S3 Tuvalete Düşürdüm

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Aynen.

Bi cama 600-700 tl istiyorlardı :// Telefon komple bozulsa heralde direk teli isterler :P

Benim telefon senin camın kırılmasından sonra 5 kere yere çakıldı ama daha çizik yok. Ama fazla dayandı artık bi silikon kılıf takayım. :D

raxetul

Profesör
Reaksiyon puanı
31
Nasıl olsa telefon alacaksın, almışken bir de bluetooth kulaklık al. Nasıl olsa telefonun acısı ile kulaklığın acısını hissetmeyeceksin. Bu sayede arkadaşına 5 zarar verdin ama 6 geri ödedin durumu ile arkadaşlığını daha da sağlamlaştırmış olursun.
Dersen ki "ben telefonu zor alıyorum, kulaklığı nasıl alayım?", kendisini bizzat alamayacağın şeyi emanet almayacaksın ve aldığında da canın gibi koruyacaksın, ince düşüneceksin...

Geçmiş olsun...

Mg.

Profesör
Reaksiyon puanı
24
bir iki yıla kalmaz telefonlar büyür büyür ve tuvalet deliğinden düşmeyecek boyuta erişir o zaman gönül rahatlığı ile tuvalette telefonu arkadaş yoldaş edinebiliriz :)

muhammedyakup

Doçent
Reaksiyon puanı
4
zamanında 1200 tlye N80 almıştım üstüne bir demlik dolusu çay döküldü hemen bataryayı kapağını çıkarıp silip pirincin içine attım ertesi gün canavar gibi çalışmıştı :D

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
bir iki yıla kalmaz telefonlar büyür büyür ve tuvalet deliğinden düşmeyecek boyuta erişir o zaman gönül rahatlığı ile tuvalette telefonu arkadaş yoldaş edinebiliriz :)

Note 2 olsaydı cihazı sadece dezenfekte ederdi o kadar:)

Sheakespeare

Asistan
Reaksiyon puanı
0
saç kurutma makinesiyle kurut bataryasını fılan :) benim bp istansyonlarından aldıgım 20 tl'lik telefon vardı o da suya dusmustu kuruttum acılmıstı. 20 tl'lık tel acılıyorsa 1000+ Tl'lik tel de açılır. Düz mantık böyle birsey iste kahretsin :)))

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benim telefonumda bu gün dershanede tuvalete düştü yaklaşık 2 saat oldu aldıktan sonra pirince koysam çalışırmı cevap bekliyorum :( :( :(

mayycryy

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Geçmiş olsun çok.. Bende kücükken ilk telefonumu tuvalete düşürmüştüm baya kötü bir durum o acıyı yaşamayan bilemez :glare: . Bence arkadaşına anlat olayı . Telefonun ücretini yavaş yavaş ödersin

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
2012'den bu yana arkadasi yirmi telefon degistirmistir.

umut erdem

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Deki senin telefonu yanlislikla suya dusurdum sana yenisini aldim beni affet de amA telefonu al ondan sonra de