S7 edge hangi renk tavsiye edersiniz (Anket)

S7 edge hangi renk?

• silver

Kullanılan: 4 13.3%
  • Gold

Kullanılan: 4 13.3%
  • Siyah

Kullanılan: 22 73.3%

• Kullanılan toplam oy
    30

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
Arkadaşlar s7 edge almayı düşünüyorum hangi renk tavsiye edersiniz?daha önce aynı konuyu açmıştım fakat anket eklemiş unutmuşum :)
hepsiburada sitesinde gold renk uygun olduğu için bunu almaya karar vermiştim.ama n11 sitesinde daha uygun ve renkleri aynı fiyat olduğu için oradan almaya karar verdim

Samsung Galaxy S7 Edge 2 Yıl Samsung Türkiye Garantili - n11.com

n11 den 2-3 defa alışverişim oldu sıkıntı pek yaşamadım .mağazanın puanı iyi.olumsuz yorum yazanlarda yok değil.özellıkle paketleme konusunda

işbankası maksimum karta da başvurmayı düşünüyorum.eğer onaylanırsa 75 tl de puan kazanırım.en azından yıllık kart aidat ücretini çıkarmış olurum :) hepsiburada da 50 tl cardfinans puanı var.fakat cardfinans kart maksımum karttan daha iyi .kartlarda da kararsız kaldım :D

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,554
Giyimde iç hariç artık herşeyde siyah tercih ediyorum edeceğim de ve bu s7 modellerinde siyahı özellikle daha çok beğeniyorum ve öneriyorum bu konudaki fikrim değişmez.
Gold renginden de bir o kadar nefret ediyorum.

MuhammedSC

Profesör
Reaksiyon puanı
484
Gold rengi birazdaha bayanlara hitab ediyor gibi geliyor bana. Hangisini elinde tutarken daha memnun olursun senin düşünmen lazım. Bana göre altın,siyah,gri hepsi güzel :D Hangisini alırsan al pişman olmazsın. Keşke şunu alsaydım demezsin. 3'ünüde seçemediğim için oy kullanamıyorum. Genelde kapla falan kullanıcam diyosun eğer renkli kap kullanırsan Siyah renk mantıklı olacaktır. Ama ben şeffaf kap kullanıcam dersen renk farketmez.

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
S7 serisinde siyah renk harika duruyor. Bence siyah alın.

Mateist

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
238
Siyah renk efsane...

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
Gold rengi birazdaha bayanlara hitab ediyor gibi geliyor bana. Hangisini elinde tutarken daha memnun olursun senin düşünmen lazım. Bana göre altın,siyah,gri hepsi güzel :D Hangisini alırsan al pişman olmazsın. Keşke şunu alsaydım demezsin. 3'ünüde seçemediğim için oy kullanamıyorum. Genelde kapla falan kullanıcam diyosun eğer renkli kap kullanırsan Siyah renk mantıklı olacaktır. Ama ben şeffaf kap kullanıcam dersen renk farketmez.
aynen şeffaf kullanacağım.ince olmalı,telefon kullanımıma engel olmamalı.bu kılıflar hem ekranı hem telefonun kasasını da koruyor mu yoksa ayrı ayrı mı satılıyor.gerçi bunda da hangisini alacağımı bilmıyorum :D

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
Bu siyah rengin nesini seviyorsunuz ya .benim hiçbir kıyafetim siyah değildir :9 sadece çantam siyah onu da mecburen almıştım değiştirmeyi düşünüyorum :)
gold renk bazı telefonlarda daha koyu ama bunda açık gold.koyu olsa daha güzel olurdu

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,554
Bu siyah rengin nesini seviyorsunuz ya .benim hiçbir kıyafetim siyah değildir :9 sadece çantam siyah onu da mecburen almıştım değiştirmeyi düşünüyorum :)
gold renk bazı telefonlarda daha koyu ama bunda açık gold.koyu olsa daha güzel olurdu
Siyah bana yakışan tek renk zaten tip yok boy yok kilo yok vs vs sayda say bitmez.Beni komple yansıtıyor aslında siyah içimde kara zaten uyumlu oluyor.

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
Siyah bana yakışan tek renk zaten tip yok boy yok kilo yok vs vs sayda say bitmez.Beni komple yansıtıyor aslında siyah içimde kara zaten uyumlu oluyor.

bu gold rengi hakikaten neden ucuz.tam n11 de en uygunu nu bulmuşken şimdi yine hepsibura da yine gold rengi daha ucuz.ama bu sefer satıcı hepsiburada değil.ya bir türlü sipariş veremedim :D acaba burdakini alsam sıkıntı yaşarmıyım.mağaza hakkında birşey de yazmıyor

Samsung Galaxy S7 Edge (Samsung Türkiye Garantili) Fiyatı

MuhammedSC

Profesör
Reaksiyon puanı
484
Böyle bir kılıfa bukadar para vermek mantıklımı sizce ? Bence mantıksız. Aliexpress'ten 1 dolara aynısını aldım. Nekadar fark eder bilmiyorum ama görüntü vs %98 aynı. Hatta benim aldığım birazdaha ince sanırım.

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
siyah ve gümüş rengini tercih ederim.

Reaksiyon puanı
10,327
Kesinlikle siyah. Daha evvel hep beyaz kullanmıştım, bu defa mutlaka siyah alacağım inşaallah. ikinci tercihim gümüş.

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
1 kişi gold 1 kişi silver ,11 kişi siyah önermiş.
gold almaktan vazgeçtim.gümüş yada siyah alacağım.

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,554
1 kişi gold 1 kişi silver ,11 kişi siyah önermiş.
gold almaktan vazgeçtim.gümüş yada siyah alacağım.
Bak normalde samsungta siyah güzel durmazdı ama cam olunca bide çok güzel bir siyah tonu olunca insanlar bu yüzden bu kadar beğendiler.Silverde güzel oda baya gösterişli hangisini alırsan al pişman olmazsın.

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
Eğer çizik belli etmesin dersen silver. Yok çizmem dersen siyah...
kılıf almayı düşünüyorum ama belki almayabilirim de .siyahta çizikler belli mi oluyor?
hepsiburada aynı model ürünün renginden dolayı fazla ücret ödemek bana saçma geliyor.bu yüzden aklım karışık.gold da parmak izleri kalıyormuş.diğer renklerde de aynı mı?

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
Bak normalde samsungta siyah güzel durmazdı ama cam olunca bide çok güzel bir siyah tonu olunca insanlar bu yüzden bu kadar beğendiler.Silverde güzel oda baya gösterişli hangisini alırsan al pişman olmazsın.
silver ile gold birbirine yakın renkler.bazı telefon markalarında gold renk biraz daha koyu oluyor.bunda açık gold

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
kılıf almayı düşünüyorum ama belki almayabilirim de .siyahta çizikler belli mi oluyor?
hepsiburada aynı model ürünün renginden dolayı fazla ücret ödemek bana saçma geliyor.bu yüzden aklım karışık.gold da parmak izleri kalıyormuş.diğer renklerde de aynı mı?
Siyah arada bir parmak izi bırakır. Göbeğe silersin sıkıntı çıkmaz:D
Yok ta eğer çok büyük çizik olursa silver kamufle ediyor.

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,554
Siyahta çizik görünür bu yüzden beyaz alanlar var hepsinde parmak izi olur sonuçta cam ama silver daha az gösterir parmak izini siyahtan orası kesin.

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,554
bu renkle alakalı durum mı?eğer öyleyse silver de açık renk olduğu için aynısı oluyordur
Sen zaten s7 değil s7 edge alacaksın dolayısıyla kılıf takacaksın mecburen son sdn cevaplıyor canlı yayını izledin mi bilmiyorum ama tolgada kullanıyor cihazı tutmada sıkıntı oluyor dedi oda bu sorunu kılıfla halletmiş siyah yada silver fark etmez o yüzden.