S7 edge P9 Htc10 ???

S7 edge P9 Htc 10 ???

• Kullanılan toplam oy
    26

fatihgts

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Birkere htc 10 ile s7 edge karşılaştırmanız fiyat bakımından saçma htc 10 s7 ile karşılaştırılmalı bence

FK5896

Asistan
Reaksiyon puanı
22
S7 edge daha iyi tabii ama samsungun servisi berbat. Sonra çok pişman olabilir. Ve bence arkadaşına karışma. Ne istiyosa onu alsın. Senin dediğini alır memnun kalmaz bu sefer başının etini yer.

küheylanTR

Doçent
Reaksiyon puanı
1,067
p9 yerine Xiaomi Mi5S koysan daha sert bi kıyaslama olurdu :D neyse Htc 10 güzel bence kaliteli olduğunu hissettirir Samsung daha albenili duruyor belki ama verdiğin para az değil karar senin ama bence Htc 10 :)

darkgamer_gs

Asistan
Reaksiyon puanı
18
HTC 10 kesinlikle daha iyi. Evet Samsung telefonun daha iyi ekranı var ama tasarım oyun performansı yazılım multimedya özellikleri açısından 10 alır.

Tttunahan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
3,014
p9 yerine Xiaomi Mi5S koysan daha sert bi kıyaslama olurdu :D neyse Htc 10 güzel bence kaliteli olduğunu hissettirir Samsung daha albenili duruyor belki ama verdiğin para az değil karar senin ama bence Htc 10 :)
Kendime almıyorum arkadaşıma alacaz ben s7 edge yada htc 10 al dedim o da kafayı p9 a taktı
--- Gönderi Güncellendi ---
HTC 10 kesinlikle daha iyi. Evet Samsung telefonun daha iyi ekranı var ama tasarım oyun performansı yazılım multimedya özellikleri açısından 10 alır.
Tasarım olarak s7 edge de güzel aslinda yazılım olarakta çok iyi exynos 8890 işlemci kullanıyor hTC 10 snapdragon 820 işlemi kullanıyor ikiside kaliteli işlemciler ama tabiki htc 10 daha uzun ömürlü olacaktır Stock Android olduğu için Samsung'un touchwiz i dahada geliştirmesi lazım

tengribizmenemen

Profesör
Reaksiyon puanı
485
Kamera: P9
Ekran-video:s7 edge
Ses ön kamera grafik:HTC 10
Ben olsam HTC 10 ya da s7 edge alırdım.Touchwiz arayüzünü pek beğenmiyorum çünkü bana bir de amoled eklenince o parıl parıl arayüz gözümü ağrıtıyor.Ben birazda sadelik arıyorum aynı zamanda.
HTC 10 ön kamera ve ses açısından en iyileri.Ben sense arayüzünü ve tasarımını beğendiğim için HTC 10 alabilirdim.
P9 arka kamera açısından gerek bokeh,gerek monokrom efektleriyle profesyonele yakın deneyim sunuyor.Diğer konularda biraz daha geri planda.S7 edge ekran ve kamerada iyidir,bana kalırsa kamerada p9'dan geride ama parlak renkler ve çok iyi video Performansı istersen daha iyi.Ekranda zaten tartışılmaz.Amoled ekran siyahları çok iyi veriyor.Tasarımda da çok sağlam olmasa da özellikle siyah rengi Şekil duruyor.
Hoşuna gideni alsın arkadaşın.Şimdiden hayırlı olsun dileklerimizi ilet.

Tttunahan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
3,014
Kamera: P9
Ekran-video:s7 edge
Ses ön kamera grafik:HTC 10
Ben olsam HTC 10 ya da s7 edge alırdım.Touchwiz arayüzünü pek beğenmiyorum çünkü bana bir de amoled eklenince o parıl parıl arayüz gözümü ağrıtıyor.Ben birazda sadelik arıyorum aynı zamanda.
HTC 10 ön kamera ve ses açısından en iyileri.Ben sense arayüzünü ve tasarımını beğendiğim için HTC 10 alabilirdim.
P9 arka kamera açısından gerek bokeh,gerek monokrom efektleriyle profesyonele yakın deneyim sunuyor.Diğer konularda biraz daha geri planda.S7 edge ekran ve kamerada iyidir,bana kalırsa kamerada p9'dan geride ama parlak renkler ve çok iyi video Performansı istersen daha iyi.Ekranda zaten tartışılmaz.Amoled ekran siyahları çok iyi veriyor.Tasarımda da çok sağlam olmasa da özellikle siyah rengi Şekil duruyor.
Hoşuna gideni alsın arkadaşın.Şimdiden hayırlı olsun dileklerimizi ilet.
Sağolasın kararı yine kendisi verecek ama sizinde görüşlerinizi öğrenmek iyi oluyor herkesin kendine göre bi fikri var onu paylaşıyor iyi oluyor :)

Tttunahan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
3,014

tengribizmenemen

Profesör
Reaksiyon puanı
485
Tabi iyiki var:)
San

Sana bi sorum daha olacak iphone 6s plus la s7 edge arasında seçim yapacak olsan hangisini alırdın Android ios farketmez genel olarak düşüncen nedir bu konu altında bunu konuşmak saçma ama fikrini öğrenmek istiyorum
S7 edge tercih ederdim.Batarya konusunda zaten Eşit sayılırlar.Kamera,ekran,suya dayanıklılık ve micro sd için.Performans konusunda zaten aralarında pek fark yok.

Pacificstorm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
HTC 10 kullanıyorum. Performansı kamerası ve batarya süresi oldukça iyi. Ama ekran parlaklığı ve kullanımını sevemedim. Şimdiki aklım olsa S7 alırdım.
Bende s7 edge kullanıyorum. Telefon çok iyi ama kulaklıkla müzik dinlemeyi seven biri olarak s7 edge tam bir hayal kırıklığı. Htc 10 ses konusunda çok iyiymiş

ffgul

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Eşimde Note 5(64 gb lık) var. Kim ne derse desin samsung bu işi biliyor.. Alabilirsen s7 al daha ötesi Note derim..
Touchwieze sallayanlarada takılma adamlar dünyadan bi haber..

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Merhaba arkadaşlar benim arkadaşım telefon alacak ta yaklaşık 1 2 aydır soruyor bana ben s7 edge al diyorum apple dan nefret ediyor htc 10 uda eledik geriye huawei p9 kaldı bana her sorduğunda s7 edge al diyorum bu sefer aklı p9 a gidiyor kararsız yani ne alacağını bilmiyor htc 10 al 3 4 yıl rahat kullanırsın dedim istemedi görüşlerinizi yazında şu çocuğa yardımcı olalım:)
s7 edge derim genel olarak diğerlerinden daha başarılı...

serkaniyikulah

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
3 cihazda hemen hemen aynı. Donanım olarak hiçbiri diğerlerinden aman aman bi değişiklik sunmuyo. Kamera yönlerinden samsung ve huawei bir adım önde. Ses konusunda htc başarılı. Yazılım olarak android işte napacaklar bi samsung un sunduğu özellikler dikkate alınabilir. Tasarıma gelince kilit nokta ortaya çıkıyor. Htc yi kayda bile almıyorum bu konuda. P9 güzel gerçekten çok kaliteli bi hissiyatı var ama o ekran kasa arasındaki siyah çerçevenin büyüklüğü oldum olası beni huaweiden soğutmuştur. S7 Edge e gelince tam bir mühendislik harikası sanat eseri, tartışmam bile.. Netice olarak hemen her konuda hiçbiri diğerinden farklı bir dünya sunmuyor. Tasarım burda ayrıştırıcı kategori, o da kesinlikle S7 edge i aldırır.

Pess0

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yani görüşün nedir ne alalım

Htc 10 mu kullanıyosun yoksa duyduklarınımı söylüyorsun kullanıcı deneyimide önemli çünkü
Yani görüşün nedir ne alalım

Htc 10 mu kullanıyosun yoksa duyduklarınımı söylüyorsun kullanıcı deneyimide önemli çünkü
Bn HTC 10 kullanıyorum şuan 1.5 - 2 ay oldu telefonda hiçbir şekilde kasma yaşamadım oynadığım oyunlarda falan kasma olmuyor kamerası gayet iyi daha iyileride var ama ne gerek var yani bu yeteri kadar iyi. Piline gelirsek bence iyi ben günlük şarj ediyorum daha günde iki kere şah ettiğim olmadı aşırı yogunda oynamıyorum açıkçası beni idare ediyor bazı günler 1.5 2 günü görüyor telefon boştayken şarjda yemiyor yattığını zaman tel ℅1-2 düşüyor yada düşmüyor o konuda Samsun'da yaşadığın arka planda çalışan uygulamar olmuyor zaten htcnin boost+ uygulaması arka planda çalışan uygulamaları kısıtlama imkanından veriyor sorun olmuyor anlican bide oyun oynarsan şarjı daha kısa sürede bitiyor haberin olsun. Onun dışında sesine gelirsek gayet yeterli ve iyi netlik falan olsun müzikte iyi. Başka ne var dersen şarjı hızlı oluyor buda telefonun ısınmasına neden oluyor haliyle telefonu kılıfsz kullanırsan şarj olurken baya baya hissediyon ısıyı fakat bn silikon kılıfla kullanıyorum telefonu şarj olurkende oynasamda rahatsızlık vermiyor. Onun haricinde iyi bı telefon seni yarı yolda koymaz veya pişman olmazsın bn htc10 u 2400 TL ye aldm htcnin resmi sitesinde sattığı elektromenya diye site var ordan aldım şuan pahalanmış herhalde 2600 olmuş bnm aldığımda baya dusmustu. 2500 den fazla verme derm bn ondan fazlasına değmez bence daha iyileride var çünkü haberin olsun. ha bide elin ıslakken parmak izini kullanamazsınız haberin olsun işletemedim bn bı turlu kuru parmakla iyi çalışıyor.
Bn HTC 10 kullanıyorum şuan 1.5 - 2 ay oldu telefonda hiçbir şekilde kasma yaşamadım oynadığım oyunlarda falan kasma olmuyor kamerası gayet iyi daha iyileride var ama ne gerek var yani bu yeteri kadar iyi. Piline gelirsek bence iyi ben günlük şarj ediyorum daha günde iki kere şah ettiğim olmadı aşırı yogunda oynamıyorum açıkçası beni idare ediyor bazı günler 1.5 2 günü görüyor telefon boştayken şarjda yemiyor yattığını zaman tel ℅1-2 düşüyor yada düşmüyor o konuda Samsun'da yaşadığın arka planda çalışan uygulamar olmuyor zaten htcnin boost+ uygulaması arka planda çalışan uygulamaları kısıtlama imkanından veriyor sorun olmuyor anlican bide oyun oynarsan şarjı daha kısa sürede bitiyor haberin olsun. Onun dışında sesine gelirsek gayet yeterli ve iyi netlik falan olsun müzikte iyi. Başka ne var dersen şarjı hızlı oluyor buda telefonun ısınmasına neden oluyor haliyle telefonu kılıfsz kullanırsan şarj olurken baya baya hissediyon ısıyı fakat bn silikon kılıfla kullanıyorum telefonu şarj olurkende oynasamda rahatsızlık vermiyor. Onun haricinde iyi bı telefon seni yarı yolda koymaz veya pişman olmazsın bn htc10 u 2400 TL ye aldm htcnin resmi sitesinde sattığı elektromenya diye site var ordan aldım şuan pahalanmış herhalde 2600 olmuş bnm aldığımda baya dusmustu. 2500 den fazla verme derm bn ondan fazlasına değmez bence daha iyileride var çünkü haberin olsun. ha bide elin ıslakken parmak izini kullanamazsınız haberin olsun işletemedim bn bı turlu kuru parmakla iyi çalışıyor.
Bide kardeş söylemeyi unuttum kulaklığı Felak birşey ben böyle birşey görmedim son seste dinleyemiyorsun hele hele bass performansı müthiş birşey tak kulaklığı seni senden alsn o kadar

tengribizmenemen

Profesör
Reaksiyon puanı
485
3 cihazda hemen hemen aynı. Donanım olarak hiçbiri diğerlerinden aman aman bi değişiklik sunmuyo. Kamera yönlerinden samsung ve huawei bir adım önde. Ses konusunda htc başarılı. Yazılım olarak android işte napacaklar bi samsung un sunduğu özellikler dikkate alınabilir. Tasarıma gelince kilit nokta ortaya çıkıyor. Htc yi kayda bile almıyorum bu konuda. P9 güzel gerçekten çok kaliteli bi hissiyatı var ama o ekran kasa arasındaki siyah çerçevenin büyüklüğü oldum olası beni huaweiden soğutmuştur. S7 Edge e gelince tam bir mühendislik harikası sanat eseri, tartışmam bile.. Netice olarak hemen her konuda hiçbiri diğerinden farklı bir dünya sunmuyor. Tasarım burda ayrıştırıcı kategori, o da kesinlikle S7 edge i aldırır.
Tasarım göreceli,bana kalırsa HTC de çok şık.Arkası özellikle çok hoş duruyor.

nuclearmoonrise

Doçent
Reaksiyon puanı
181
Bataryada şu 3 telefondan en iyisi s7 edge. Bataryası çabuk bittikten sonra telefonun diğer özelliklerinin bir anlamı kalmıyor. Ha onlar için çabuk bitiyor demiyorum ama s7 edge nin bataryası çok daha iyi. şu andan örnek vermem gerekirse. %100de telefonu sarjdan çıkardım. oyun, whatsapp, tarayıcıda surf (chrome) ve şimdi de tapatalk. 1 saat 43 dakika açık kalmış ekran. ekran parlaklığı %40 civarı. Ki evde bu parlaklık çok yeterli. Şarj şu an %80. başka diyecek bi şey yok

nameless44

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Bu zamandan sonra hiç biri alınmaz 2-3 ay sonra yeni modeller çıkacak ve snapdrgon 835 de gözle görülür ciddi fark var. Kesinlikler yenileri beklemek gerek.

nuclearmoonrise

Doçent
Reaksiyon puanı
181
Bu zamandan sonra hiç biri alınmaz 2-3 ay sonra yeni modeller çıkacak ve snapdrgon 835 de gözle görülür ciddi fark var. Kesinlikler yenileri beklemek gerek.
niye alınmıyor. hep en yenilerini mi almak gerekiyor. 3 ü de çok başarılı cihazlar. mesela s7 1 yıl sonra da 2 yıl sonra da alınabilecek bir cihaz bana göre

Apocalypse_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,283
Madem HTC10 elediniz.
P9 ile S7 Edge arasında bayağı bir fark var

ram farklı olarak s7 edge önde
ekran gövde oranı olarak önde
batarya kapasitesi olarak 600 mah s7 edge önde
ayrıca s7 edge amoled ekran