S4 mini mi , Lg nexus 4 mü ? discovery mi ?

mr_rain

Guru
Reaksiyon puanı
453
Yahu S4 mini neree, Nexus nere :) yazılım ve donanım olarak 2 kat fark var arada...mini 2 gün sonra çöpe çıkar da pişman olursun...

ByBerk

Profesör
Reaksiyon puanı
3
[MENTION=36351]mr_rain[/MENTION] işte korkum o mesela nexus 4 ü aldım diyelim 1-2 hafta sonra s4 miniye 4.3 update çıktığında kasma giderse üzülcem net ancak kasma gitmezse sevincem

kamera arayüz hoparlör kasa da önemli çok karmaşık durumdayım

hızlı karar vermem lazım nexus 4 çok yerde yok ayrıca 5800 dan da sıkıldım

mr_rain

Guru
Reaksiyon puanı
453
Hali hazırda 4.4 almış bi cihaz, 5.0 alması muhtemel; diğer tarafta 4.3 ü halen almamış bir cihaz.. Karar senin, pişman olma sonra..

K /\ /\ N

Profesör
Reaksiyon puanı
84
Ekran boyutları için fazla fark yok üçünede alisirsin
Gm yi bende fazla görmedim yinede fiyatına göre iyi bir telefon
Bi arkadaşımın nexus 4 unu kurcaladim bugün kamerası idare eder yalnız saf arayüz touchwiz e göre çok sıkıcı custom rom yada tema iyi olur
Hafıza sıkıntı yaratır alacaksan 16 yada varsa 32 al
S4 mini de dead trigger 2 yi oynadım kasmadı ancak telefonda sadece o vardı yani doldursan kasabilir

Bence nexua u seç hafıza sorununu otg ile atlatirsin
Otg desteği yok galiba nexus 4 te.

Efes4224

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Abi hafıza çok sorun olmuyor şahsen çok oyun oynayan çok şey yükleyen biri olarak söylüyorum

ByBerk

Profesör
Reaksiyon puanı
3
mantıken nexus 4 duruyor oyun için ancak hani telefonda arayüz 0 stilini tam beğenemedim bi türlü bilmiyorum benmi çok kötü bakıyorum

s4 mini kullanan yokmu ya oyunlarda kasma olayına çözüm bulan fln cidden sorun çözülürse direkt alcam yoksa nexus 4 gibi duruyor

omrkymm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tabikide nexus 4 2 gb rem s4pro adreno320 ile çok iyi bi performans veriyo hem güncellemeleri erken almasıda cabası tek eksi yönü ise hafızası.

ByBerk

Profesör
Reaksiyon puanı
3
android sürümü çok çok önemli değil ancak kasması deli ediyor s4 mini nin

ByBerk

Profesör
Reaksiyon puanı
3
evet arkadaşımda kullandım 3-4 sn kasıyor telefon

ByBerk

Profesör
Reaksiyon puanı
3
kafamda s4 mini var ancak cihazı bi defasında kullandım kasma oldu fakat o telefondan dolayımı başka kullanan varmı cihazı onlarda sorun varmı onu öğrenmek istiyorum

K /\ /\ N

Profesör
Reaksiyon puanı
84
kafamda s4 mini var ancak cihazı bi defasında kullandım kasma oldu fakat o telefondan dolayımı başka kullanan varmı cihazı onlarda sorun varmı onu öğrenmek istiyorum

Şimdi ben geçen gün yani 3 gün önce satürndeydim. S4 miniyi inceledim. Şöyle: ram bakımından bayağı avantajlı çünkü 500-600 mb arayüz kullanıyor sana kalan 900-1000 mb kalıyor sana. Ekran kalitesi hiç 256 ppi a benzemiyor. Yani pikselleri zorlanarak gördüm diyebilirim. Kamera zaten s3 ile aynı. Orada kasmasının nedeni cihazların günlerce şarjda kalamsına bağlı ısınmadan olabilir. Yani işlemci ısınmadan dolayı yavaşlamış olabilir. Zaten oyunlarda open gs3.0 iş
ine çok yarar. İnterneten bi araştır derim. Nexus 4 ü sildiysen kafandan rahat rahat s4 mini alabilirsin tek eksiği bana göre usb otg desteği.

ByBerk

Profesör
Reaksiyon puanı
3
şöyle teknosa da kullandım bi kasma olmadı ama arkadaşımda var telefon onda kasıyor subway 3-4 sn diğer oyunlardada aynı durum var

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Xperia Sp al bence Sony de açıkladı zaten 4.3 ve 4.4 ü alacak en performanslı zaten şuan o var mini kategorisinde

ByBerk

Profesör
Reaksiyon puanı
3
sorunu nasıl çözebiliceğimizi yoğunlaşırsak çok sevinirim . nexus 4 ü gördüm kullandım sevmedim

mali11

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Lg nexus 4 çok hoşuma gidiyor eğer birşey olmazsa alacam lg nexsus 5 uygun olursa ona da yönelebilrim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bu konuya ve bunun gibi nicesine baktım.. nexus zaten aklımda yoktu hıcde olmadı, benim için herşeyde tip çok önemli.. s4 minimi gmd 16lıkmı diye 1 hafta baya düşündüm, araştırdım, tanıdıklarıma sordum filan... sonunda bugün 1 saat önce media marktan s4 miniyi 1079 tlye aldım. aslında 1200 diye hazırlamıstım kendımı meger %30 ındırım varmıs sansıma guzel oldu. ilk işimde burada belırtılen subway ve temple dakı kasmaya bakıyım dedım. telefonu aldım dıye ovecek degılım ama valla hiç kasmadı, daha onceden nokia 701 kullanıcısı olarak en ufak bir kasmayı bıle farkedecek nıtelıkteyım. gmd 16 da yıne on numara telefon ama 4.7 inç bana bıraz buyuk gıbı geldı, birde sikayetvar a bakınca su şarj ısıyle alakalı o kadar coook sıkıntı varkı benım gozum kesmedı ısın acıkcası. s4 mını alacak durumum var çok şükür aldım. telefona çok yüklenmicem en minimumda ıhtıyacımı karsılayacak seylerı yuklıcem. Her seyın hayırlısı dıyerek ıse baslayın bı kere..

ByBerk

Profesör
Reaksiyon puanı
3
dostum sende kasmadı mı oyunlar

S

SDN Okuru

SDN Okuru
eger kassaydı zaten buraya büyük bi sinirle alma diye yorum atardım.. gerçi sinirle diyorum ama bi subwayde kastı diye telefondanda soğumam. ama şunu soyleyebılırımkı general mobile'da eğer tek bir sıkıntı çıkarmıyacagını bılsem(1-2 tane ölü pixelede razıyım), ozellıkle şarj soketı sorunu, 16 gblık olanı alırdım.. he bunu şundan demiyorum aldığım telefondan memnun değılımde sımdı keske onu alsaydım gıbısınden fılan degıl. gmd'nın olumsuz yonlerı cok sıkayetvar turlu turlu donanımsal yazılımsal hata olarak, 4.7 inç bana büyük gibi geldi, birde telpanın ilgisizliği..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bu arada ilginçtir ki hiç yapmak istemesemde yinede antutu testi yaptım, ( bi forumda adam bende 5000 niye çıkıyor garantiye vermelimiyim gibi bişey yazınca, işkillendim) bi ölçeyim dedim. İlk testte 20 bin küsüratlı bişey çıktı. sonra dedım yanlış olctu heralde cunku tanıtımlarda fılanda 14 bın 15 bın cıkıordu, sonra yıne olctum yıne aynı degere yakın cıktı.

ByBerk

Profesör
Reaksiyon puanı
3
allah allah ne güzel kasmaması

S

SDN Okuru

SDN Okuru
hocam ayni kararsizlikta ben de kaldim su ana babama almayi dusunuyordum nexus 4 ama otg destegi yokmus galiba bu cok sacma geldi s4 mini de yok aslinda bilemedim touchwiz in cok buyuk artilari oldugunu da biliyorum bi s4 kullanicisi olarak eminim ki samsung ayni deneyimi s4 mini ye de saglamistir ama bana miniler biraz ikinci planda kaliyor gibi geliyor android 4.4 e gelince s4 minin alicagindan eminim ki 4.4 de bayagi bi arti getiricektir yaninda samsungun asil guncellemesi bu olucak gibi nexus 4 performansta her turlu onde onu kabul ettim ama zaten arayuz bi eksisi birde artirilamaz hafiza kamera da da pek basarili degil otg destegide ikisinde de yok o yuzden s4 mini sanirim secenek

discoveryinin durumu zaten belli daha cok ekmek yemesi lazim bence..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
dostum lg optimus g ye de bi bak derim telefon akıyor kaldıramayacağı oyun yok aşağı yukarı nexus4 le aynı özellikleri 32 gb hafıza var vede çok şıkkk(2012 sonlarında dünyanın en iyi telefonuydu :thumbup1:)ben bi bak derim hb de 1118 tl di en son

ByBerk

Profesör
Reaksiyon puanı
3
s4 mini ye karar verdim ama kasması deli ediyor artık bunu nasıl çözelibilirize yoğunlaşsak veya room atanlan varsa