Şimdi benim merak ettiğim şu 0 dan TC kimlik nasıl çıkarılıyor?yani ilk defa çıkarılacak ve anne babası olmayanlar nasıl kimlik çıkarabiliyor yani çıkarabilse bile anne ve baba adı ne yazarlar?son olarak kimlik herkes çıkarabiliyor mu acaba
Bulunduğunuz yerdeki nüfus müdürlüğüne müracaat etmeniz gerekiyor.işte TC kimlik no yok onu nasıl alabiliriz burda nüfus cüzdani istiyor onu çıkarmak için napmaliyim
Kaymakamlığa da gidebilirsiniz.işte TC kimlik no yok onu nasıl alabiliriz burda nüfus cüzdani istiyor onu çıkarmak için napmaliyim
Rica ederimTeşekkür ederim
Kimin icin bu kimlikŞimdi benim merak ettiğim şu 0 dan TC kimlik nasıl çıkarılıyor?yani ilk defa çıkarılacak ve anne babası olmayanlar nasıl kimlik çıkarabiliyor yani çıkarabilse bile anne ve baba adı ne yazarlar?son olarak kimlik herkes çıkarabiliyor mu acaba
o bebekleri polis teslim almıyormu. Kimlik çıkaramaz kimse bencesokakta,camii avlusu gibi yerlerde bulunup yetimhaneye gönderilen bebekler için kimlik nasıl çıkartılıyor?merak ettim
ömrü boyunca kimliksiz mi yaşıyor?o bebekleri polis teslim almıyormu. Kimlik çıkaramaz kimse bence
tamam devlet çıkarıyor da.anne baba ismi olarak ne yazılıyor onu merak ettim
bazı forumlarda anne havva, baba adem yazıldığı söyleniyor ama ne derece doğru bilmiyorum
öyle şey olur mu ?bazı kurumlarda anne baba ismi sorulduğunda bilinmiyor cevabı mı veriyorlarBilinmiyor diye yazılıyodur büyük ihtimalle
Büyuk ihtimalle yani olmayan biseyi kafadan uyduracak değillr yaöyle şey olur mu ?bazı kurumlarda anne baba ismi sorulduğunda bilinmiyor cevabı mı veriyorlar
işte tam olarak ne yazıyorlar bende onu merak ettimBüyuk ihtimalle yani olmayan biseyi kafadan uyduracak değillr ya
arastırmak lazimişte tam olarak ne yazıyorlar bende onu merak ettim
merak edilmesi doğalNiye merak edilir böyle birşey