s7 edge, not 7, yada iphone 7/7plus

Ymora

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhaba arkadaşlar. 2/3 yıldır samsung s4 kullanıyorum pek bir şikayetim yok telefondan arada sırada watsaba giriyorum. Şarj sıkıntısıda çekmiyorum az kullanmadığımdan. S4 eski havasını kaybedeli çok olduğu için değiştirmek istiyorum. iphone 7 beklemeyi düşünüyordum fakat forumda biraz konulara bakınca android eski android değil, tarzı yorumlar gördüm. kararsız kaldım. Bu durumu biraz daha açarsanız sevinirim. Telefondan bekletim havasının çabuk sönmemesi. kamera olarak yada çalışma stabilitesi olarak s4 bana yetiyo yani özellikleri benim için 2. planda.

Apocalypse_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,283
Dostum eski android yeni android diye birşey yok.
eskiden 1.5 yıl sonra kasmalar başlardı şimdi ise 2.5 yıl sonra güncelleme biter kasma başlar ben 5 6 sene kullanırım diyorsan Iphone al ama bir sene iki sene kullanıp çöpe atarım dersen Samsung al derim.
ben mesela bir telefonu 5 6 sene kullanırım o yüzden Iphone 7 plusyi bekliyorum ıphone 5 kullanıcısıyım

FoLLow

Doçent
Reaksiyon puanı
309
eskiden 1.5 yıl sonra kasmalar başlardı şimdi ise 2.5 yıl sonra güncelleme biter kasma başlar ben 5 6 sene kullanırım diyorsan Iphone al ama bir sene iki sene kullanıp çöpe atarım dersen Samsung al derim.
ben mesela bir telefonu 5 6 sene kullanırım o yüzden Iphone 7 plusyi bekliyorum ıphone 5 kullanıcısıyım

Note 7 yi alınca 2 sene sonra çöpemi atıyoruz ?

Apocalypse_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,283
Bence Note 7 3 sene rahat kuıllabilecek bir telefon ondan sonra nolur bilemem samsunga güvenmiyorum :)

Bende onu diyorum ya güzel kardeşim 3600 tl veriyorsun telefon 4 5 sene gitmiyor şimdi onun yerine 6S 64 GB alsan seni inanki 7 sene dahi götürür ben Iphone 5 kullanıyorum 2011 den beri ve yılına göre performansı çok çok iyi

stinghardyzz

Profesör
Reaksiyon puanı
747
Note 7 al tasarimi s peni ekran kalitesi goze carpan ozellikler hem cok hizli sarj oluyor ve sarj sikintisi cekmesin

M

Murat Burç

SDN Okuru
Yalnız arkadaş bak çok kesin konuşuyordum hiçbir yeni android telefon daha 2 3 senesini doldurmadı her yerde androidin kötülerin durma note 3 uzun adam gibi kullanan şikayetçi olmayan arkadaşım var

M

Murat Burç

SDN Okuru
Note 7 al keyfine bak hocam bende s4 mini kullanicisiydim bozulunca s7ye geçtim. Note 7 zirvede bir cihaz 3 4 sene götürü seni

M

Murat Burç

SDN Okuru
Note 7 yi alınca 2 sene sonra çöpemi atıyoruz ?
Hocam sallıyorlar ya adam s6 1 senesini doldurmuş mesela 1 sene sonra kasacak diyor bu kadar kesin sanki haşa Allah geleceği görüyor ise bak sen rahat rahat 4 sene kullanırsın note 7 yi şimdiden hayırlı olsun

Ymora

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
hocam benim için önemli olan daha çok, 6ay/1/2 yıl sonra iphone7 ile not7 yi karşılaştırınca hangisinin daha havalı duracağı. zaten telefonu kastırıcak bir şey yapıycam kassada güler geçerim önemli değil.

M

Murat Burç

SDN Okuru
hocam benim için önemli olan daha çok, 6ay/1/2 yıl sonra iphone7 ile not7 yi karşılaştırınca hangisinin daha havalı duracağı. zaten telefonu kastırıcak bir şey yapıycam kassada güler geçerim önemli değil.
Tasarım göreceli olmakla birlikte bana göre note 7 şuan sızıntı 7lerden daha iyi ama millet elma hastası olacağı için o faktörü değerlendirmek de gerekli ama s Pen i çıkarıp yazı yazmak resim çizmek ayrı bir hava ayrıca gözün ile kilidi açmak ben note 7 almanı tavsiye ederim

MuhammedSC

Profesör
Reaksiyon puanı
484
Bende Mayıs'ta S4'ten S7 Edge'e geçtim. Hocam çok memnunum bende sizin gibi aşırı kullanan birisi değilim. Tek el için s7 edge daha iyi note 7 ye nazaran. iPhone'ların parasını hakettiğini düşünmüyorum zaten.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Bende Mayıs'ta S4'ten S7 Edge'e geçtim. Hocam çok memnunum bende sizin gibi aşırı kullanan birisi değilim. Tek el için s7 edge daha iyi note 7 ye nazaran. iPhone'ların parasını hakettiğini düşünmüyorum zaten.
Tek el için note 7 daha iyi Daha oturaklı bir tasarımı var

M

Murat Burç

SDN Okuru
S7 Edge az da olsa daha ufak. Benim elime daha iyi oturuyor. Hoş Note 7'yi denemedim ama. S serisi daha bana uygun geliyor. Note biraz büyük kaçıyor bana. S7 Edge'in boyutu ideal.
S7 Edgenin kıvrımları arkaya doğru iyice uzandığı için sıkıntı olabiliyor note 7de edge ekran iyi ayarlanmış

MuhammedSC

Profesör
Reaksiyon puanı
484
S7 Edgenin kıvrımları arkaya doğru iyice uzandığı için sıkıntı olabiliyor note 7de edge ekran iyi ayarlanmış
Kişiden kişiye değişir hocam. Benim elime tam oturuyor. Masadan alırken,elimde tutarak yürürken,tek elle kullanımda hepsini rahatlıkla yapabiliyorum.