HüseyinBey
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 5
S7 edge Alamı öneririm
eski samsungla yeni samsungu karıştırma adam s7 edge ile g5 diyorİyi telefon ikiside.Biraz garip de ola bilir ama ben LG seçerdim.
Sebep:LG ve Samsung-un geçmişleri.2013 yılı iki firmanın amiral gemileri Galaxy S4 ve Lg G2.Yıllar geçdi elime aldığım iki telefonda da arayüz stabilliğinin LG G2-de var olduğunu + S4-ün neredeyse Touchwiz-in Ram kullanımı yüzünden dile geldiğini fark ettim.Sırf Samsung-un bu kötü arayüz imajı yüzünden katiyyen güvenemiyorum uzun kullanım konusunda Samsunga.(S4 iyiydi 2 gb ramla geliyorud,arkadaş evde bi Galaxy S3 var arayüz yüzünden takılmalar çok oluyor telefonu bildiyin küfür manyağı yaptım.Amerikalilarin da dediyi gibi Touchwiz=crap )
P.s.Bana kalsa ikisini de ele gitsin.Uzun kullanım için 3 Android cihazın ismi geçe bilir.Nexus,HTC,Sony...Gerisi bir çöp değil)
(Dikkat edersen ilk yazdığım cümlede artık G5 demiştim)eski samsungla yeni samsungu karıştırma adam s7 edge ile g5ibi diyor
s7 edge daha hızlı doluyorŞuanda 2 bin bandın da lg g5 bulabiliyorsun s7 edge fiyat farkı fazla fiyat farkını vermeye değer buluyorsan bütçeni zorlamıyorsan s7 edge al ama bütçemi zorlar diyorsan da tasarım bence ikiside gayet şık telefonlar sırf batarya için 1 bin tl ekstra verilirmi dişün sonuşta g5 de usb-c var hızlı şarj yarım saat bi çay içerken %50 şarj eder çıkarsın
s7 edge daha hızlı doluyor