Soru Saat Tercihi

Sharlon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba yaşım 18 kendime bir saat almak için birçok siteyi gezdim ve aşağıdaki seiko saati beğendim bu saat sizce nasıl ve acaba 18 yaşındaki birine göre kabamı olur önerebileceğiniz bu fiyatlarda saat varmı fikirleriniz nedir

SEIKO SSB177P1

Reaksiyon puanı
994
Merhaba zamanında heves edip seikonun bu modelini (Seiko 5 SNZG17J Erkek Kol Saati - Edip Saat Galerisi) almıştım ben de fosforu şık ne büyük ne küçük harika bir saattir.Şuanda annem kullanıyor onu.
Ben akıllı saate geçtim.Huawei watch fit kullanıyorum.Bence o kadar para vermişken kolunda bişi duracaksa akıllısı daha iyi.
Bak mesela çok klasik seviyorsam şöyle bir arayüz kullanabilirim ;
Vgt90Q.jpg

Son düzenleme:

Sharlon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba zamanında heves edip seikonun bu modelini (Seiko 5 SNZG17J Erkek Kol Saati - Edip Saat Galerisi) almıştım ben de fosforu şık ne büyük ne küçük harika bir saattir.Şuanda annem kullanıyor onu.
Ben akıllı saate geçtim.Huawei watch fit kullanıyorum.Bence o kadar para vermişken kolunda bişi duracaksa akıllısı daha iyi.
Bak mesela çok klasik seviyorsam şöyle bir arayüz kullanabilirim ;
Vgt90Q.jpg
Huawei watch gt 3 modelini önerirmisiniz

Sharlon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Reaksiyon puanı
994
Son bir sorum olacak almışken o paraya alabileceğimin en iyisini almak isterim Huawei Watch gt 3 güzel bir modele benziyor. Aynı fiyatta benzer rakip markaların saatlerimi daha iyidir yoksa huawei mi?

(örnek: Samsung Galaxy watch 4)
Ben sadece watch fit modelini kullandım ondan önce de mi band 4 vardı bende.Yani zaten benimkinden her türlü daha güzeldir.
Ben özelliklerine baktım dolu dolu bundan sonrası zaten pildir arayüzdür daha pahalı modellerde bir de malzeme kalitesi kasa kalitesi değişir o da zaten kişisel bişi.
En iyisi incelemeleri izleyip içine sinen hangisi ise onu almak.