Hayır denk falan değiller.Aslinda özelliklerine bakacak olursak nerdeyse birbirine denk telefonlar ama arasinda tam 1000 tl var s7 edge almaya değer mi?
Uzun yıllar (minimum2 yıl) kullanmayı düşünüyorsan Note5, s6 edge+ biraz üzer, üzmekten ziyade tatmin etmeyebilir. Bu saydığımız cihazların desteklerı kesildi kesilecek duruma geldi.Şu an note 5 gercekten cok iyi durumda ve rahatlikla satin alinabilir ayni zamanda s6 edge+ plus onunla ayni ozelliklere sahip s6 edge+ alsam pisman olurmuyum
İdare eder orası kesin ama S7 edge yanında şansı yokAslinda sadece android 7 nougat guncellemesi alsa 3 yil idare eder
S7 Edge al geç cihaz zaten Android 7.0 ile canavar olacak. 4 sene rahat giderHaklisiniz s7 edge le ayni olsa bi ust modeli olarak cikmazdi. Ama ben 17 yasindayim bi 4 yil kullansam yeter. Elimde grand neo plus var ve 2yildir kullaniorum herhangi bi aksilik yasamadim. Ve telefonun android surumu 4.4.4
Önemli değil.Eyvallah saolun
S7 edge çok daha iyi akıllı telefonTelefon almak icin uzun zamandır arastirma yapiyorum ve iki telefon arasinda kaldim birisi samsung galaxy s6 edge+ digeri s7 edge. Fikirlerinizi bekliorum.
--- Gönderi Güncellendi ---aman diyim arkadaşlar s7 edge almayın da ne alırsanız alın ben aldım aldığım güne lanet ediyorum anlatayım;
cihazı 28 eylül 2016 da aldım yaklaşık bir hafta sonra cihazı sert bir yere çarptım metal çerçevenin sağ üst tarafında küçük bir boya çiziği oluştu
05 aralıkta eklediğim resimlerdede göründüğü gibi ekranda siyah yatay çizgiler oluştu bunun üzerine servise götürdüm cihazı açıkçası o çizik yüzünden cihazı garanti dışı bırakacakları hiç aklıma gelmezdi ama oldu ekrandaki o siyah şeritlerin o çizik yüzünden oluştuğunu söylediler düşünün 3000 tl ye telefon alıyorsunuz ve bir çizik o telefonu bu hale getiriyor ve bunu size cihazınızın servisi söylüyor yani biz bukadar kıytırık cihaz yaparız diyor mağdur olmayın diye söylüyorum Ekli dosyayı görüntüle 14435 Ekli dosyayı görüntüle 14436 Ekli dosyayı görüntüle 14435 Ekli dosyayı görüntüle 14436
tabi ki s7 edge...Telefon almak icin uzun zamandır arastirma yapiyorum ve iki telefon arasinda kaldim birisi samsung galaxy s6 edge+ digeri s7 edge. Fikirlerinizi bekliorum.
Rica ederiz ne demek[emoji5]Eyvallah saolun