ystipi
Asistan
Arkadaşlar telefonumu bu ayın 1inde satın aldım ve bu hafta içinde telefonda bir sıkıntı gördüm . Daha doğrusu sıkıntı denilmeyebilir bazılarınız için ama benim için çok sıkıntı oldu rahatsız oldum çünkü çok titiz biriyim . Telefonun kenarlarında bulunan metal çerçeve varya işte onun sağ yan tarafında ve telefonun aşağısında iğne ucu kadar siyah nokta var . Bezle silmeye çalıştım çıkmadı çünkü dış boyanın altında diye düşünüyorum . Bu siyah noktayı telefonu birisi incelerken göremeyecek kadar küçük fakat benim gözüme çarpıp duruyor . Samsungla görüştüm, telefonu servise götürün ve kayıdı alınmadan inceletin dediler . Eğer ki hemen çözülebilecek bir durumsa çözerler yoksa serviste işlem görür dediler . Yarın gideceğim göstereceğim sizce durum ne olur ve ne tavsiye edersiniz bu durum için ?
+ Telefonu alalı 10 gün oldu, başka hiçbir sorunu yok .
+ Sorun olarak algıladığım bu durum kesinlikle tarafımca bir hatadan dolayı oluşmadı, fabrika çıkışında bir sorun olduğu %100 bunda şüphem yok .
Serviste sizce yardımcı olurlar mı ? Üzerine aynı renk özel boya yada bir iyileştirme yapılabilir mi ?
+ Telefonu alalı 10 gün oldu, başka hiçbir sorunu yok .
+ Sorun olarak algıladığım bu durum kesinlikle tarafımca bir hatadan dolayı oluşmadı, fabrika çıkışında bir sorun olduğu %100 bunda şüphem yok .
Serviste sizce yardımcı olurlar mı ? Üzerine aynı renk özel boya yada bir iyileştirme yapılabilir mi ?