7 Aralık 2013 #1 H Halil35 Öğrenci Katılım 4 Aralık 2013 Mesajlar 3 Reaksiyon puanı 0 Puanları 0 s4 mini aldım vede rehberle ilgili bir sıkıntım var Rehberde kayıtlı tüm kişilerin sonunda /M böyle birşey var M Ör; Halil Karagöz/M bu şekilde bundan nasıl kurtulabilirim ? tek tek sil demeyin 400-500 numara var
s4 mini aldım vede rehberle ilgili bir sıkıntım var Rehberde kayıtlı tüm kişilerin sonunda /M böyle birşey var M Ör; Halil Karagöz/M bu şekilde bundan nasıl kurtulabilirim ? tek tek sil demeyin 400-500 numara var
7 Aralık 2013 #2 Mert Ahmet Dekan Katılım 16 Mayıs 2010 Mesajlar 5,704 Reaksiyon puanı 41 Puanları 1,228 M mobilden gelmesin? Yani M yazan cep telefonudur felan ?
7 Aralık 2013 #3 Kadima Rektör Katılım 17 Mart 2011 Mesajlar 11,943 Reaksiyon puanı 841 Puanları 293 SIM karta kaydedilen kişiler eğer mobil (cep) numarası ile kayıt edildiyse sonuna /M harfi geliyor
9 Şubat 2014 #4 S SDN Okuru SDN Okuru arkadaşlar benimde s4 minim var eklediğim kişi bi normal bide whatsapp tarzıyla 2 kişi oluyo bu nasıl olcak
arkadaşlar benimde s4 minim var eklediğim kişi bi normal bide whatsapp tarzıyla 2 kişi oluyo bu nasıl olcak
9 Şubat 2014 #5 laramio Asistan Katılım 21 Kasım 2013 Mesajlar 209 Reaksiyon puanı 0 Puanları 0 SDN Okuru dedi ki: arkadaşlar benimde s4 minim var eklediğim kişi bi normal bide whatsapp tarzıyla 2 kişi oluyo bu nasıl olcak Genişletmek için tıkla ... Sol alttaki dokunmatik tuş-görüntülenecek kişiler-sim seç sadece sim kartındaki kişiler gözükür
SDN Okuru dedi ki: arkadaşlar benimde s4 minim var eklediğim kişi bi normal bide whatsapp tarzıyla 2 kişi oluyo bu nasıl olcak Genişletmek için tıkla ... Sol alttaki dokunmatik tuş-görüntülenecek kişiler-sim seç sadece sim kartındaki kişiler gözükür
16 Şubat 2014 #6 S SDN Okuru SDN Okuru mrb arkadaşlar. s4 mini de rehberdeki tek bir kişiyi sim-cihaz-hafıza kartı arasında kopyalama yapmak mümkün mü ? ben bulamadımda bilen var mı acaba ?
mrb arkadaşlar. s4 mini de rehberdeki tek bir kişiyi sim-cihaz-hafıza kartı arasında kopyalama yapmak mümkün mü ? ben bulamadımda bilen var mı acaba ?