S4 Rusya Rom 5.0 Güncellemesi

emrekser

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar sammobilenin sitesine giriyorum aratıyorum güncellemeyi S4 için ama hala daha 4.4.2 güncellemesi çıkıyor arama sonucunda ben anlayamadım güncelleme geldi mi gelmedi mi Rusya ya ?

Ve Bir de yedek almam gerekir mi dosyalarımı, resimlerimi , müziklerimi falan ?

Birde garanti kapsamına çıkarır mı bu rom olayı orijinal olacağı için çıkmıyor diyorlar doğru mu ?

Birde şimdi rusya romunu yükleyeceğim ya telefonun dilinde herhangi bir sorunun oluyor mu yoksa ben onu tekrar türkçeye mi çeviricem ?

Son bir sorum daha olacak peki ben telefonumu bir kaç gün sonra garantiye vericem kulaklığım bozulduğu için vermeden önce sammobile sitesinden tekrar orijinal Türkiye romu kurup garantiye versem bir sorun olur mu ?

Birisi510

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Kardeş yedek almazsan bütün verilerin kaybolur. Yedek almalısın. 5.0 Güncellemesi daha resmi olarak Türkiye'ye gelmediği için garanti dışı kalacaktır.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Arkadaşlar sammobilenin sitesine giriyorum aratıyorum güncellemeyi S4 için ama hala daha 4.4.2 güncellemesi çıkıyor arama sonucunda ben anlayamadım güncelleme geldi mi gelmedi mi Rusya ya ?

Birde garanti kapsamına çıkarır mı bu rom olayı orijinal olacağı için çıkmıyor diyorlar doğru mu ?

Birde şimdi rusya romunu yükleyeceğim ya telefonun dilinde herhangi bir sorunun oluyor mu yoksa ben onu tekrar türkçeye mi çeviricem ?

Son bir sorum daha olacak peki ben telefonumu bir kaç gün sonra garantiye vericem kulaklığım bozulduğu için vermeden önce sammobile sitesinden tekrar orijinal Türkiye romu kurup garantiye versem bir sorun olur mu ?
Türkiye romuna geri dönüş varsa yapabilirsin. O da galiba şu anlık yoktur.

emrekser

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
nasıl ya şu şekilde yapıcam işte geri aynı şekilde sammobileden orijinal Türkiye romunu indirip tekrar yüklicem böyle olmuyor mu ?

emrekser

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
arkadaşlar bana yardımcı olabilecek kimse yok mu ?

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Daha gelmedi. Note 3 e geldi. S4 için gelecek haberi geldi.

emrekser

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
gelmez olur mu ya rusya romuna geldi hatta tolga abi nasıl kurulucağını anlatmış gene görmedin sanırım. Ama benim diğer sorularımda var özellikle dil ile alakalı ona bi baksan kardeşim bi cevap versen biliyosan

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708

kardeşim sammobilden rusay 4.4.2 romu kurcaksın sonra telden güncellemelere bakcaksın 5.0 gelmiş olcak indirip kurcaksın türkçe dil mevcut merak etme garantiye orjinal samsungun yayınladıgı rom oldugu için çıkmaz...

emrekser

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
ya şimdi yükledim o 4.4.2 romunu ama ayarlardan yazılım güncelleştirmesine girdim gelmemiş 5.0 neden ya ama farklı uygulamalar geldi rusça bazı ama 5.0 yok neden acaba hiç bişeyide yalnış yapadım sammobilden indirdim s4 GT-I9500 için olmadı

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
gelmez olur mu ya rusya romuna geldi hatta tolga abi nasıl kurulucağını anlatmış gene görmedin sanırım. Ama benim diğer sorularımda var özellikle dil ile alakalı ona bi baksan kardeşim bi cevap versen biliyosan
Dil türkçe ben bugun kurulum rehberi konusu açacaktım rom bulamadım vazgeçtim. Sammobile de yok.

emrekser

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
ben de anlamadım geldi dendi ama niye böyle oldu konu açtılar ama geldi diye demin yükledim ruh rumunu hatta bir kaç uygulama yüklendi rusça ama 5.0 güncellmesini arattırıyorum zaten güncel diyor gelmedi mi yani şimdi

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
ben de anlamadım geldi dendi ama niye böyle oldu konu açtılar ama geldi diye demin yükledim ruh rumunu hatta bir kaç uygulama yüklendi rusça ama 5.0 güncellmesini arattırıyorum zaten güncel diyor gelmedi mi yani şimdi
Gelmedi. O sadece twrp yöntemi ile daha stock çıkmadı. Ama çıkacak.

emrekser

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
yani şey mi yapıyım kalsın mı bu rus romu çıkınca direk yükleyebilir miyim kardeşim ?
Herhangi bir sorun yaşatır mı bana geri döneyim mi Türkiye romuna ?

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
yani şey mi yapıyım kalsın mı bu rus romu çıkınca direk yükleyebilir miyim kardeşim ?
Herhangi bir sorun yaşatır mı bana geri döneyim mi Türkiye romuna ?
Yaşatmaz. Ama 4.4.2 te dönersen knox artar. Yani bana kalırsa rus romu beklediğin sürede tr ye de gelecek. O u flashla.

emrekser

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
ne knox ne ya kardeşim valla çok yabancısıyım artarsa ne olur en kısasından bi özet geçiversen sana zahmet

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
ne knox ne ya kardeşim valla çok yabancısıyım artarsa ne olur en kısasından bi özet geçiversen sana zahmet
Knox artarsa cihaz garanti kapsamından çıkar. Nete yaz knox nedir her şey çıkar. Yoksa burda anlat anlat bitmez.

emrekser

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
ya şey yapsam olmuyor mu kardeşim sammobileden türkiye romunu indirsem 4.4.2 yi odin üzerinden tekrar yüklesem nolacak ki zaten orjinal değil mi rom

emrekser

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
heh kardeşim bunu diyorum yani orjinal yüklüyorum garanti dışı falan kalmaz dimi konx artmaz yani dimi

emrekser

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Çok saol kardeşim :)
Peki bişi sorucam o zaman çıkmadıysa niye tolga abi böyle bi haber yazdı o zaman anlamıyorum ki

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Çok saol kardeşim :)
Peki bişi sorucam o zaman çıkmadıysa niye tolga abi böyle bi haber yazdı o zaman anlamıyorum ki
Ya o çıkıcagi zaman için heralde. Benimde kafam karıştı. Bugün o kadar yazı yazdım ki rehber açarken bi baktım rom yok bütün emek gitti. :D

emrekser

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Valla ya benim de kafam karıştı :D çıktı diyo çoğu yerde acaba ben mi hata yaptım bir şeyde anlayamadım ki

emrekser

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Ya valla bilmiyorum ki zaten rus romunu sammobilden indirdim 4.4.2 yi sonra odin ile tele kurdum hatta güncellemeyi denetlemeden bi uygulamalara bakayım dedim rusça 2 3 uygulama gelmiş başardım dedim emin oldum kurulumu tamamen yaptığıma ama güncellestırmeyi denetledim yok yani şuan hala rus romunu kullanıyorum hiç bişi gelmedi daha bende anlayamadım geldi diyolar ama yok ben mi hata yaptım ama zannetmiyorum

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bu güncellemeyi yapan kimse yok mu arkadaşlar yardımcı olacilecek.

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Arkadaşım OTA yı bekleseydin bu kadar strese girmezdin harbiden..