S3 sesli klavye sorunu

BRuTaL

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ARkadaşlar klavyedeki mikrofona basıp konuşuyorum hiç bir tepki vermiyor. Fabrika ayarlarına dönünce calışıyor ardından google hesabını acınca çalışması kesiliyor arkadaşlar neden olabilir acaba. konuşuyorum ben tepki vermiyor sonra şuanda googleye erişelemiyor diyor

- - - Mesaj Güncellendi - - -

arkadaşlar sonra ayarlardan googleden hesabı kapatınca çalışmaya başlıyor ne olur yardım edin googleden ne yapıcam senkronizasyon falan mı gerekiyor

BRuTaL

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar google playde oturum acınca klavyedeki sesli komutu mikrofonu kullanamıyorum ne yapmam gerekiyor ne olur yardım edin sıkıldım valla

Verdiği hata "Şu anda Google'a erişilemiyor Yeniden Dene" ise internetin kapalıdır internetini açıp yeniden dene bi
Hocam wife acık normal internete falan giriyor hatta bu çalışmayan özellik çalışıyor fakat google playde oturum acınca nedense çalışmamaya başlıyor sonra Şu anda Google'a erişilemiyor diyor google playle alakalı bişi olsa gerek yardımcı olabilir misiniz

darkkinq38

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
0
Sen mikrofonu nerde kullanıyorsun mesaj yazarken mi yoksa google arama sayfasını açıp mı deniyorsun?İlk defa duydum böyle bir şeyi.Aceba bi engelleme falan mı var hesabında mikrofon erişimi ile ilgili?

BRuTaL

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bilmiyorum hocam bende farklı oturumlarla denedim sorun aynı fabrika ayarlarına döndürdüm çalışıyor dur dedim google playde oturum aciyim actım konuşuyorum ama beni algılamadı sonra google erişilmiyor dedi. ayarlar-google-den oturum kapattım denedim çalıştı kesinlikle google play alakalıda sorunu çözemedim

darkkinq38

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
0
İstersen farklı bir gmail al ve bida dene.Bu arada sen dedikten sonra google play ile alakalı olarak böyle bir durum var mı diye ben de denedim s3 ile.Google playi alta alıp sesle mesaj yazıp google araması yaptım sorun olmadı.Genel bir durum değil yani.Bir ayarları kurcalayayım belki birşey bulurum.Şöyle bir şey deneyenler olmuş bi dene istersen : "Ayarlar/Dil ve Girş/Varsayılan/Samsung Klavye/Çıkan Ekranda Samsung Klavye Ayarları/El Yazısı On/Off gelir Off yapmalısın" Bir de google sesle yazma seçili mi varsayılan girişlerde???

BRuTaL

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İstersen farklı bir gmail al ve bida dene.Bu arada sen dedikten sonra google play ile alakalı olarak böyle bir durum var mı diye ben de denedim s3 ile.Google playi alta alıp sesle mesaj yazıp google araması yaptım sorun olmadı.Genel bir durum değil yani.Bir ayarları kurcalayayım belki birşey bulurum.

hmm bilmiyorum gerçekten bende böyle oluyor çok ilginç isterseniz video çekip koyabilriim

darkkinq38

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
0
Haklısın belki son dediğim gibi google sesli yazma seçeneği aktif değildir.Ayarlardan bi baksana ona google hesabın aktifken belki orda bi engelleme vardır. Ayarlar-->Dil ve Giriş-->Samsung Klavye-->Giriş Yöntemlerini Yapılandırın-->Google sesle yazma yanında tik var mı?

BRuTaL

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İstersen farklı bir gmail al ve bida dene.Bu arada sen dedikten sonra google play ile alakalı olarak böyle bir durum var mı diye ben de denedim s3 ile.Google playi alta alıp sesle mesaj yazıp google araması yaptım sorun olmadı.Genel bir durum değil yani.Bir ayarları kurcalayayım belki birşey bulurum.Şöyle bir şey deneyenler olmuş bi dene istersen : "Ayarlar/Dil ve Girş/Varsayılan/Samsung Klavye/Çıkan Ekranda Samsung Klavye Ayarları/El Yazısı On/Off gelir Off yapmalısın" Bir de google sesle yazma seçili mi varsayılan girişlerde???

hocam el yazısında on of göremedim

Haklısın belki son dediğim gibi google sesli yazma seçeneği aktif değildir.Ayarlardan bi baksana ona google hesabın aktifken belki orda bi engelleme vardır. Ayarlar-->Dil ve Giriş-->Samsung Klavye-->Giriş Yöntemlerini Yapılandırın-->Google sesle yazma yanında tik var mı?
yanında tik var hocam tik olmadan zaten mikrofon gelmiyor kaldırdım bi denemek için şimdi mikrofon gitti sonra geri getirdim

darkkinq38

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
0
Bi sn bakayım hemen.Evet algılama tipi falan onların olduğu bi sayfa geliyor.Gerçekten benimde elimden gelebilen bu kadar.

@android3 modumuz açıktı belki o yardımcı olabilir.

Genede ben bakmaya devam ediyorum belki birşeyler bulabilirim.

BRuTaL

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hocam sadece mesajlarda olmuyor tüm sesle yazma özelliklerinde goog playde hesap acınca çalışmıyor kaldırınca hepsi çalışıyor

Bi sn bakayım hemen.Evet algılama tipi falan onların olduğu bi sayfa geliyor.Gerçekten benimde elimden gelebilen bu kadar.

@android3 modumuz açıktı belki o yardımcı olabilir.

Genede ben bakmaya devam ediyorum belki birşeyler bulabilirim.

yinede cok teşekkür ederim hocam galiba garanti yolu gözüktü ama daha telefon 2 günlüktü şimdi inş bir sorun cıkmaz

darkkinq38

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
0
Malesef yardımcı olamadığım için kusura bakma.İnşallah kolayca halledersin.

BRuTaL

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende internet paketi yok wifiden giriyorum ondan mı oluyor ki acaba ?

Arkadaşlar abimdede S3 var ondada aynı sorun mu desem aynı olay var google playde hesap acıkken mesajlardaki o mikrofon sesli mesaj çalışmıyor kapatınca calışıyor bendede bu olay mevcut sizdede böyleyse eğer herhangi bir sorun yok demektir sizde nasıl

BRuTaL

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yardımcı olabilecek var mı acaba sizdede mi çalışmıyor yoksa sadece bize özel mi ?

BRuTaL

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar sizde google playde hesab acıkken yani login olmuş ken o sesli klavye (sesle yazdırma ) çalışıyor mu

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardeş o mikrofonun kullanıldığı bi program var bendede vardı aynı sorun güncelleme gelmiş güncelledim düzeldi benim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar benimde başıma geldi bir gün pili sonladım kazala tarih ve saat ayarları gitti ara ara yok saat tarih değiştirdim güncellemeleri yaptım bitti
Selamlar.