S3 Mini Metal Çerçeve Sorunu ...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ystipi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ystipi

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Arkadaşlar telefonumu bu ayın 1inde satın aldım ve bu hafta içinde telefonda bir sıkıntı gördüm . Daha doğrusu sıkıntı denilmeyebilir bazılarınız için ama benim için çok sıkıntı oldu rahatsız oldum çünkü çok titiz biriyim . Telefonun kenarlarında bulunan metal çerçeve varya işte onun sağ yan tarafında ve telefonun aşağısında iğne ucu kadar siyah nokta var . Bezle silmeye çalıştım çıkmadı çünkü dış boyanın altında diye düşünüyorum . Bu siyah noktayı telefonu birisi incelerken göremeyecek kadar küçük fakat benim gözüme çarpıp duruyor . Samsungla görüştüm, telefonu servise götürün ve kayıdı alınmadan inceletin dediler . Eğer ki hemen çözülebilecek bir durumsa çözerler yoksa serviste işlem görür dediler . Yarın gideceğim göstereceğim sizce durum ne olur ve ne tavsiye edersiniz bu durum için ?

+ Telefonu alalı 10 gün oldu, başka hiçbir sorunu yok .

+ Sorun olarak algıladığım bu durum kesinlikle tarafımca bir hatadan dolayı oluşmadı, fabrika çıkışında bir sorun olduğu %100 bunda şüphem yok .

Serviste sizce yardımcı olurlar mı ? Üzerine aynı renk özel boya yada bir iyileştirme yapılabilir mi ?

1ruby1

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Bi kez düşürdükten sonra titizlik falan kalmaz..

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
@Ystipi Kardeşim ön çerçevenin kolay kolay değiştirilebileceğini sanmıyorum. Direk telefonu değiştirebilirsin onda sorun yok ama sadece o çerçeveyi o kadar kolay değiştiremezler. Onun yerine güzel orayı kaplayacak bir kap alırsın o daha iyi olur. Örnek vereyim
10T5k.jpg

trlxe.jpg

Bu şekilde alabilirsin. Hem hoş durur hemde gözüne çarpmaz siyah nokta. Hayırlı günler.

Bi kez düşürdükten sonra titizlik falan kalmaz..
@1ruby1 Allah iyiliğini versin lan :D Ne yaptın "Bi kez düşürdükten sonra titizlik falan kalmaz.." nedir yaf. Ne içtiysen gece gece bana da ver bende uçim arkadaş :drool: