Samsung S4 i9500- i9505 ROM sorunu

desturcek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İyi forumlar. yeni üye oldum konuları okuyunca baya bilgili kişiler var inşallah yardımınız dokunur.

Telefonu yeni aldım. Rootlu. arkasında pili çıkarıp bakınca SPH - L720 yazıyor yani i9505 modeli 4g li gösteriyor.
Ama içindeki Cihaz ayarlarına bakınca model i9500 olarak gözüküyor

Adamın attığı ROM dan dolayımı yoksa telefon gerçekten i9500 mi ?

Ayrıca adam ne kurduysa telefon açılırken XPERİA diye açılıyor.içeriside widgetler hep Xperia ya göre. ben bunu nasıl düzeltirim

Odinle bi kurim dedim olmadı , Rusya ROM indirdim i9505 için sammobile dan 4.4.2. olmadı FAİL verip duruyor. Kies kurup driverları aldım.manuel usb driverları buldum. telefonu görüyor ama bi türlü kurmuyor. Hep FAİL veriyor 3 usb girişinide denedim.
Şimdi i9500 indiriyorum Turkiye ROM 4.4.2 yi .
i9505 telefona i9500 rom olur mu?

Ben neden bu FAİL alıp duruyorum ?
http://i.hizliresim.com/lBj02B.png fotosuda burda.

desturcek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sanırım kimse yardımcı olmayacak :( bir kişi bile çözüm bulamadı ya.ben bu xperia arayüzüyle kullanmak istemiyorum uyuz oldum telefona.

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Adam sana satarken xperia rom kurarak vermiştir. Sen bunu düzeltmek için güncel rom bulup indir (yani uyumlu olsun IMEI problemi yaşarsın mesele GT-I9500 için fnb4 var 9505 için ne var bakmadım ama sen bak ve onu kur) ve Odinle telefona flashla kaldırirsın problemi bide kurduktan sonra Wipe yapmayı unutma telefonu nerden aldın bide ?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

He bide Odinle neden olmadı hatası verdi yaz verdiği hatayi bakalım.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Sanırım fail sebebi telefonunda kurduğum romla bişeyın uymaması telefona xperia rom kurduklarını göre bi bildikleri var onlarda stock rom yükleedi neyse sen telefona Odinle flashla Madam önce Wipe yap ole dene eğer gene olmassa bakarız başka çarelere iyi akşamlar...