- Konuyu başlatan
Mehmet Karabenli
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 11
Piyasadaki en ucuz halleri bu şekilde
www.cimri.com
www.cimri.com
Bi araba almayı düşünüyorum onun kredisini çektiğim gün telefonu alıyorum yalnız istediğim aracı bulamadım hala.Telefonu aldığım gün yazarım bu konuya

iPhone 12 128GB Fiyatları ve Özellikleri
iPhone 12 128 GB akıllı cep telefonu fiyatlarını Cimri'de inceleyin! iPhone 12 128GB modeline ait teknik özelliklere göz atın,fiyatları karşılaştırın ve kullanıcı yorumlarını değerlendirin. Aradığınız iPhone 12 modeline ait en uygun fiyat seçeneklerini Cimri'de bulun!

Samsung Galaxy S21 128GB Fiyatları ve Yorumları
Samsung Galaxy S21 128GB akıllı cep telefonu fiyatlarını Cimri'de inceleyin! Samsung Galaxy S21 5G 128GB modeline ait teknik özelliklere göz atın,fiyatları karşılaştırın ve kullanıcı yorumlarını değerlendirin. Aradığınız Galaxy S21 modeline ait en uygun fiyat seçeneklerini Cimri'de bulun!
s21 ile iphone 12 aynı fiyat
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bi araba almayı düşünüyorum onun kredisini çektiğim gün telefonu alıyorum yalnız istediğim aracı bulamadım hala.Telefonu aldığım gün yazarım bu konuya
ilk link istediğin kanalın videosu batarya testi yapılan video
ikinci link ise exynos 990 ve exynos 2100 yapılan tüm testler ve aldıkları puanlar
ne zaman alacaksın telefonu ve aldığın zaman hangisini aldığını mutlaka yaz buraya merak ettim