S4 Alacaklar veya alanlar bir göz atsın

levent26

Asistan
Reaksiyon puanı
1
internetten çakma telefon alıp dolandırılmaya ne kadar heveslisiniz...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Kardeş dolandırılmassın ama gümrükte vergi vermek zorunda kalırsın o şekildede türkiyedeki fiyatı bulur bulmasa bile cok az bi fark olur belki 100 lira bile fark etmez yani hiç uğraşma değmez

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Yurt dışından almadığın sürece ucuza alamazsın! internetten ucuza buldum diye kazıklanmayın sakın!!!

karacaerc

Profesör
Reaksiyon puanı
18
internetten çakma telefon alıp dolandırılmaya ne kadar heveslisiniz...

Büyük bir ihtimalle replica'dır
Yurt dışından almadığın sürece ucuza alamazsın! internetten ucuza buldum diye kazıklanmayın sakın!!!

Sadece sitenin adına bile bakarak sizlerin bilinçsizce yorum yaptığınız kanaatine vardım. Yetmedi üşenmedim araştırdım , Amerika ve Hong Kong üstünden global pazara satış yapan güvenilir bir firma. Fiyat olarak otomatik kur hesaplaması var. Bu sebeple TL olarak görüyorsunuz. Ebay vs sitelerden bakarsan yine aynı paraya geliyor. Güvenlidir tabiki alabilirsin. Ama yurtdışından geldiği için KDV Trt bandrolü pasaport harçları vs bir dünya para ödeyip burdakinden bile pahalıya alabilirsin ;)

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Eee netice değiştimi şimdi!

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Su an tahmin ettiğim en ucuz ve güvenilir olan site n11 diye bir site ama su an s4 ucuza bulursan mutlaka bir is vardir diye düşünüyorum

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249
Kayıtlı olmaz :) kayıt yaptıracaksın onu alıp

levent26

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Sadece sitenin adına bile bakarak sizlerin bilinçsizce yorum yaptığınız kanaatine vardım. Yetmedi üşenmedim araştırdım , Amerika ve Hong Kong üstünden global pazara satış yapan güvenilir bir firma. Fiyat olarak otomatik kur hesaplaması var. Bu sebeple TL olarak görüyorsunuz. Ebay vs sitelerden bakarsan yine aynı paraya geliyor. Güvenlidir tabiki alabilirsin. Ama yurtdışından geldiği için KDV Trt bandrolü pasaport harçları vs bir dünya para ödeyip burdakinden bile pahalıya alabilirsin ;)
çakma olmasa bile vergiler falan koyunca burdan daha pahalıya alabilirsin demişsin..eee sonuç ''netten ucuza telefon alacam diye kazıklanma'' ya gelmedimi gene? :)

karacaerc

Profesör
Reaksiyon puanı
18
çakma olmasa bile vergiler falan koyunca burdan daha pahalıya alabilirsin demişsin..eee sonuç ''netten ucuza telefon alacam diye kazıklanma'' ya gelmedimi gene? :)

Senin yorumun : internetten çakma telefon alıp dolandırılmaya ne kadar heveslisiniz...
Alakası yok ülkenin kendi vergi sistemi ile dolandırılmak aynı ise ... Neyse.

goodtornado

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Refurbished urun olabilir. Avrupa ulkelerinde resmi satis fiyati 679 euro.