S7 edge hala alınabilir mi ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan inann
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

DKN NZY

Rektör
Reaksiyon puanı
10,183
Alırsam 3750 tlye internetten iphone 8 alırım apple tarafında. Ancak o fiyata note 8 de var. Apple tarafına pek girmek istemiyorum. İthalatçı garantili olacağı için note fe op5t falan almam. Teşekkürler önerileriniz için.
3750 lere çıkabiliyorsanız direkt mate 10 pro

Yılmaz İpek

Asistan
Reaksiyon puanı
24
Alırsam 3750 tlye internetten iphone 8 alırım apple tarafında. Ancak o fiyata note 8 de var. Apple tarafına pek girmek istemiyorum. İthalatçı garantili olacağı için note fe op5t falan almam. Teşekkürler önerileriniz için.
bu arada bende ailemin sözüyle 2 hafta sonra telefon alıcam 2 aydır araştırıyorum tasarım kamera donanım açısından hepsi iyi olsun istiyorum araştırdım sd 660 sahip tasarımı hoş zeis kameralı nokia 7 plus var fakat sd 835 5.5 inc nokia 8 var bunlar 2200 2000 bandında fakat büyük olmasını istiyorsan bende seningibi en azından op5t ve mi6 güven vermedi mi 6x kamerası iyi özellikler gözüküyor biraz daha beklersen nokia 7 plus türkiye fiyatı ve xiaomi 6x türkiye fiyatı belli olsun en azından 1 hafta beklemeni tavsiye ederim

inann

Profesör
Reaksiyon puanı
953
mate 10 pro hakkında hiç bilgim yok nerdeyse sadece mate 10 liteye bakmıştım. ona da bakarım şimdi teşekkürler.

---- Mesajlar birleştirildi ----

bu arada bende ailemin sözüyle 2 hafta sonra telefon alıcam 2 aydır araştırıyorum tasarım kamera donanım açısından hepsi iyi olsun istiyorum araştırdım sd 660 sahip tasarımı hoş zeis kameralı nokia 7 plus var fakat sd 835 5.5 inc nokia 8 var bunlar 2200 2000 bandında fakat büyük olmasını istiyorsan bende seningibi en azından op5t ve mi6 güven vermedi mi 6x kamerası iyi özellikler gözüküyor biraz daha beklersen nokia 7 plus türkiye fiyatı ve xiaomi 6x türkiye fiyatı belli olsun en azından 1 hafta beklemeni tavsiye ederim
zaten haziranda alıcam lgs sınavına girip bir liseye yerleştikten sonra.

mate 10 proya baktım ama yapay zeka ne kadar kullanılabilir yani en azından ben ne kadar kullanırım bilmiyorum. fotoyu da pek çekmiyorum özel günlerde selfie falan.

Son düzenleme:

Akif52

Profesör
Reaksiyon puanı
110
Huawei'in falan şu yeni çıkan modellerine bakıcan artık s7 bence alınmaz bitti yani arkadaşta var o pembe çizgi sinir bozucu. Şu kafandaki ithalatçı şüphesini de yavaş yavaş kırman lazım öteki türlü 3500-4000'den aşağı veremezsin yada markaların 1000-1500 tl arası ara modellerine yönelirsin

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
note 5 hala güncelleme aldığı söylenıyor.bu neden 2 sene sonra daha almıyor?

inann

Profesör
Reaksiyon puanı
953
Huawei'in falan şu yeni çıkan modellerine bakıcan artık s7 bence alınmaz bitti yani arkadaşta var o pembe çizgi sinir bozucu. Şu kafandaki ithalatçı şüphesini de yavaş yavaş kırman lazım öteki türlü 3500-4000'den aşağı veremezsin yada markaların 1000-1500 tl arası ara modellerine yönelirsin
O ithalatçı şüphesini asla kırmam çünkü adamlar telefona bir şey olduğunda garantinin yapması gereken yerde yapmıyor.

note 5 hala güncelleme aldığı söylenıyor.bu neden 2 sene sonra daha almıyor?
Ben note 5 8.0 almadı diye biliyorum ama

Son düzenleme:

Ncakar

Asistan
Reaksiyon puanı
60
s7 edge hala güzel bir cihaz ancak ona vereceğin fiyatla çok daha güncel donanımlı cihazlar da alabilirsin

Ncakar

Asistan
Reaksiyon puanı
60
Huawei p10 ve p10plusta bakabilirsiniz

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
Mate 10 Lite daha iyi bir seçenek olmaz mı acaba?

inann

Profesör
Reaksiyon puanı
953
Mate 10 Lite daha iyi bir seçenek olmaz mı acaba?
Bütçeyi 3500 e kadar çekebilirim hakkı abi o bütçeye ne önerebilirsin ? Mate 10 pro pek ilgimi çekmedi ama internette note 8 ithalatçı garantili veya iphone 8 ler var o fiyata.

inann

Profesör
Reaksiyon puanı
953
Abi insanlardaki samsung, ve iPhone algısını kırmak imkansız gibi.
Aklımda herhangi bir marka algısı yok hatta bunu gayet iyi kırmış birisiyim, anneme xiaomi redmi note 4 (kvkli) aldık. Kuzenime de mi6 önerdim aldı o da. Zaten mate 10 lite almayı düşünüyordum ama sonradan kendim de para koyayım diye düşünüp bütçeyi 3500 e çektim. Mate 10 pro gerçekten nedense hiç ilgimi çekmedi. Xiaomi ve onepluslar ithalatçı garantili olmasa büyük ihtimal zaten tercihim op5t olurdu.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Abi insanlardaki samsung, ve iPhone algısını kırmak imkansız gibi.
Sd820 ayarindaki Exynos 8890 vs sd625 ayarında kirin659 hadi çıkın işin içinden birisi Huawei P10 ailesinden daha iyi video çeken hatta Mate 10 Proya video olarak kafa tutan eski bir amiral gemisi düşük ışık tarafıyla P10 ailesini duman eden S7 Edge diğer tarafta Huawei'nin fiyatı şişirilmiş orta segment bir cihazı.
Bunun Samsung ve Apple tarafı ile bir ilgisi yok birisi eski de olsa Amiral gemisi öbürü fiyatı şişirilmiş orta segment
Huawei'nin tüm orta segment cihazları pahalı bugün P20 Lite fiyatına XZ Premium daha ucuza XZ1 ve Nokia 8 bulunuyor. XZP ve XZ1'in yetenekleri ortada Mate 10 ve Mate 10 Pro'dan daha iyi video stabilizasyonu sunan gündüz daha iyi video çeken cihazlardan bahsediyoruz. Nokia 8 ise 2100 TLlik fiyatı ve 835 ile öne çıkıyor. Bunlar bu fiyattayken bu fiyata satılan ve Snapdragon 820 altında bir güç sunan tüm cihazlar çöptür bu kadar açık ve net.
Tekrar ekleme yapmak istiyorum bakın mübalağa yoktur. Dümdüz çöptür çöpe atılmayı hak eden çöp parçalarıdır.
Herşey işlemci mi diyenler o zaman alın bir tane Redmi 5 Plus üstüne 1300 falan kalacak 500-600 katın P20 Liteden kat kat daha iyi fotoğraf performansı elde edersiniz Lenovo P2 alın hatta 1700e 820li Moto Z var ZTE Axon 7 var hatta Xperia XZ var. Herşey işlemci mi konusu bir kenara su değişmez bir gerçektir. Firmalar asla ve asla düşük işlemci koydukları cihazlara rekabetçi kamera rekabetçi ekran tarzı şey koymazlar. Eski bir amiral gemisinin kamerası ile bugünün orta segment cihazı genel toplamda asla rekabet edemez.

Son düzenleyen moderatör:

DKN NZY

Rektör
Reaksiyon puanı
10,183
Aklımda herhangi bir marka algısı yok hatta bunu gayet iyi kırmış birisiyim, anneme xiaomi redmi note 4 (kvkli) aldık. Kuzenime de mi6 önerdim aldı o da. Zaten mate 10 lite almayı düşünüyordum ama sonradan kendim de para koyayım diye düşünüp bütçeyi 3500 e çektim. Mate 10 pro gerçekten nedense hiç ilgimi çekmedi. Xiaomi ve onepluslar ithalatçı garantili olmasa büyük ihtimal zaten tercihim op5t olurdu.
Ozaman ithlat note 8 alacaksın güveniyorsan