S3 İçin Gta 3

blackbatuhan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar ben s3 ümü almadan önce bir mağazaya girmiştim. orda bi teşhir s3 vardı ve onda gta 3 yüklüydü. fakat s3 ü aldıktan sonra onu play.google da bulamadım acaba onlar nereden yükled ibir bilginiz varmıdır?

Red Bull

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar ben s3 ümü almadan önce bir mağazaya girmiştim. orda bi teşhir s3 vardı ve onda gta 3 yüklüydü. fakat s3 ü aldıktan sonra onu play.google da bulamadım acaba onlar nereden yükled ibir bilginiz varmıdır?
bence yükleme kasar felan oynayamazsın.
senin cihaz 3310 ama kaplaması s3 bana öyle geliyor

blackbatuhan

Asistan
Reaksiyon puanı
0

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Uyumlu da türkiyeden yüklenmiyor.

Warezini bul ama onu bizden bekleme.

blackbatuhan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
mesela ben şimdi googlede buldum fakat indirsem virüs girermi telefona? sonuçta media markt dakiler yüklemiş 2 telefona birden

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Ya bak ben GTA3'ü warez buLdum bir yerden kurdum defalarca oynadım,korkarak yaklaşırsan herşeye ( Virüs var mı,kasar mı ? vs vs. ) hayattan veya aldığın bir cisim,nesneden zevk alamazsın.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Onu biz bilemeyiz. Nereden indirdiğine bağlı o adam GTA III apk diye sana virüs verebilir de vermeyebilir de.
Ama pimpirikli olmamak lazım.

blackbatuhan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
hmm. şuan ben apk buldum bide the dark knight risesin apk sını buldum bunları indirdim telefonun neresine atıcam bu apk ları ve nasıl kurucam?

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
bluetooth ile at, dosyalarım uygulamasını aç sdcard > bluetooth klasörüne gir, apk dosyasını tıkla kurulur

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
hmm. şuan ben apk buldum bide the dark knight risesin apk sını buldum bunları indirdim telefonun neresine atıcam bu apk ları ve nasıl kurucam?

APK. setup / kurulum dosyası gibi birşeydir,telefonun herhangi bir yerine atıp üzerine tıklarayarak kurabilirsin.

APK dosyası sadece kapıdır,kapıyı açında GTA3 bir kaçyüz MB dosya ayrıyetten indirecek,onun için WİFİ'ye bağLanmanı tavsiye ederim.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Ve gta3 dosyaları indirirken hiçbirşeye dokunmayın yoksa indirme göstergesi gider geri getiremezsin, koy bi kenara dursun

blackbatuhan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
tamam teşekkür ederim indirmeye başlıyorum o zaman inşallah zarar görmez telefon gerçi indirmeden apk yı kaspersky ile taratıcam ama :D

blackbatuhan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Apk yı indirip kurdum fakat telefonda bir indirme yapmadi sadece kurulum yaptı ve oyuna tıklayınca siyah ekra oluyor ve çalışmayı durdurdu diyor sizin önereceGiniz bir gta apk varmı ?

Webkurum

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Apk yı indirip kurdum fakat telefonda bir indirme yapmadi sadece kurulum yaptı ve oyuna tıklayınca siyah ekra oluyor ve çalışmayı durdurdu diyor sizin önereceGiniz bir gta apk varmı ?
W.arez apk paylaşamayızburda . Torrent sitelerinde veya googlede Gta 3 android apk , gta 3 apk diye aratarak bulabilirsiniz. Dosyaları indirdikten sonra Ram ok Rom ok introsu geliyorsa oyun açılıyor demektir :D