S7 Edge mi - G5 mi?

neverseemecry

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Tüm cevaplar için teşekkürler S7 Edge aldım şu an memnunum tabi yeni daha sıkıntısını görmedim tüm fikirler için tekrardan teşekkürler :)

M

Murat Burç

SDN Okuru
İyi telefon ikiside.Biraz garip de ola bilir ama ben LG seçerdim.
Sebep:LG ve Samsung-un geçmişleri.2013 yılı iki firmanın amiral gemileri Galaxy S4 ve Lg G2.Yıllar geçdi elime aldığım iki telefonda da arayüz stabilliğinin LG G2-de var olduğunu + S4-ün neredeyse Touchwiz-in Ram kullanımı yüzünden dile geldiğini fark ettim.Sırf Samsung-un bu kötü arayüz imajı yüzünden katiyyen güvenemiyorum uzun kullanım konusunda Samsunga.(S4 iyiydi 2 gb ramla geliyorud,arkadaş evde bi Galaxy S3 var arayüz yüzünden takılmalar çok oluyor telefonu bildiyin küfür manyağı yaptım.Amerikalilarin da dediyi gibi Touchwiz=crap )
P.s.Bana kalsa ikisini de ele gitsin.Uzun kullanım için 3 Android cihazın ismi geçe bilir.Nexus,HTC,Sony...Gerisi bir çöp değil)
eski samsungla yeni samsungu karıştırma adam s7 edge ile g5 diyor

Tarayıcı666

Asistan
Reaksiyon puanı
21
eski samsungla yeni samsungu karıştırma adam s7 edge ile g5ibi diyor
(Dikkat edersen ilk yazdığım cümlede artık G5 demiştim)
Bunu kimse doğal olarak önceden göremez de ben yine de Touchwiz-in Ram kullanımının belirli bir süreden sonra problemler yaşatacağından şübheliyim.Doğru eskisi kadar kötü değil ama asıl soru yeteri kadar düzeltildi mi?Sony Xperia Z kullanan arkadaşım var telefon yanlış hatırlamıyorsan 2013-de çıkmıştı,hala canavar gibi.Neden,çünki ram kullanımı iyi.Bakalım Galaxy S6 eğer Note 7 çıktıktan 3-4 ay sonra da kasma şikayetleri gelmezse demek ki,normal kullanımda artık sorun çıkarmaz Samsung.

Fbiugur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
Sana tavsiyem bekle note 7 al pisman olmazsin hemen hemen ayni parayi verirsin ucak geliyor :)

tengribizmenemen

Profesör
Reaksiyon puanı
485
S7 edge çok havalı duruyor ve G5 gerek batarya,gerek kasa açısından çok. Zayıf bir cihaz.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Şuanda 2 bin bandın da lg g5 bulabiliyorsun s7 edge fiyat farkı fazla fiyat farkını vermeye değer buluyorsan bütçeni zorlamıyorsan s7 edge al ama bütçemi zorlar diyorsan da tasarım bence ikiside gayet şık telefonlar sırf batarya için 1 bin tl ekstra verilirmi dişün sonuşta g5 de usb-c var hızlı şarj yarım saat bi çay içerken %50 şarj eder çıkarsın
s7 edge daha hızlı doluyor