S3 Mini nerden alınır ?

ebuyusuf

Asistan
Reaksiyon puanı
0

byuCk

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Evet kardeşim girer. İkisi de aynı garanti. Samsung TR garanti = Disb. Garanti

- - - Mesaj Güncellendi - - -

750 liraya kliksa'dan al derim. Gri ve mavi ve kırmızı var ama. Samsung Türkiye garantili

İlla beyaz dersen 780 lira ereyon'da:
http://www.ereyon.com.tr/urun/samsung-galaxy-s3-mini-i8190.aspx?ref=akakce&v=1.97.2
Bu da samsung Türkiye grantili. Verdiğim siteler kesinlikle güvenlidir.

Bu arada ben de S3 Mini kullanıyorum.

incehesap'tan alışveriş yapmadım ama güvenli bir site olarak biliyorum. Oradan alabilirsin. 750 liraya beyazı

ebuyusuf

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Evet kardeşim girer. İkisi de aynı garanti. Samsung TR garanti = Disb. Garanti

750 liraya kliksa'dan al derim. Gri ve mavi ve kırmızı var ama. Samsung Türkiye garantili

İlla beyaz dersen 780 lira ereyon'da:
http://www.ereyon.com.tr/urun/samsung-galaxy-s3-mini-i8190.aspx?ref=akakce&v=1.97.2
Bu da samsung Türkiye grantili. Verdiğim siteler kesinlikle güvenlidir.

Bu arada ben de S3 Mini kullanıyorum.

incehesap'tan alışveriş yapmadım ama güvenli bir site olarak biliyorum. Oradan alabilirsin. 750 liraya beyazı

bizdehesapli nasildir peki orda da samsung tr garantili ve beyaz..?
Bu arada s3 miniyi tavsiye eder misiniz?

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
bakkaldan veya manavdan alabilirsin s3 mini

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
ne alakası var hepsı mesaj çekıo arıyor modaya fazla takılmışssınız s4 kullanıcısı olarak söylüyorum herkesin ihtiyacları farklıdır

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
o paraya daha iyisi var manasında söylüyorum amaç mesaj çekmekse 3310 almak en mantıklısı zaten üste kalan paraylada gönlünce gez toz ye iç eğlen:)

byuCk

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Allah rızası için söyleyin bu zamanda ne alınır..

sanki 5110 dan bahsediyoruz!
Kardeşim bu zamanda alacağın android bir telefonun Ram miktarı en az 1 gb olmalı. Normal kullanımlarda herhangi bir takılma olmaması için. Ben S3 mini kullanıcı olarak evet öneririm bu telefonu. Bu telefon için tek eksi notum var. O da pixel yoğunluğu. Ama inan bana hiç rahatsız etmiyor. Bu yüzden bu eksi notu da vermiyorum. ;)

BizdeHesaplı için bir şey söyleyemeyeceğim malesef. Ama diğer 3 siteden alabilirsin.

ebuyusuf

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kardeşim bu zamanda alacağın android bir telefonun Ram miktarı en az 1 gb olmalı. Normal kullanımlarda herhangi bir takılma olmaması için. Ben S3 mini kullanıcı olarak evet öneririm bu telefonu. Bu telefon için tek eksi notum var. O da pixel yoğunluğu. Ama inan bana hiç rahatsız etmiyor. Bu yüzden bu eksi notu da vermiyorum. ;)

BizdeHesaplı için bir şey söyleyemeyeceğim malesef. Ama diğer 3 siteden alabilirsin.

Bizdehesapli hakkında fikriniz mi yok ,yoksa fikriniz olumsuz mu?
bizdehesapli deyip durmamın sebebi: 30 gün içinde kutusunu açmadığınız ürünleri iade edebilirsiniz yazıyor sitede.Diyelim telefon geldi kutusunda ''made in china'' yazıyor veya beklediğiniz gibi samsung tr garantili değil ürünü geri gönderebilirsiniz..

byuCk

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Bizdehesapli hakkında fikriniz mi yok ,yoksa fikriniz olumsuz mu?
bizdehesapli deyip durmamın sebebi: 30 gün içinde kutusunu açmadığınız ürünleri iade edebilirsiniz yazıyor sitede.Diyelim telefon geldi kutusunda ''made in china'' yazıyor veya beklediğiniz gibi samsung tr garantili değil ürünü geri gönderebilirsiniz..

Fikrim yok yani site iyi olabilir tabiki. Belki de çok iyidir. Olumlu ya da olumsuz demiyorum. Güvenilirdir büyük ihtimal ama sonuçta alışveriş yapmadım. Kesin emin olamam. Bu arada Made In China yazabilir. Bizimkilerde de yazıyor. Bu sorun değil ki? Adamlar genelde Çin'de üretiyor artık. Sende de mi Kore takıntısı var :)

Bu hafta içi 4. kez s3 mini alacağım bu arada. (İnşaallahu teala)

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Biz kredi kartına 760-770 arası satıyoruz gidiyor :)

ebuyusuf

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Fikrim yok yani site iyi olabilir tabiki. Belki de çok iyidir. Olumlu ya da olumsuz demiyorum. Güvenilirdir büyük ihtimal ama sonuçta alışveriş yapmadım. Kesin emin olamam. Bu arada Made In China yazabilir. Bizimkilerde de yazıyor. Bu sorun değil ki? Adamlar genelde Çin'de üretiyor artık. Sende de mi Kore takıntısı var :)

Bu hafta içi 4. kez s3 mini alacağım bu arada. (İnşaallahu teala)

Yok bende Kore takıntısı falan yok da bazen çinler taklit ediyor ya ondan dedim ama orjinali çinde üretilmişse sorun olmaz heralde..3 tane s3 aldınız demek nerden aldınız peki?

Milton Sirotta

Profesör
Reaksiyon puanı
4
bizdehesapli nasildir peki orda da samsung tr garantili ve beyaz..?
Bu arada s3 miniyi tavsiye eder misiniz?
Bir sitede SSL sertifikası varsa güvenlidir. SSL sertifikasının olması verdiğiniz kredi kartı bilgilerinin şifrelenmesi anlamına gelir. "Üye Ol" kısmına girerseniz zaten SSL sertifikasının olduğunu görürsünüz (bkz: https). Ama müşteri memnuniyeti nasıl bilinmez.

byuCk

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Yok bende Kore takıntısı falan yok da bazen çinler taklit ediyor ya ondan dedim ama orjinali çinde üretilmişse sorun olmaz heralde..3 tane s3 aldınız demek nerden aldınız peki?
2 kere hızlıal.com'dan almıştım. Diğerini netten almadım.

biz tapınakçılarız (tövbe tövbe) :P bizde bir satış bayisiyiz tabi ki GenPa yada Başarı satmak durumundayız...
Sen de mi tapınakçısın :D

umut erdem

Profesör
Reaksiyon puanı
3
S3 mininin bi i8200olan surumu var onu alin i8190 daha gelismis tabi