Soru S23 düşük açık ekran süresi

Mustafa Emir Aslan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Merhaba. S23 alalı 2 ay olmak üzere %85 şarj sınırı açık, %25 %30 da şarja takarım Youtube’dan izlediğim videolarda 9-10 saat ekran süresi alınıyor, ben %100 yapmıyorum ordan 2 saat eksik yapsak yinede 6-7 saat ekran süresi alamıyorum, neden böyle? Daha optimize olmadı mı yada ayarlardan kapatmam gereken gereksiz şarj yiyen bir şeyler mi var? Adaptif pil açık performan profilini de düşük seviye yaptım ama hala 3 4 saat ekran süresi alıyorum.

Son düzenleyen moderatör:

moideen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
36
Normal değil mi o süre? S23 ultra batarya kapasitesi 5000 mAh değil mi zaten? Hatta S23 ler 4000 mAh yanlış hatırlamıyorsam. Telefonu bilgisayar gibi kullanırsan 7-8 saat gitmesi zor. Hem internet hem ekran sürekli açık olunca bana normal geldi. Boşta 67-68 saat yetebilen batarya yoğun kullanımda 5-6 saat anca gider diye düşünüyorum. Benimki öyle oluyor en azından. ?

(Yalan yanlış pazarlama stratejilerine aldanıp şu aletlere bilgisayar muamelesi yapmayın arkadaşlar. En nihayetinde bunlar sadece gelişmiş telefon. Kapasitesi belli, sınırı belli. Bu pil süreleri kısa vadede 10 katına çıkmayacak, onu da söyleyebilirim. Orta vadede belki çıkar.)

Son düzenleme:

Mustafa Emir Aslan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Normal değil mi o süre? S23 ultra batarya kapasitesi 5000 mAh değil mi zaten? Hatta S23 ler 4000 mAh yanlış hatırlamıyorsam. Telefonu bilgisayar gibi kullanırsan 7-8 saat gitmesi zor. Hem internet hem ekran sürekli açık olunca bana normal geldi. Boşta 67-68 saat yetebilen batarya yoğun kullanımda 5-6 saat anca gider diye düşünüyorum. Benimki öyle oluyor en azından. ?

(Yalan yanlış pazarlama stratejilerine aldanıp şu aletlere bilgisayar muamelesi yapmayın arkadaşlar. En nihayetinde bunlar sadece gelişmiş telefon. Kapasitesi belli, sınırı belli. Bu pil süreleri kısa vadede 10 katına çıkmayacak, onu da söyleyebilirim. Orta vadede belki çıkar.)
Hocam haklısınız ama ben istemiyorum 10 saat ekran süresi aliyim 3 4 saat ekran süresi eski telelfonum a5 2017 de alıyordum bu telefonda en az 5 6 saat almam lazım bence

monuroruc

Asistan
Reaksiyon puanı
206
100de şarjdan çıkarıp 20 olduğunda takıyorum ve 7 saat gibi bir ekran süresi alıyorum. Konum sürekli kapalı ve genelde iş yerinde olduğum için hücreselde kullanıyorum.