S4 Mini-Xperia L-SP

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hp7
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hp7

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ben bu yaz GE60 2OE notebook alacagım fakat yanında bır de telefon almak ıstıyorm uzun yıllar kullanacağım 3-4 sene gibi, telefonda akıcı olsun istiyorum oyunda oynarım temple run,jetpack joyride vb oyunlar S4 Mini,yeni fuarda tanıtıldı ama daha çıkmasada Xperia L seviyesinde bir fiyatı olucak diye düşünüyorum 850-1000 arası, SP de tam bir f/p olarak gösteriliyor ama sp alırsam notebooktan kısmam gerekecek benım sorum şu ki ; bu 3 telefon arasında oyunlarda filan çok büyük fps farkları oluşurmu? mesela miniyle sp arasında? telefon özellikle akıcı olsun istiyorum

Hp7

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yardımcı olacak bir arkadaş yokmu acaba?

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Sp yi kampanyali 1100 gibi bir fiyata bulabilirsin bence sp al gayet de akıcı ve yeterli bir telefon olur s4 mini ile de arasinda 100-150 tl olur yani laptop u iyi bir fiyata alırsan kisman gerekmez

Hp7

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende spnin mükemmel tasarımı ve performansı yüzünden vazgeçemiyordum fiyatın bu kadar aşağılara indiğini yeni öğrendim çok saolun

kamer11

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sp gerçekten mükemmel 1 haftadır kullanıyorum düşünen herkese şiddetle tavsiye ediyorum. Fazlasıyla yeterli bir telefon kalite de konuşuyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
sp daha iyi. s4 miniden. teknik özellik bakimindan. yerinde olsam sp alirdim. s4 kullaniyorum inan bana 2 bintl verilmeyebilir bir telefona insanin biraz icine oturuyor.. onun yerine bir pc alirdim. msi yeni serisi ge60. tavsiyem sakın pc den kisma. ve bildiginden sasma profesyonel ol ve kararini ver. ve gel bana bir tesekkur et. hadi kolay gelsin kardeşim.

rtgrlndr

Profesör
Reaksiyon puanı
4
sp kullanıcısıyım, gayet de memnunum. Seri, oyunlarda ve arayüzde takılma yok.

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Önceki gün SP yi yakından görme şansım oldu. Bir çok kullanıcın işini fazlasıyla görebilecek başarılı bir akıllı telefon üretmiş yine Sony

rtgrlndr

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Önceki gün SP yi yakından görme şansım oldu. Bir çok kullanıcın işini fazlasıyla görebilecek başarılı bir akıllı telefon üretmiş yine Sony

bir hafta oldu alalı. geçen pazar vatandan aldım. gayet de memnunum. Aslında lumıa 720 için gittim ama ikisini kıyaslayınca bunu almaya orada karar verdim. Tasarım olarak benim hoşuma gitti. Kamerası o kadar iyi değil ama iş görüyor. Ekranı, telefon büyüklüğü gayet ideal.

1000 lira civarı alınabilecek en iyi telefon bence :) bence tabi :)

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
sp kullanıcısıyım, gayet de memnunum. Seri, oyunlarda ve arayüzde takılma yok.
hocam sp micro sim kart diye biliyorum. peki içinden micro sime dönüştürme aparatı çıkıyor mu ? bir de kutu içeriği hakkında bilgi verir misin ? mesela kulaklığın modeli gibi.

rtgrlndr

Profesör
Reaksiyon puanı
4
hocam sp micro sim kart diye biliyorum. peki içinden micro sime dönüştürme aparatı çıkıyor mu ? bir de kutu içeriği hakkında bilgi verir misin ? mesela kulaklığın modeli gibi.

kutu içerisinden kulaklık, şarj adaptörü, usb bağlantısı, kulaklık ve ekran koruyucu çıkıyor.

Kulaklık o kadar kaliteli gelmedi bana, belki ilerde yeni bir şey alırım ama şu an idare ediyor verdikleri modeli : sony mh410c

hayır micro sim aparatı çıkmıyor kendin gidip alıyorsun micro sim.

başka soru? :)

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
kutu içerisinden kulaklık, şarj adaptörü, usb bağlantısı, kulaklık ve ekran koruyucu çıkıyor.

Kulaklık o kadar kaliteli gelmedi bana, belki ilerde yeni bir şey alırım ama şu an idare ediyor verdikleri modeli : sony mh410c

hayır micro sim aparatı çıkmıyor kendin gidip alıyorsun micro sim.

başka soru? :)
başka sorum yok hocam .teşekkür ederim :)

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
bu soru şimdi aklıma geldi [MENTION=113964]rtgrlndr[/MENTION] sen hangi renk kullanıyorsun . hangisini önerirsin. ve diğer kullanan arkadaşlar ne renk kullanıyor hangisni önerirler. :)