıtırız ?
Aynen adını da buldum adı fino olacak.O zaman sahiplen onu bence
Ne derdi?Hayır.
Başına dert alma boşuna.
melih abi hiç okumuyon muKöpek olan evde melek olmazmış.
Dinleme onu, sahiplenNe derdi?
Niye atamazniyimbuna bile kalp atmış qwewe
.melih abi hiç okumuyon mu
.Köpek olan evde melek olmazmış.
Affedersiniz..
Mesaj otomatik birleştirildi:
.
Bizede getir kızz.Ben hergün erkenden kalkan birisiyim,saat beşte felan kalkarım hava aydınlanmaya başladığı zaman yürüyüş yaparım. Fakat bugün evin ön bahçesinde bi köpek buldum tasması vs. yoktu cinsini falan araştırdım ona benzer köpeklere karşılaştım şimdi ben bu köpeği sahipleneyim mi?
Terk edilmiş olabileceğini düşünüyorum bakımsız çünkü ve biraz da kirli.
Ayrıca hayatımda 1 kezcik tek hayvanım oldu oda kediydi hiç köpek beslemedim yani nasıl bakılır hiç bilmiyorum köpek sahibi olan varsa bana yardımcı olur mu ?
Köpek:
Zaten gezdiriyoruz evin içinede o şekilde sokuyoruz senin dediğin gibi olsaydı köpek sahipleri hastalıktan kurtulamazdı burda şunu düşünmesi gerekecek bakabilirmiyim bakamazmıyım sorumluluk almak kolay değil sorumluluk alamayacak insan zaten bakmasın..Sahiplenme.
1- Korona var, düşünsene köpek her yerde dolaşıyor. Tüm pisliği patilerinde topluyor ve eve geliyor.
2- Sahiplenmek yerine belediyenin sokaklarda bazı alanları var, kedi ve köpekler için kulubeler koymuşlar. Oraya bırak, onlar düzenli mama falan da koyuyor zaten.