- Reaksiyon puanı
- 344
Ben 1 tane aldim az bisey pahali idi tabi ogrenci icin ama 1 yıldır sorunsuz kullaniyorum 2 de bir 20-30 tl vermektense boyle daha iyi oldu
arkadaşımıza diyecek söz bulamıyorum,ama koleksiyon dediğinde biraz antika olması gerekmez mi?..
parası olan yapar bu hesapBunun ego ile alakası yok. Koleksiyon yapmak tamamen meraka ve zevke dayalı bir şey.
Bir avukat edası sezmiştim de yanılmışım demek, neyse kolay gelsin.
Belki hukuk okuyordur
Her İkiside İşte Biraz Ondan Biraz Bundan Hessabı Saatleri Seviyorum YaKoleksiyon olarak alıyorsan guzel bi koleksiyon kardes yoksa takintilisin
Ne Alaka ? Topu Topu Bir Tane Zevkimiz Var Oda Hastalıkmı Oluyor ? Lütfen Bi Yorum Yaparken Düşünün .(post Kasmak İçin Atılmış Bir Yorum Zaten )Geçmiş olsun.
Samsung'un Gear Tarzı Saati Gibimi Onlarda Şahane Ama Herkesin Zevkleri Ve Renkleri Tartışılmaz Bende Klasik Saatleri Seviyorum Dijital Felan Hikaye Ama Hakikatten O Akıllı Saatler Fevkalade Bende Gerçekten Akıllı Bir Saat Çıktığında Almayı Planlıyorum .Bu tarz saatleri pek sevmiyorum artık.Yeni moda akıllı saatler.Şöyle güzel, kaliteli, işlevsel ve gerçekten akıllı saat çıktığı zaman alıcam inşallah.
Valla Ben Hepsini Mağzalarından Alıyorum Orda Çakma Satmıyolarsa OrjinalNote 2'nin de, S3'ün de kamerası beklediğimden daha kötüymüş. Saatler hoş fakat bu tür markaların çakması fazla olduğu için (ilk gören kişide) orjinal hissi vermemesi kanaatindeyim.
Hiç gece çekmiş gibi durmuyor. :laugh:Valla Ben Hepsini Mağzalarından Alıyorum Orda Çakma Satmıyolarsa Orjinal
Emporio Armani Saatlerini İnternet Üzerinden Aldım Sadece Ama Onlarda Bilindik Siteler Çakma Olduğunu Düşünmüyorum.
3-4 Tane Orjinal Olmayan Saat Var Sadece Orda (Şimdi Bunada Ego Derler ) Onlarıda Bilinçlı Aldım Zaten. Bu Kadar Saat Aldıktan Sonra Hangisinin Kaliteli , Kalitesiz ,Orjinal Veya Çakma Olduğunu Anlayabiliyorsunuz ... Note 2 'nin Gece Çekimi Berbat Hele s3 O dahada Berbat Sabah Çekimleri Güzel Oluyor Ama ...
2.Sayfadaki Fotoğraflar Gece Çekimi (Lamba Açık )Hiç gece çekmiş gibi durmuyor. :laugh:
Saol Böyle Yorumlar Yapın 10 Yorumdan 4'ü Ego Tatmin Ediyor Oluyor Bunlarında Amacı Post Kasmak İnsanın Hevesini Kırıyorlar .Benim 2 tane saatim var onlar bile fazla geliyor.Ne diyelim Allah daha çok versin
Ben Saatlerimi Ve Telefonumu Göstermek İçin Konuyu Açmadım Lütfen Yazdıklarımı Okuyarak Yorum Yapın.tamam saatlerin de güzel telefonunda. Hadi dağılalım