colognebar10
Doçent
- Katılım
- 18 Mart 2018
- Mesajlar
- 824
- Reaksiyon puanı
- 417
- Puanları
- 63
Mate 10 pro al bence
3750 lere çıkabiliyorsanız direkt mate 10 proAlırsam 3750 tlye internetten iphone 8 alırım apple tarafında. Ancak o fiyata note 8 de var. Apple tarafına pek girmek istemiyorum. İthalatçı garantili olacağı için note fe op5t falan almam. Teşekkürler önerileriniz için.
bu arada bende ailemin sözüyle 2 hafta sonra telefon alıcam 2 aydır araştırıyorum tasarım kamera donanım açısından hepsi iyi olsun istiyorum araştırdım sd 660 sahip tasarımı hoş zeis kameralı nokia 7 plus var fakat sd 835 5.5 inc nokia 8 var bunlar 2200 2000 bandında fakat büyük olmasını istiyorsan bende seningibi en azından op5t ve mi6 güven vermedi mi 6x kamerası iyi özellikler gözüküyor biraz daha beklersen nokia 7 plus türkiye fiyatı ve xiaomi 6x türkiye fiyatı belli olsun en azından 1 hafta beklemeni tavsiye ederimAlırsam 3750 tlye internetten iphone 8 alırım apple tarafında. Ancak o fiyata note 8 de var. Apple tarafına pek girmek istemiyorum. İthalatçı garantili olacağı için note fe op5t falan almam. Teşekkürler önerileriniz için.
OnePlus 5T?![]()
zaten haziranda alıcam lgs sınavına girip bir liseye yerleştikten sonra.bu arada bende ailemin sözüyle 2 hafta sonra telefon alıcam 2 aydır araştırıyorum tasarım kamera donanım açısından hepsi iyi olsun istiyorum araştırdım sd 660 sahip tasarımı hoş zeis kameralı nokia 7 plus var fakat sd 835 5.5 inc nokia 8 var bunlar 2200 2000 bandında fakat büyük olmasını istiyorsan bende seningibi en azından op5t ve mi6 güven vermedi mi 6x kamerası iyi özellikler gözüküyor biraz daha beklersen nokia 7 plus türkiye fiyatı ve xiaomi 6x türkiye fiyatı belli olsun en azından 1 hafta beklemeni tavsiye ederim
O ithalatçı şüphesini asla kırmam çünkü adamlar telefona bir şey olduğunda garantinin yapması gereken yerde yapmıyor.Huawei'in falan şu yeni çıkan modellerine bakıcan artık s7 bence alınmaz bitti yani arkadaşta var o pembe çizgi sinir bozucu. Şu kafandaki ithalatçı şüphesini de yavaş yavaş kırman lazım öteki türlü 3500-4000'den aşağı veremezsin yada markaların 1000-1500 tl arası ara modellerine yönelirsin
Ben note 5 8.0 almadı diye biliyorum amanote 5 hala güncelleme aldığı söylenıyor.bu neden 2 sene sonra daha almıyor?
j5 pro nun bile şu zamanda çoğu telefondan iyi kamerası var kamera istiyorsan 1.7 diyafram açıklığına sahip bakabilirsinsamsunları kamerası çok iyi hocam s7,s8
Bütçeyi 3500 e kadar çekebilirim hakkı abi o bütçeye ne önerebilirsin ? Mate 10 pro pek ilgimi çekmedi ama internette note 8 ithalatçı garantili veya iphone 8 ler var o fiyata.Mate 10 Lite daha iyi bir seçenek olmaz mı acaba?
Mate 10 Lite daha iyi bir seçenek olmaz mı acaba?
Aklımda herhangi bir marka algısı yok hatta bunu gayet iyi kırmış birisiyim, anneme xiaomi redmi note 4 (kvkli) aldık. Kuzenime de mi6 önerdim aldı o da. Zaten mate 10 lite almayı düşünüyordum ama sonradan kendim de para koyayım diye düşünüp bütçeyi 3500 e çektim. Mate 10 pro gerçekten nedense hiç ilgimi çekmedi. Xiaomi ve onepluslar ithalatçı garantili olmasa büyük ihtimal zaten tercihim op5t olurdu.Abi insanlardaki samsung, ve iPhone algısını kırmak imkansız gibi.
Sd820 ayarindaki Exynos 8890 vs sd625 ayarında kirin659 hadi çıkın işin içinden birisi Huawei P10 ailesinden daha iyi video çeken hatta Mate 10 Proya video olarak kafa tutan eski bir amiral gemisi düşük ışık tarafıyla P10 ailesini duman eden S7 Edge diğer tarafta Huawei'nin fiyatı şişirilmiş orta segment bir cihazı.Abi insanlardaki samsung, ve iPhone algısını kırmak imkansız gibi.
Ozaman ithlat note 8 alacaksın güveniyorsanAklımda herhangi bir marka algısı yok hatta bunu gayet iyi kırmış birisiyim, anneme xiaomi redmi note 4 (kvkli) aldık. Kuzenime de mi6 önerdim aldı o da. Zaten mate 10 lite almayı düşünüyordum ama sonradan kendim de para koyayım diye düşünüp bütçeyi 3500 e çektim. Mate 10 pro gerçekten nedense hiç ilgimi çekmedi. Xiaomi ve onepluslar ithalatçı garantili olmasa büyük ihtimal zaten tercihim op5t olurdu.