S4 mini mi LG Nexus 4 mü?

CemBerkay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
sa arkadaşlar yakın zamanda telefon alacamda. 2 model arasında kaldım hangisini önerirsiniz ve + ları ve - leri nelerdir bu telefonların ?

S4 mini ?
LG NEXUS 4 ?

(sadece oyun olarak gta vice city oynayacam) (önemli olan dışarıdayken internete girmek internet hızı) 3g vs

dovmee

Super Сasual Dating - Genuine Damsels
Cezalı
Reaksiyon puanı
2
s4 mini

mr_rain

Guru
Reaksiyon puanı
453
Kıyas bile yapılmaz. Hem donanım hem de yazılım olarak Nexus..

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
oyun dersen nexus daha hızlı olduğunu söylüyorlar fakat hem oyun hem internet dediğin için s4 mini olabilir . Ben olsam S4 miniyi seçerdim bu seçenekler içinde ama aynı fiyatta bana sorarsan Xperia Sp ikisinden de hızlıdır donanım olarak . Birde S3 minide piksel gözükmesi sorunu var S4 minide de aynısı olabilir çünkü ppi yoğunluğu 256 bildiğim kadarıyla bunun yanısıra s4 ün kamera yazılımının tamamını almamış s4 mini . biraz daha kırpılmış donanımı var mesela airview temassız kontrol falan yok. Nexusa gelince kamerası baya bir kötü çekim kıyaslamalarına bak derim bunun yanısıra piyasadaki oyun stabilite bakımında bi ilk 5 e girer sanırım . ama dediğim gibi Xperia Sp daha iyi gibi anlattığın kadarıyla sana uygun olan o

S

SDN Okuru

SDN Okuru
sony xperia sp mi nexus4'den hızlı nexus4 şuan en akıcı cihazdır piyasadaki. çünkü saf androiddir ve hiçbir arayüz kullanmamaktadır.

şimdi gelelim cevaba
telefon kişinin kullanım ihtiyacına göre değişir. multimedya için s4mini, hız ve en az 3 sene götürsün diyosan nexus4

bence nexus4 ama kamera senin için önemli bir husus ise bir daha düşün derim

fatihrednight1

Doçent
Reaksiyon puanı
1
sorman bile hata kardeş tabikide nexus 4
bana göre herşeyiyle s4 miniden kat kat daha iyi (kamerası hariç,çünkü kullananların bir kısmı bu telefonun kamerasından şikayetçi,ama kamerası pek önemli değil galiba senin için,çünkü kamerayı eklememişsin yazdığın özelliklere)bu yüzden nexus 4'ü öneririm kardeş,genel olarak zaten s4 miniden daha iyi,oyunları nexus 4'te daha rahat oynarsın ve nexus 4'de daha rahat internette gezinirsin,ama kameraya gelincede s4 mini,nexus 4'ten daha iyi,yalnız deminde dediğim gibi kamera özelliği aramıyorsun büyük ihtimalle,o yüzden sana en uygun telefon nexus 4,hem nexus 4 sayesinde andoid güncellemeleri daha hızlı alırsın,ilk bu telefonlara geliyor android güncellemeleri (fiyatlarıda eşit zaten).

furko64

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sorman bile garip bence ayni kategoride bile degiller nexus 4 al ;)

frodobaggins34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
lg optimus g alsan daha iyi :) Kamera , oyun ve internet konusunda çok hızlı cidden ben kullanıyorum çok memnunum . ( Örnek verdiklerinin kamerası 8 megapixel ) Optimus g 13 megapixel :)

bugra1903

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sa arkadaşlar yakın zamanda telefon alacamda. 2 model arasında kaldım hangisini önerirsiniz ve + ları ve - leri nelerdir bu telefonların ?

S4 mini ?
LG NEXUS 4 ?

(sadece oyun olarak gta vice city oynayacam) (önemli olan dışarıdayken internete girmek internet hızı) 3g vs

Bede ikisi arasında kaldım. S4 miniyi almaya karar vedim.

Oyun performansı Nexus'un daha iyi, s4 minide Asphalt real racing gta vice city akıcı ama gelgörki temple run subway surfers gibi oyunlarda bazen kasılma olabiliyormuş ama ilerdeki güncelleme ile düzelir.

İnternet performanslarını bilmiyorum.

Nexus'un kamerası ve müzik kalitesi s4 miniden kötüymüş.

Benim Nexus'tan vazgeçme nedenlerim :

Arttırılabilir hafıza yok
Bataryası değiştirilmiyor.
Arkasının cam olması
Kamera

İyi yönleride var mesela
İlk güncellemeleri Nexus alır.
Oyunlarda iyi performans verir. Saf android olduğu için 2 gb ramde artırsı

Ben bunların hepsini göz önünde bulundurdum ama Nexus'un eksileri bana ters geldiği için s4 miniyi alacağım.

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
aynı segmentte değiller bir kere ayrıca nexus google ın ticari amacı değil sadece millete referans amacıyla satılan bir telefon nexus un eksileri kötü ama ikisinide tercih etmem s4 mini ile aynı fiyatta olan lg optimus g alırım ikisinede on basar

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708

S4 mini ?
LG NEXUS 4 ?

kardeş her türlü nexus 4 fakat xperia sp de olabilir oda nexus 4 e yakın

CemBerkay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
s4 mini şu an en fazla 900 olmalıydı ama çok pahalı deymez o kadar para lg optimus g gibi bir model varken

Chriminal

Asistan
Reaksiyon puanı
1
peki s4 mininin ederi ne kadardr

800-850 Civarında . Bir üst modeli 1550-1600 TL bulanabiliyorsa yavrusu yarı fiyatına olmalı .

S4 mini'nin özelliklerine s4'e göre yarı yarı düşürüyorsan , fiyatını yarı yarı düşürmeli . Burda S4'un modeli adını kullanarak satmaya çalışıyor . Alacak kullanıcalara S4-mini adı iyi bir izlenim yaratıyor , reklam stratejisi .

fatihrednight1

Doçent
Reaksiyon puanı
1
CemBerkay kardeş,eğer bu belirttiğin telefonlardan başka bir telefonda alabilirim,önerir misiniz dersen,kesinlikle lg optimus g pro'yu öneriririm(ekran boyutu 5,5 inç),ama olurda ekranı çok büyük,bana fazla gelir dersen,o zamanda kesinlikle lg optimus g al derim,bu iki telefonda senin beklentilerini rahat karşılar,hatta senin beklentilerinin üstünü bile karşılar,emin olabilirsin.

frodobaggins34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kesinlikle söylüyorum nexus 4 oyun olarak ve akıcı olarak beklentilerini rahatlıkla karşılar ama dersenki hafızası 12 gb yetmez falan lg optimus g alsan 1000 kat daha iyi :) Özellikleri 2 sinin tamamen aynı tek farkı g de 13 mp kamera ve 24 gb hafızası olması.

Not : Bende optimus g var ve okadar çok memnunumki sınırlarımın tamamen üstünde.. G pro alıcaktım ama telefon çok buyuk geldiği için g yi tercih ettim. !